Aile & Toplum AB vatandaşı olmanın avantajları neler? gitarcikizzz88 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor https://imgyukle.com/i/QYwprGAB vatandaşı oldum avantajları neler? AB vatandaşı olmanın avantajları neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bahtsızzbedeviiiii Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 410 cevap paylaştı. Paran varsa iyi paran yoksa burada yerinde saymaya devam 0 13 Yorumla gitarcikizzz88 +1 yıl Var param Yorumla samet1316 +1 yıl Param var ama bu vatandaşlığı nasıl alırım? Yorumla Bahtsızzbedeviiiii +1 yıl O zaman git ab ye yaşa hayatını Yorumla Bahtsızzbedeviiiii +1 yıl @samet1316 evlenerek? Oturma ve çalışma izni alarak? Seç beğen al Yorumla samet1316 +1 yıl Evlenerek baya riskli daha sonra boşanmak isteyince uğraştırıyor bazıları ayrıca ordan evlenecek birini nerden nasıl bulacam Buda ayrı bir olay Yorumla Bahtsızzbedeviiiii +1 yıl @samet1316 o zaman birinden rica et sana iş bulsun Yorumla samet1316 +1 yıl Şirket alsam ordan olmuyor mu Yorumla Bahtsızzbedeviiiii +1 yıl @samet1316 çok paran varsa yap istediğini Yorumla samet1316 +1 yıl Var elhamdulillah ama benim amacım oraya takınmak veya orada iş yapmak değil sadece vatandaşlık almak Yorumla Bahtsızzbedeviiiii +1 yıl @samet1316 taşınmadan almanın tek yolu evlilik Yorumla samet1316 +1 yıl O zaman bahtsız Samet diyelim biz 😂 Yorumla Bahtsızzbedeviiiii +1 yıl @samet1316 şans yoksa öyle diyelim Yorumla samet1316 +1 yıl Yok be kanka şans olsa böyle mi olurdu Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Dünyanın biçok yerine seyahat edebiliyosun, shengen ülkelerinin hepsinde yaşayabiliyosun 0 2 Yorumla gitarcikizzz88 +1 yıl Peki iş bulabilir miyim? Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Bulursun sanıyorum Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. ab ülkelerine vizesin çıkabiliyorsun sanırım 0 0 Yorumla
Burakcankara1996 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Buraya sormana gerek yok internetten detaylı araştır 0 0 Yorumla
Mechanic34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bulgar muacirisiniz anladığım 0 20 Yorumla gitarcikizzz88 +1 yıl Evet Yorumla Mechanic34 +1 yıl Hayırlısı olsun hakkinda şimdi rahat rahat İngiltere Hollanda gidersin Yorumla gitarcikizzz88 +1 yıl Tesekkurler ☺️ Yorumla Mechanic34 +1 yıl Meslek var mı yabancı dil Yorumla Mechanic34 +1 yıl Rica ederim matmazel Yorumla gitarcikizzz88 +1 yıl Mesleğim var ingilizcem orta seviyede ikinci dil olarak japonca biliyorum Yorumla gitarcikizzz88 +1 yıl Ingilizcemi ilerletmek istiyorum Yorumla Mechanic34 +1 yıl Benim göçmen arkadaşlar Hollanda ve İngiltere de ama İngiltere de olan ailesi ile gitti işi gücü kazancı iyi evli belli yasda oğulları var bir kaç sene kalıp dönecekler para biriktiriyorlar ve iyi birikim yapmış sen neler düşünüyorsun Yorumla gitarcikizzz88 +1 yıl Benimde kuzenim Ingilterede onun yaninda kalarak dil eğitimi almayi sonrada iş bulmayi planliyorum Yorumla Mechanic34 +1 yıl Bulursun ve iyi secim göçmenler de var oralarda kaynasirsin rahatça birde havuç koca bulursun 😃 Yorumla gitarcikizzz88 +1 yıl Koca lazim değil şuanlik fkdhsj Yorumla Mechanic34 +1 yıl 😂😂 Yorumla Mechanic34 +1 yıl Olsun kız belki zengini denk gelir prens herry gibim😃 Yorumla gitarcikizzz88 +1 yıl Puhahaha ama ben Elon Muskla evlenmek isterdim Yorumla Mechanic34 +1 yıl Oldu başka isteğin matmazel Yorumla gitarcikizzz88 +1 yıl Yok 😆 Yorumla Mechanic34 +1 yıl Normalde. hangi şehirde gitar çalıp para topluyorsun bakım😃 Yorumla gitarcikizzz88 +1 yıl Artik çalmiyorum Yorumla Mechanic34 +1 yıl Tövbe mi ettin kız😃 Yorumla gitarcikizzz88 +1 yıl Agnostiğim ben 😄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl rusya mı bu 0 3 Yorumla gitarcikizzz88 +1 yıl Bulgaristan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl güzel bende haftaya perşembe fransaya yerleşiyorum Yorumla gitarcikizzz88 +1 yıl Hayirli olsun Yorumla
samet1316 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Nasıl oldun kanka 0 8 Yorumla gitarcikizzz88 +1 yıl Annemin üzerinden Yorumla samet1316 +1 yıl Çok iyi şanslısın bende vatandaşlık peşindeyim ama bir yol bulamadım henüz Yorumla gitarcikizzz88 +1 yıl En kolay yolu evlenmek Yorumla samet1316 +1 yıl Nasıl bulacam evlilik için birini malum ülkede para isteyim ben yaparım diyen çok ama güven yok Yorumla gitarcikizzz88 +1 yıl Birçok yabancilarla konusma uygulamalari var Yorumla samet1316 +1 yıl Önerebileceğin bir uygulama var mı? Yorumla gitarcikizzz88 +1 yıl Hello talk Yorumla samet1316 +1 yıl Denicem teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Paran varsa iyi paran yoksa burada yerinde saymaya devam
Var param
Param var ama bu vatandaşlığı nasıl alırım?
O zaman git ab ye yaşa hayatını
@samet1316 evlenerek? Oturma ve çalışma izni alarak? Seç beğen al
Evlenerek baya riskli daha sonra boşanmak isteyince uğraştırıyor bazıları ayrıca ordan evlenecek birini nerden nasıl bulacam Buda ayrı bir olay
@samet1316 o zaman birinden rica et sana iş bulsun
Şirket alsam ordan olmuyor mu
@samet1316 çok paran varsa yap istediğini
Var elhamdulillah ama benim amacım oraya takınmak veya orada iş yapmak değil sadece vatandaşlık almak
@samet1316 taşınmadan almanın tek yolu evlilik
O zaman bahtsız Samet diyelim biz 😂
@samet1316 şans yoksa öyle diyelim
Yok be kanka şans olsa böyle mi olurdu
Dünyanın biçok yerine seyahat edebiliyosun, shengen ülkelerinin hepsinde yaşayabiliyosun
Peki iş bulabilir miyim?
Bulursun sanıyorum
ab ülkelerine vizesin çıkabiliyorsun sanırım
Buraya sormana gerek yok internetten detaylı araştır
Bulgar muacirisiniz anladığım
Evet
Hayırlısı olsun hakkinda şimdi rahat rahat İngiltere Hollanda gidersin
Tesekkurler ☺️
Meslek var mı yabancı dil
Rica ederim matmazel
Mesleğim var ingilizcem orta seviyede ikinci dil olarak japonca biliyorum
Ingilizcemi ilerletmek istiyorum
Benim göçmen arkadaşlar Hollanda ve İngiltere de ama İngiltere de olan ailesi ile gitti işi gücü kazancı iyi evli belli yasda oğulları var bir kaç sene kalıp dönecekler para biriktiriyorlar ve iyi birikim yapmış sen neler düşünüyorsun
Benimde kuzenim Ingilterede onun yaninda kalarak dil eğitimi almayi sonrada iş bulmayi planliyorum
Bulursun ve iyi secim göçmenler de var oralarda kaynasirsin rahatça birde havuç koca bulursun 😃
Koca lazim değil şuanlik fkdhsj
😂😂
Olsun kız belki zengini denk gelir prens herry gibim😃
Puhahaha ama ben Elon Muskla evlenmek isterdim
Oldu başka isteğin matmazel
Yok 😆
Normalde. hangi şehirde gitar çalıp para topluyorsun bakım😃
Artik çalmiyorum
Tövbe mi ettin kız😃
Agnostiğim ben 😄
Pariste cekirdek citleme
Birsuru avantaji var
rusya mı bu
Bulgaristan
güzel bende haftaya perşembe fransaya yerleşiyorum
Hayirli olsun
Nasıl oldun kanka
Annemin üzerinden
Çok iyi şanslısın bende vatandaşlık peşindeyim ama bir yol bulamadım henüz
En kolay yolu evlenmek
Nasıl bulacam evlilik için birini malum ülkede para isteyim ben yaparım diyen çok ama güven yok
Birçok yabancilarla konusma uygulamalari var
Önerebileceğin bir uygulama var mı?
Hello talk
Denicem teşekkür ederim