Arkadaşlar kafa dengi birine rastlayamıyorum daha biriyle ne zaman konuşmaya başlasam flört aşamasında tanımadan çoğu özelliği bana ters geliyor şu zamanda çoğu insan ya yargılayıcı ya da karı kız peşinde koşan bad boy erkeklerle dolu nasıl bulabilirim doğru kişiyi kendime benzeyen birini nolur yardımcı olun yorumlara bekliyorum.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sosyalleşerek, ve önyargılı olmayarak, insanları dışından veya ilk gördüğümüz gibi bu böyledir vs gibi önyargıları bi kenara koyup tanıyarak bulunabilir... Olmuyosa olmuyo birgün illa karşımıza cıkıcak
Kendine benzeyen birini bulmak istiyorsan nasıl birini istediğini bilmen lazım ve sana yazanları tanışma sürecinde şans vermelisin ona göre karar ver
Kendimi tanıyorum ve aslında nasıl birini istediğimin de farkındayım ancak o kişiyi bulacak ortam bir türlü oluşmadı;(
Aradığınız kriterlerdeki insanlar arayış içerisinde olmaz genellikle toplumdan uzak olur
Tamam da bende toplumdan uzağım zaten sosyal çevrem yok sosyal medyada tanımaya çalışıyorum bı tane mi denk gelmez ya
Sosyal medya kullansada şöyle bir şey eğer size yazan taraf oysa büyük olasılıkla yazdığı tek kişi siz değilsiniz, yani genellikle bu tür adımlarıda olmaz hayatlarını başka şeylerle ilginelerek sürdürürler, bu iş olur oyun olur film diziler olur herhangi bir şey
Ben hepsini bir arada yapıyorum niye erkekler sadece bir şeye yoğunlaşıp o kalıplara koyuluyor ki günümüzde oyun oynayan erkek iş kolik vs saçma geliyor açıkçası bu tarzdan adamların sosyal medyada olmaması
Bu yön sadece erkeklere özgü değil böyle olan kadınlarda var, herkes hayatını dilediği gibi yaşayabilir bunlar çok normal
dini inancım yok, gelenekçi değilim, bu konulara bakış açın ne?
Dine bağlıyım
kapalı mısın?
Evet neden?
hımm ondan bulamıyorsunuz aradığınızı maalesef :d
Ne alaka ki
Artık çekimleri yok kapalilarin. Ben özelikle kapaliyla olmam mesela.
Çekimimiz olsun diye kapanmıyoruz! Ayrıca herkesin sen gibi önyargılı düşündüğünü sanmıyorum.
Kapandığınız için zaten göze hitap edilmiyorsunuz. Çünkü saclariniz yok. Bağnaz yapidasiniz. Hayattan menun kalmazsiniz ve mutlu olmayi beceremezsiniz. Madem herkes benim gibi düşünmüyor neden şu an bu soruyu sordun :)
Asıl bağnaz olan sensin bu dediklerini okuyanlar anlar neyse bu kadar dar beyinli birine kendimi anlatmam gereksiz sen gibi insanlar kendini af edersin ne zannediyo ki insanın baş örtüsüne takacak kadar zavallısın zaten baş örtülü biri sen gibi birine bakmaz rahat ol!
Tamam
Sanal alemde bulsmazsın
Nerde bulacam
Çevrenden
Çevremde kimse yok ben yeni taşındım buraya çok küçük kasaba hiçbisi yok nasıl bulucam
Zamanla
Sen baskı altında mı büyüdün
Niye ki
Neyse sormadım say:
Niye dedim sadece bu kadar atar yapacak durum söz konusu değil !
herkes kendine benzeyen arıyor ne iş anlamadım
Olur birgün
Sakin ol bulursun
Nasıl birisin sen anlatsana kısa özet
Dobra ve net biriyim aynı zamanda sevdiğim kişiye karşı aşırı hassas ilgili romantik komik biriyimdir okumayı gezmeyi müzik dinlemeyi söylemeyi resim çizmeyi müzik aletlerimi severim..
Açık biri olman iyi boş konuşmaya gerek yok uygun dille açıkça söylemek iyi ben de söylerim bu şekilde valla bana ilgili olup benim için çaba gösteren olmadı be hiç 🥺
İstanbul'daysan instadan laflariz istersen arada bi buluşup gezerdik
İstanbul'da değilim ama istersen arkadaş olabiliriz eklersen
Arada laflariz değişiklik olur burdan yaz da hesap yazarız
Xper yeterli değil benim sen yaz istersen
Seçiçi davranarak
Seçecek birileri denk gelmiyo ki herkes birininin aynısı gibi son zamanlarda...
Karşıdan baktığında anlayabilirsin mesela neyin ne olduğunu çözebilirsin
siz nasıl birisiniz
Ben sevdiğim kişiye karşı aşırı komik samimi ve romantik ilgili biriyim önce adımı erkekten beklerim tabi.
sen at adımı ayağın yok mu
Senin aklın yok o belli
Belki de kendin aşırı uyumsuzsundur.
Sanmıyorum
Kesinlikle uyumsuzsun.
Tanımadığın bir insanı yargılayıp kalp kırarak çok mu havalı oluyorsun siz gibilerden tiksiniyorum çok yazık...
Havalı olmaya çalışmıyorum. Sadece tavrın net bir şekilde uyumsuz olduğunu gösteriyor. İnsanlara karşı farkında olmadan da uyumsuz olabilirsin. Ama sen kendinden çok eminsin. Oysa karşıdan bakıldığında nasıl bir insan olarak görüldüğünü asla bilemezsin.
Kader kısmet
Yaş kaç burcun ne
Yay 22
Oooo özele gel hemen takip yolluyom uyumu gör hemen jsjsjs ama
Gizlisin
Gel bakalım
Aç bekliyom gizliliği
Burcuna göre bak