Erkek arkadaşım bana güvenmeyip kavga çıkardı, ondan intikam mı almalıyım yoksa ayrılmalı mıyım?

beni haksız yere suçladı, iş olsun başka bir şey olsun stresini benle alakası olmasa bile benden çıkarma huyu vardır. Yine yaptı beni köpekmişim gibi azarladı seni bozarım mozarım dedi. En son artık canıma tak dedi ve ben bunu haketmiyorum son sözüm diyip ilişkiyi bitirmiştim ki alttan aldı yine peşimi bırakmadı ve şu an yine konuşuyoruz. Tabi daha dikkatli günahımı aldı ya şimdi öyle iyi davranıyor ki. Ama yemin ederim soğuma başladı bende kendinden bu yaptıklarıyla uzaklaştırdı resmen. İçimdeki şeytan başkalarıyla tanış boş ver onu diyor. Başka erkekler ile konuşuyorum, bana yüzük almıştı artık takmıyorum dışarda ve haftasonu başka erkeklerle yemeğe çıkacam zaten vakit ayırmıyor bana varsa yoksa iş iş iş çok çalışıyor fakat hayatında madem ben varım dipdibe oturmamıza rağmen bu kadar az buluşmak neyin nesi. Benim planım onu da başkalarını da idare etmek hem içim soğur bana resmen iftira attı geçen gün tartışdık

Erkek arkadaşım bana güvenmeyip kavga çıkardı, ondan intikam mı almalıyım yoksa ayrılmalı mıyım?