Sevgilim hiç olmadı. 20 yaşına geldim. Erkeklerin amaçları hep aynı. Bugün arkadaşlarla buluştuk. Sevgililerini anlattılar hep. Ben de onları dinledim durdum. Yüzüm düştü istemsiz. Neden benim karşıma hiç iyi bir insan çıkmıyor 😞 neden neden neden 😞
20 mi çokmuş ya nasıl yaşadın o zamana kadar ilginç. 35 yaşında kadın eli tutan gördüm ben seninki de dert mi üzme boş yere kendini :D Sen kendin ol yeter.
Aşk bekleyerek gelen bir şey değil. Arayarak da bulamazsın! Sadece oluverir! Sana düşen şey hayatın senin karşına güzel insanı, tam da zamanında karşına çıkarmasını ümit etmek 😊
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bende öyle düşünüyorum boş ver çok da bir şey eksik değil
Peki, sana yaklasan insanlarin hep niyeti ayni demissin. Sadece seks icin sana yaklasiyorlar galiba belki sevgi ve iliskiyi yasayacak evliljk isteyeceklwr. Yani "Erkeklerin amaçları hep aynı. " boyle bi cumle yazmissin cok sacma gorunuyor...
Bu nedir? "Erkeklerin amaçları hep aynı. " Ne biliyorsn birakacagini, sevenin gidecegini, birlikte olup ayrilacagini falan.. Her erkek nasil bir olabiliyor, ne diyorsun sen ya.
"Her erkek aynıdır. Nokta." Bunu diyen sensin, neyse ne. Hadsiz cahil onyargili tipleri cehaleti sevmiykrum. Bi de bana soyluyorsun, erkeklerin kadinlara nasil yaklastigini. Ne bu? Tum pipileri kesip, sana ve kalbine kole olan erkek bulursun umarim. Kotu birisin, rahatsiz dtme yazma lutfen