Aşk İlişkileri C2 den sevgili olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar normal pek bulamıyorum işten ise git gel c2 den yazan 2-3 kişi var ama şehir dışı gorussem bir şey çıkar mi Güncellemeler+1 yıl Connected2. me olacaktı C2 den sevgili olur mu? Cevapla İş Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Seyyah_Derviş Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Bu siteyi daha önce duydum. Ciddi ilişki bulman zor orada 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Boş iş yani Yorumla Seyyah_Derviş +1 yıl Burada cinselliği konuşmaya çekinen kızlar, orada çatır çatır nude paylaşıyorlar. Büyük skş dönüyormuş onu duydum Yorumla Soran +1 yıl Genelde gayler geliyor para karşılığı beni yap diye engelle geç ama hiç bir kız gelipte seks yapalım demez Yorumla Seyyah_Derviş +1 yıl Ya orası öyle de, sen isteyince onlar da düşüyor. Gaylari yok sayıyorum Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum hiç yazmadım o amaçlı Yorumla
Mechanic34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Boş bir uygulama oradaki kişiler hep cinsellik de aç kalmış insanlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Arada duzgunlerde çıkıyor Yorumla Mechanic34 +1 yıl O tip bir uygulama da olan kişi sıkıntılıdır Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olmaz sanmıyorum sosyal medyada çok fake var 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Görüntülü felan konuşuyoruz telefonu var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman iyiymiş bulabildiysen ben normal arkadaş bulamıyorum 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yazan oluyor her gün bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman spor yapan kendine bakan birisin yoksa zor bu devirde valla 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok yav zayıfım hatta yakışıklı da değilim 178 boy var 63 kilo hshs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman şansın vardır hayırlısı olsun bende durumlar baya Farklı o yüzden büyük ihtimal olamıyor senin adına sevindim umarım istediğin gibi birini bulursun da kendini huzurlu hissedersin Yorumla Soran +1 yıl Sende niye farklı reis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burada açıklayamayacağım özel şeyler var ondan dolayı sağlık sorunu vs vs ondan dolayı da insanların genel bakışları önyargıları cidden fazla Yorumla Soran +1 yıl Sanalda belirtme sende sorunları takıl geç arada eğlenceli oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç bir türlü belirtmezsem başıma bela almaktan korkuyorum o yüzden dolayı her türlü sıkıntı yani Yorumla Soran +1 yıl Aman keyfini cikaracaksin bir şey olmaz çok büyük bir şey değildir umarim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bedensel engelliyim yürüyemiyorum doğuştan hastalığımın ismi de spina bfida hidrosefali yani her türlü bakıma muhtacım vs vs Yorumla Soran +1 yıl Anladım kardeşim Allah yardımcın olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağol teşekkür ederim arkadaş olacak birisini arıyorum ama yok burada da Yorumla Soran +1 yıl Sohbet muhabbet için arıyorsan sanaldan takıla bilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sohbet muhabbet dostluk için sanaldan da olsa yani ama yok yapacak bişeyde yok yani herkes lay lay lom istiyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olabilir neden olmasın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İnsan korkuyor her şey olabilir aynı sehir olsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman uzak dur Yorumla
Espiben1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl C2 ne kral 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Connected2. me Yorumla Espiben1 +1 yıl Ne oluyor işte anlamadım ilk defa duydum Yorumla Soran +1 yıl Chat programi Yorumla Espiben1 +1 yıl Ücretli mi Yorumla Soran +1 yıl Yok bedava Yorumla Espiben1 +1 yıl Yorumları okudum felan plus üyelik olmadı mi bir şey yapamiyorsun felan diyorlar ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu siteyi daha önce duydum. Ciddi ilişki bulman zor orada
Boş iş yani
Burada cinselliği konuşmaya çekinen kızlar, orada çatır çatır nude paylaşıyorlar. Büyük skş dönüyormuş onu duydum
Genelde gayler geliyor para karşılığı beni yap diye engelle geç ama hiç bir kız gelipte seks yapalım demez
Ya orası öyle de, sen isteyince onlar da düşüyor. Gaylari yok sayıyorum
Bilmiyorum hiç yazmadım o amaçlı
Boş bir uygulama oradaki kişiler hep cinsellik de aç kalmış insanlar
Arada duzgunlerde çıkıyor
O tip bir uygulama da olan kişi sıkıntılıdır
Olmaz sanmıyorum sosyal medyada çok fake var
Görüntülü felan konuşuyoruz telefonu var
O zaman iyiymiş bulabildiysen ben normal arkadaş bulamıyorum 😂
Yazan oluyor her gün bilmiyorum
O zaman spor yapan kendine bakan birisin yoksa zor bu devirde valla 😂
Yok yav zayıfım hatta yakışıklı da değilim 178 boy var 63 kilo hshs
O zaman şansın vardır hayırlısı olsun bende durumlar baya Farklı o yüzden büyük ihtimal olamıyor senin adına sevindim umarım istediğin gibi birini bulursun da kendini huzurlu hissedersin
Sende niye farklı reis
burada açıklayamayacağım özel şeyler var ondan dolayı sağlık sorunu vs vs ondan dolayı da insanların genel bakışları önyargıları cidden fazla
Sanalda belirtme sende sorunları takıl geç arada eğlenceli oluyor
Hiç bir türlü belirtmezsem başıma bela almaktan korkuyorum o yüzden dolayı her türlü sıkıntı yani
Aman keyfini cikaracaksin bir şey olmaz çok büyük bir şey değildir umarim
Bedensel engelliyim yürüyemiyorum doğuştan hastalığımın ismi de spina bfida hidrosefali yani her türlü bakıma muhtacım vs vs
Anladım kardeşim Allah yardımcın olsun
Sağol teşekkür ederim arkadaş olacak birisini arıyorum ama yok burada da
Sohbet muhabbet için arıyorsan sanaldan takıla bilirsin
Sohbet muhabbet dostluk için sanaldan da olsa yani ama yok yapacak bişeyde yok yani herkes lay lay lom istiyor
Olabilir neden olmasın
İnsan korkuyor her şey olabilir aynı sehir olsa
O zaman uzak dur
C2 ne kral
Connected2. me
Ne oluyor işte anlamadım ilk defa duydum
Chat programi
Ücretli mi
Yok bedava
Yorumları okudum felan plus üyelik olmadı mi bir şey yapamiyorsun felan diyorlar ama