Güncellemeler
+1 yıl
Dostum yanlış anlaşıldım sanırım... Avrupa vatandaşı olan benim, ayrıca Belçika'da yaşıyorum. Benim Avrupa vatandaşı olmam karşı cinsim üzerinde ekstra bi etki bırakır mı? Onu sormak istemiştim ben...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Avrupa vatandaşlığı > Türkiye vatandaşlığı
EU alım gücü > TR
Para = kızlar
evet etkisi var görünüyor
Fazlasıyla etkileyicidir. Kadını geçtim erkekler üzerinde de etkileyicidir.
E bu o insana onu kullanmak niyetiyle yaklaşmak olmuyor mu?
@tiborjanozs modacı değilim ama fikir verebilirim belki.
Yooo sen de bir sevgili/arkadaş vs kazanıyorsun işte. Eğer bu bir kadınsa sen de onunla sevgili olup birtakım bedensel, duygusal ihtiyaçlarını gideriyorsun. İlle de sırf senin Avrupa vatandaşlığın var diye olacak bir şey değil. Seni diğerlerinden öne çıkarır. Seni tanımak için bir neden olabilir. Şöyle ki “Filanca çocuk varmış senden hoşlanıyor. Hem Avrupa’da yaşıyormuş.” gibi.
Yine eğer profildeki sensen kötü bir tipin de yok. Yani tiple de sevgili vs bulutsun ya da bir kızı elde edersin ama Avrupa vatandaşlığı olan bir erkek olarak bu senin tercih edilirliğini arttırır.
@tiborjanozs yazdım
Evet anonim bir hesap değilim, fotoğraf bana ait. Teşekkür ediyorum fiziksel iltifatın için. Ama Avrupa'da yaşamaya başladığımdan beri karşı cinslerimin yaklaşımı tamamen Türkiye'den kurtulma amaçlı... Bu biraz can sıkıcı doğrusu. Sohbet esnasında karşı cinsimin niyetinin bu olduğunu bilmek samimi davranmamı engelliyor.
Yahu sende böyle bir ülkede yaşasan sen de böyle olursun. İnsanlara hak ver. Eğer bunu istemiyorsan kendin gibi zengin olan, senin imkanlarına sahip kızlarla takıl. Kendi dengin olanlarla takıl.
23 yaşındayım, 21. yaşlarımın sonunda Türkiye'den ayrıldım. Zengin statüsünde sayılacak bir maddi olanağa sahip değilim. Sadece merakımı hiç bir bağlantım olmayan insanların yanıtlarıyla gidermek istedim...
O zaman bu ülkedeki yaşıtın kızların böyle olmasını garipseme. Sen de Avrupa’ya gidemeseydin nasıl bir hayatın olurdu?
Neden olsun, bence eşit davranırlar
Günümüz Türkiye koşullarını düşünecek olursak... Türkiye'den kurtulmak için bir yol olarak görebilirler.
Diyorsun ki makas lazım?
Yapma etme be dostum.
En azindan green carda basvur benim gibi.
Benim üzerimde bile etkileyici a*
isğdğsğdğsğsğsğdğ of çok iyi yanıt kafayı yicem
Al beni al Lalalclsocoslc
yooo ne alaga
Ihtiyaci olana evet
evet olabilir
Zannetmiyorum