İlişkide muhakkak taraflardan birinin ya da ikisinin kırmızı çizgileri vardır. Kesinlikle kabul etmeyeceği durumlar olabilir.
Sizin nedir peki?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlişkide muhakkak taraflardan birinin ya da ikisinin kırmızı çizgileri vardır. Kesinlikle kabul etmeyeceği durumlar olabilir.
Sizin nedir peki?

Sevilmediğimi hissetmek sanırım. Bana duyulan ilginin kaybedilmesi. İhanet klasiktir demeye gerek görmedim o yüzden. İnsan ilişkide kendini değersiz hissederse ve karşısındaki kişiye olan güvenini kaybederse işler zorlaşır
Tek bir şey yok. İhanet öncelikle hatta bunu söylemeye bile gerek yok. Yalanı kabul etmem. Küçük, büyük, pembe veya beyaz yalan fark etmez kabul etmem. Saygısızlığı kabul etmem, aileme de saygısı olmalı. Mesela şakasına da olsa "canım" kelimesi dahi denmemeli bence, çünkü insanın bir süreden sonra ağzına alışıyor ve bu durum artıyor. Şaka da olsa bu durum arttıkça kalp kırıcı oluyor bana göre. Son olarak da ilgisizlik. Yani özel hissetmiyorsam onun için diğer insanlardan farkım olduğu net bir şekilde anlaşılmalı.
Canım diye düzeltmiş. Sa*lak yazmıştım oraya.
Ihanet.. arkadaşlık adı altında eski sevgili ile irtibatta olması bunu aslaaa kabul etmem bu da bir ihanettir sonuçta..
Bir de değersizlik sen kimsin nesin gibi davranış içerisinde olup bana kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissettirmesi 😀
Kesinlikle öyle 😏
İlişki de bazen savaşlar olur. İhanet içerikli olmadığı sürece bir yere kadar bazı şeylere sabredilir veya gülünup geçilir. İhaneti kesinlikle kabul etmem. En net kırmızı cizgim.
Cevap
6Cevap
Ben ilişkide aldatılmak ihanet yalan gibi şeyleri asla kabul etmem ediyorsam zaten kendime saygım bitmiş demektir..
Aldatmak, tabiri caizse genişlik, yalanlar vesaire.
Bir suru neden olabilir…en basiti deger gormedigim yerde durmam hic hazetmedigim seydir. hani bir tabir vardir ya alip ceketi gitmek diye. alir ceketimi giderim herkesin bi durusu olmali
İlgisizlik, değersizlik, saygısızlık, ihanet, bencillik, emek vermemek çaba göstermemek..
Hiç büyük konuşmayın hayat neleri yutturuyo insana.
Önemsenmemek!!!
Yalan, aldatmak
Hiç sevgilim olmadı ki
Saygısızlık
Agzinin kokmasi
Offf altına tuvaletini kaçırınca pis kokmucak mı ozaman güle güle mi dicen anneler böyle mi yapıyo evlada da sen yarene dayanaman. Birini sevmesen iiyi olur
@İzmitlionur agiz sagligi onemli. Istemsizce Altina kacirmakla agiz ve dis sagligini ihmal etmek farkli seyler.
Evet oda doğru.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?