Aşk İlişkileri Bu tiple neden birisini bulamıyorum sorun nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tipim iyi bence Fizigimde iyi, boyumda uzunBir kadının isteyecegi tarzda bir erkeğim ama yalnızım. Sorun nedir? Bu tiple neden birisini bulamıyorum sorun nedir? Cevapla Nedir Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Meryliar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Karakterin kötüdür davranıslarini sevmiyirlardir her şey dış görünüş değil 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Yolda yürürken bile ayağımın altına bakıyorum dikkat ediyorum ki karıncayı ezmiyim karakterım nasıl kötü olabilir? Yorumla Meryliar 1 yıl Davranıslarini sevmiyorlardir huyunu konuşmanı vs hersey olabilir yanj Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum ki, bu arada o kedi senin mi? Yorumla Meryliar 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Niye aşırı tatlı çıkmışsınız? Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kendini geliştirme seviyene, konuşma tarzına da bağlı 0 5 Yorumla Soran 1 yıl her şey yerinde inan bana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çekim yasası diye bir şey var mesela ne konuda bir şey istiyorsan olmuş gibi davran Yorumla Soran 1 yıl Olmuyo işte. Ya cidden düzgün seviyeli normal bir ilişki istiyorum. Bir kadın girsin hayatıma ve hayat yolumda tek onun ismi geçsin artık istiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende senin gibiydim sonra aşk konusunu kovalamayı bıraktım tam o an hayatıma doğru dediğim kişi girdi şu an flörtüz zaten Yorumla Soran 1 yıl Flörtten sonrası olursa o zaman dogru kısı olur Yorumla
Ahmetece Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Karakterle ilgili bir şey yazmamandan dolayı olabilir bak 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Karakterle ilgili ne yazayım kardeşim? kendımı mi öveyim? Yorumla Ahmetece 1 yıl Tipini överken iyi ne alaka Yorumla Soran 1 yıl Övmedim dış görünüşümü anlattım. Yorumla Ahmetece 1 yıl Tipim iyi fiziğim iyi boyum uzun Aha aha Yorumla
Ravishing Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 32% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Adim atmiyo olabilir misin? 0 10 Yorumla Soran 1 yıl kardeşim ve sarkıntılık yapmadım hiç bir kıza. Tanısmak icinde zorlamadım kimseyi şimdiye kadar ondan olabilir ama özgüvenim yerımde Yorumla Soran 1 yıl Sadece kimseye rahatsızlık vermek istemedim ve ayıp olmasın istemem Yorumla Soran 1 yıl Olsun* Yorumla Ravishing 1 yıl Adim atmak demek sarkintilik demek degil, efendi gibi tanismak icin adim atmakta bi sorun yok bence Yorumla Soran 1 yıl Daha önce hic bir kıza tanıyabilirmiyiz diye yaklaşmadım Yorumla Ravishing 1 yıl Adim atmaz tabiki birini bulman zor Yorumla Ravishing 1 yıl Atmazsan* Yorumla Soran 1 yıl Önümüzdeki maçlara bakcaz artık yalnız kalmaya devam edeyim : ( Yorumla Ravishing 1 yıl 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla Soran 1 yıl Yalnız mısın sen peki? Yorumla
uzak21durun Takip Et Master Yaş: 31 , eic 63% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Girişken değilsindir ve özgüvenin yoktur. 0 0 Yorumla
Freshçilek Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yas kac bro 0 9 Yorumla Soran 1 yıl 24 bro Freshçilek 1 yıl Bulursun kafaya takma Soran 1 yıl Bulsaydım burada bunu paylaşmazdım Freshçilek 1 yıl Tamam bea ne sinirleniyorsun daha gençsin bende bulamıyorum Soran 1 yıl Tekrar ne zaman cekceniz cennet mahallesiini pembe abla Freshçilek 1 yıl Abla deme lazım olur beaa Freshçilek 1 yıl Sugar gacıya abla denir mi beaa Soran 1 yıl Ablasın sen Freshçilek 1 yıl Ben çıtır seviyorum
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Trolsun 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Değilim kardeşim Cevap sahibi 1 yıl Trolsun aga bu dediklerin varsa sana tapmalari lazim sen secilmis kisi olup nasil olurda yalniz kalabilrsin Soran 1 yıl Abartma kardeşim Cevap sahibi 1 yıl Yav kardes bi cocuk vardi kasli degildi yakisilli ve uzundu kiz yuruyordu ona ve utangacti o cocuk sende sorun var tipin sandigin gibi degildir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Karakterin kötüdür davranıslarini sevmiyirlardir her şey dış görünüş değil
Yolda yürürken bile ayağımın altına bakıyorum dikkat ediyorum ki karıncayı ezmiyim karakterım nasıl kötü olabilir?
Davranıslarini sevmiyorlardir huyunu konuşmanı vs hersey olabilir yanj
Bilmiyorum ki, bu arada o kedi senin mi?
Evet
Niye aşırı tatlı çıkmışsınız?
Kendini geliştirme seviyene, konuşma tarzına da bağlı
her şey yerinde inan bana
Çekim yasası diye bir şey var mesela ne konuda bir şey istiyorsan olmuş gibi davran
Olmuyo işte. Ya cidden düzgün seviyeli normal bir ilişki istiyorum. Bir kadın girsin hayatıma ve hayat yolumda tek onun ismi geçsin artık istiyorum
Bende senin gibiydim sonra aşk konusunu kovalamayı bıraktım tam o an hayatıma doğru dediğim kişi girdi şu an flörtüz zaten
Flörtten sonrası olursa o zaman dogru kısı olur
Aynısıyım çokk seçiciyim bu gidişle bilmiyorum ne olucakk🤣
Karakterle ilgili bir şey yazmamandan dolayı olabilir bak
Karakterle ilgili ne yazayım kardeşim? kendımı mi öveyim?
Tipini överken iyi ne alaka
Övmedim dış görünüşümü anlattım.
Tipim iyi fiziğim iyi boyum uzun
Aha aha
Adim atmiyo olabilir misin?
kardeşim ve sarkıntılık yapmadım hiç bir kıza. Tanısmak icinde zorlamadım kimseyi şimdiye kadar ondan olabilir ama özgüvenim yerımde
Sadece kimseye rahatsızlık vermek istemedim ve ayıp olmasın istemem
Olsun*
Adim atmak demek sarkintilik demek degil, efendi gibi tanismak icin adim atmakta bi sorun yok bence
Daha önce hic bir kıza tanıyabilirmiyiz diye yaklaşmadım
Adim atmaz tabiki birini bulman zor
Atmazsan*
Önümüzdeki maçlara bakcaz artık yalnız kalmaya devam edeyim : (
🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Yalnız mısın sen peki?
Girişken değilsindir ve özgüvenin yoktur.
Yas kac bro
24 bro
Bulursun kafaya takma
Bulsaydım burada bunu paylaşmazdım
Tamam bea ne sinirleniyorsun daha gençsin bende bulamıyorum
Tekrar ne zaman cekceniz cennet mahallesiini pembe abla
Abla deme lazım olur beaa
Sugar gacıya abla denir mi beaa
Ablasın sen
Ben çıtır seviyorum
Trolsun
Değilim kardeşim
Trolsun aga bu dediklerin varsa sana tapmalari lazim sen secilmis kisi olup nasil olurda yalniz kalabilrsin
Abartma kardeşim
Yav kardes bi cocuk vardi kasli degildi yakisilli ve uzundu kiz yuruyordu ona ve utangacti o cocuk sende sorun var tipin sandigin gibi degildir