Nişanlım ile farklı şehirlerde yaşıyoruz kendi şehrine gidince değişiyor, neden olabilir?

Yanımda gayet iyi gezmeye gidince falan çok zevk almıyor gibime geliyor sadece yanımda da ilgisi normal aşırı değil sarılır vs İstanbul’a geldi 14 gün kaldı akrabasında neredeyse hergün görüştük çok gezmedik akrabalara falan gittik 5 gün önce gitti Hatay da oturuyor evleri sağlam ama yine de girmiyorlar çadırda kalıyorlar gitti hiç tınlamıyor sanki tribimi çekmiyor daha öncede böyleydi aslında gidince değişiyor doğru düzgün aramıyor sormuyor trip atsa o ben çekiyorum ama o çekmiyor annem de sen sıcak ol oda olur diyor ama hiç sıcak değil dün mesela balıklarımın akvaryumu kırıldı ona anlattım beceriksiz dedi güldü ben yıkarken kırmadım ama dedi bende canım sağolsun yenisini alırım dedim. Falan mesela ben onun annesinin doğum günüydü hediye aldım pasta gönderdim kız kardeşine hep hediye gönderirim ama o pek öyle değil annemin doğum günüydü pastayı ben aldım o ödemedi teklif eder gibi yaptı ama samimi değildi o hayatta ne benim kardeşime alır nede aileme mesela her geldiğinde eli boş gelir kaynanam insan gelinine bi iğne gönderir ya oda göndermez ama nişanlım der ki annem sana bir sürü şey alıyor ama ben bilmedikten sonra gelirken annem sana Birseyler hazırladı getireceğim dedi boş geldi sözde evde unutmuş ne yapmalıyım?

Nişanlım ile farklı şehirlerde yaşıyoruz kendi şehrine gidince değişiyor, neden olabilir?