Para & Ekonomi Aşk ne zaman A101’e ya da BİM’e gelir? BayRomantikOdun Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kaç para ulen bi aşk gelsin neyse parası verelim alalım 😏 Aşk ne zaman A101’e ya da BİM’e gelir? Cevapla Aşk Soruları A101 Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bunca yıl aşksızlık çilesi çekmekten bıktım. Gelse de en ucuzundan almak isterdim; ama ya beni satarsa... yenisini bulmam çok zor. Minimum 8 ayda gerekirse 3 yılda bile bulamam. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Gelmez gelse de ucuz olur 0 0 Yorumla
DoluRakıŞişesi Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Parayla satın aldığın aşk, yarın öbür gün yine para için seni başkasına satar. 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 443 cevap paylaştı. Ahh be derken adamın ayakkabıları gördüm ve allah korusun dedim 🤣🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O kadar ucuz ve kalitesizse orlara düşcek kadar bırak uğramasın hiç bana 0 0 Yorumla