Kadına ulaşmak için çaba sarf etmek anlamsız geliyor? Kadına ulaşamayan erkek yorulur mu yalnızlıktan?

Eskiden eşim olsun isterdim. Üniversite bitti yüksek lisansım bitti ani doktora başlar İnşallah diye düşünüyorum ama bir iki defa kız arkadaşım olmadı Tabii Yaş 34 35 oldu. Ne kadına ulaşmanın artık bir anlamsız olduğunu ve evliliğin bile anlamsız olduğunu düşünüyorum artık yani nasıl olsa ben bir şeyler çaba sarf ettim bir şirkette başladım bir işe iyi ya da kötü bir iş yürütüyorum Yani artık Ben artık bu işi yapabiliyorum diyorum eğitimim de İnşallah devam edecek ama evlenmenin artık yani hani bir anlamı olduğunu düşünüyorum çünkü kadının bir anlamı yok hayatta erkeğin bir anlamı yok. Yani Hani yemek hazırlaması olsun işte çamaşır yıkaması olsun Eskiden kadına yüklenmişti ama şimdi artık her şey herkese yüklemiş durumda Yani ben buna Hani kötü olduğunu düşünmüyorum ama niye ihtiyaç yok yani kadın bir fazlalık ya da erkek bir fazlalık gibi geliyor bana doğru mu düşünüyorum. Ya hani şey olarak düşünürseniz ha Duygusal yoksunluk Olarak düşünürken Zaten ben bunu çekmişim yani u saatten sonra olsa ne olur olmasa ne olur yani hani Özlem duyuyor muyum duyuyorum. Özlem duyduğum zamanda İşte Gidiyorum Bir kadına parasını veriyorum yaşıyorum Bir şeylerimi bırakıp geliyorum yazıda mı Aşk olsaydı gerçekten ya da sevgi olsaydı yani bu kadar kadının kendini ulaşılmaz kılmazsa olmazdı veya erkeğim işte ulaşılmaz olması kılınmazdı dinen de Kader bir saçma geliyor bana ya o kadar kaderse çektiğimiz çile niye artık sabır da değil sabırsızlık da değil ama hani keyfine bakacaksın yaşayacağım. Bu saatten sonra zevkini keyfini alacaksın yaş gelen gelir gelmeyeni sal gitsin. Nasıl olsa onlar da yaşlanıyor bir ben yaşlanıyorum sizce doğru mu düşünüyorum fikrinizde bu konuda?

Kadına ulaşmak için çaba sarf etmek anlamsız geliyor? Kadına ulaşamayan erkek yorulur mu yalnızlıktan?