arkadaşlar bir süredir biriyle flört ediyorum adam biraz Çapkın farkındayım aramızda özel şeylerde yaşandı iki üç kere de buluştuk fakat ben kendime hiç basite indirmedim yapışmadım aramadım sormadım ben pek ilişki adamı değilim demeye getirdi bunuda anlarım ama bendeki biraz hırs oldu bana ilgisini kaybettiğini hissediyorum hikayelerimi falan beğenirdi şu an onlarıda kesti bir yerde gördüğünde sürekli beden dili bana dönük ve
sürekli bakıyor bu adama ne yapabilirim nasıl döner?
sürekli bakıyor bu adama ne yapabilirim nasıl döner?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Knk şu aranızda neler geçti diye soran abazalara cevap verme olayı öğrenip kendilerine malzeme çıkarıyorlar. Bekle sen adım atarsa devam ama gelmese sakın sen adım atma hatta başkası varmış vibe ver kıskansın
Biz sus dedikçe devam ediyor ama
sizce bakar mıydı ya ağırdan alıyor sanki taktik yapıyor
Çok düşünme bunları hayatına yoğunlaş
tamam ama aklımdan çıkmıyor sürekli bakışları falan aklımda
Kafanı dağıt çık gez dolaş kızlarla
Gitme üzerine bırak sal ipini önüne bak eşşek gibi gelecrk ama direk yüz verme yakışıklı diye teslşm olma hemen süründür
cinsellik yaşandı aramızda ama ilgisi ciddi azaldı istediğini hemen vermedim ve asla basit kız oynamadım sürekli bakıyor sadece arayacağını düşünüyor musunuz
Arıyacak gelecekte basit kız asla olma yine tersle hep bak köpek olacka ama terliceksin uzun süre
yok öyle yapıyordum zaten görüşmelere falan hemen gitmiyordum 1 aydır yazıp aramıyor aynı ortamda bakıyor ona verdiğim şeyleri giyiyor falan
Senin dikkatini eçkmeye çalışıyor senin mesaj atmanı seni basit kıza düşürmeye çalışıyor onun için kılını bile kıpırdartma böyle devam
ya öyle mi dersiniz bu yorum içimi rahatlattı cidden ilişki adamı değilim diyorsun madem neden hala bakıyorsun ama iletişim yok asla
Senden bekliyor sen normal hayatına devam. Asla taviz vermeden geri eşşek gibi gelecek köpek olacka
bi zaman önce yazmıştı sende bana hiç yazmadın ki falan diye adamla konuşmaya çalıştım böyle dedikten sonra hop görüldü yedim sürekli buluşmaları erteledim falan şimdi ondan hiç adım yok 0 aynı ortamda denk geliyoruz haftada bir iki onda da hep göz bende
Böyle devam gelecek bak dinle sen beni
cinsellikten Soğusa sonra öper miydi ya da direk ikinci kere yapar mıydı mesela onuda merak ediyorum acaba soğudu mu diye ama sanmam
Soğuma değil seni peşimden koşturacak elinin altına alacak mesela ama sen ona vermedin eğer onu ona hissettirseysin şuanda sen onun f*ck badysiysin ama öyle olmayınca hırs yaptı gene gelwcwk
cinsellik yaşadım ama ben istediğim zaman görüştük o istediği zaman değil ve sürekli etkileşim halindeyken kendini hatırlatma gereği bile duymadı instagram da çoğu kişinin hikayesini açmaz bana falan bakıyor hep
Sen çizginsen çıkma bırak sal gitsin
işe yarar diyorsun öylemi
Kesinlikle bak sal ya çizgini bozma hep aynı şeyi dedim ve kesinlikle hareketlenme asla görmemezlşkten gel onu falan bak nasıl gelecek
yazsın artık 1 ay oldu yani
Bırak bekle daha 3 ay olsun gerekirse köpek olacaksa olsun
nasıl eminsin bu kadar
Hareketlerşnde takip edişinden yani süewkli aktif ol ama sosyal medyada falan sürekli gez göz önünde bulun gep bak nasıl gelcek gör
o çok hikaye atmıyor umrunda mıyım bilmiyorum sadece yazması lazım
O atmasın sen at
işe yarar diyorsun yani
Kesinlikşe
Bir iki firikik ver tamamdır kudursun got
başka ne yapabilirim
Yanından falan geçerken sürtün ona
cinsellikten soğusa bakarmıydı sence
Bakmazdi seni hala istiyor
ama neden adım atmıyor ilgisini kaybetmiş gibi uzaklaştırıyor sanki ama görünce de hep gözü bende
Cinsellik yaşarken bir sorun oldu mu Aranizda nasıl geçti
hayır gayet iyiydi hatta çok ıslaksın falan diyip durdu erken boşaldı bunlar sorun mu mesela bilmiyorum iki kere ard arda oldu son görüşmemizde
Baştan anlat nasıl oldu kademe kademe ilerliyelim istersen
ya seviştik falan sonra elleyince çok ıslaksın dedi sonra erken boşaldı mesela 10 dk geçti ikinci oldu direk yani soğusa ya da bişey olsa böyle yapar mı sence
çok ıslak ya falan diyip durdu sürekli ama şikayet eder gibi değildi
Bilemem içeriğini tam bilmediğim için mesela nerde yaşadınız ne kadar ileri gittiniz ne gördü
herşeyi gördü işte ne neyi gördü
Birleşme oldumu
erken boşalması beni çok istediğinden dolayı olabilir mi
evet oldu tabiki
Bir iki şey sormam lazım burdan sorayım mi biraz özel
sor
Temizliğine dikkat ettin mi kıl tüy varmiydi bide sulandiginda koku varmiydi
hayır asla ikiside yoktu
çok dikkat ederim
Vajinanın rengi estetigi nasıl
pembe olayı herkeste olmuyor maalesef bunlara da erkeklerin çok dikkat ettiğini düşünmüyorum götü yüzü güzelse önemi yoktur çok
Bence bazıları için önemli
görüştüğü seviştiği çoğu kızdan güzelim öyle diyim doğum lekem var oramda sadece o kadar
Vajinada mi var leke
evet soğutmaz bence ilk defa görmüyor çünkü
Bilmiyorum yha sorun olabilir
niye olsun ki doğuştan gelen bir şey
ben onun kusurlarına bakmıyorum onunda bana karşı öyle olması gerekiyor
Bilemedim görmeden bişey diyemem
ama bakmazdı diyorsun öyle mi birde sevildikten sonra da öptü falan baya
Bakmazdi
Erkeklere ilgi vermeye gelmez sal gitsin
onun vermesi için ne yapmam gerekiyor
Sen de koleksiyonda yerini almışsın hiç uğraşma
o ne demek
Sen de diğerleri gibi kullanılıp atılmışsın
kullanılıp atılma başka bi tabir tek gecelik dediğimiz öyle oluyor öyle olsa neden hala bakıyor ve ikinci kere zamanında görüşmek istiyor ki
Sen de yedek lastiklerden birisin o şekilde düşün ceptesin yani
nasıl çıkabilirim bu durumdan takıldığı ve görüştüğü çoğu kızdan güzelim
Sıralamadaki yerin değişebilir bazen sana arada bir sıra gelecek merak etme top 10 listesi de kaçıncı sıradasın bilmiyorum senden çok var elinde çünkü bu kadar aciz misin gerçekten
nerden biliyorsun 😅 gördün mü de konuşuyorsun aciz değilim iyi oku bence yazdıklarımı
Yedek lastik olmaya devam et canım ancak Metres olursun bu gidişle başka bir şey olmaz senden
namus bekçileri geldi
Ver yavrum herkese ver önüne gelene ver sana yakisan bu zaten
Ver bence
oldu zaten öyle bişeyler ve sürekli hala aynı ortamda bana bakıyor taktik uyguluyor sanırım ilgisi bitse bakmazdı ama bakıyor nasıl yağdırabilirim
Yine ver bence
adam adım atmıyor adım atması gerekiyor nasıl yapabilirim bunu
Zorla ver
Elde edememiş pes etmiş. boş ver sen onu
bişeyler yaşadık ama
Ne?
elde edememelik bi durum yok cinsellikse bahsettiğin yaşandı onlar ama hala bakmaya devam ediyor sadece yazmıyor aramıyor nasıl yazdırabilirim
Seksi bir poz herşeyi çözer
atıyorum ama like atmıyor eskiden sürekli atardı aynı ortamda sürekli bakmasa ilgisinin bittiğine inanıp bırakacaktım ama öyle olmadı
Başkası olabilir mi?
dediğim gibi flörtöz bir adam zaten benim istediğimde ilgiyi bana yöneltmesi tekrardan benim verdiğim şeyleri giyiyor aynı ortamda sürekli bakıyor
Taktik uyguluyor o zaman. Biraz ilgisiz davran bakma etme gelir o geri. Tadını da almış 😄
istediğini alınca soğursun derler ya birde cinsel ilişkideyken bana sürekli çok ıslaksın diyip durdu bunu neden söyler?
İyi bişey bu. Bu arada sen beni azdırmaya mı çalışıyosun? Öyleyse başarıyosun
hayır ama soğusa o saat içinde iki kere sevişir miydi benimle
Tamam sus lütfen
bunlar iyi bir şey mi cidden yardım etmeniz gerekiyor
Çok iyi bişey. Beni bile sertleştirdin be
dalga geçme ya ciddi soruyorum bunu sürekli söyleyip eliyle falan devam etti hatta
Mesaj atar mısın
Niye yaptın bunu?
atamıyorum
neyi
Beni azdırmayı. Çok mu sulanırsın?
bu hoşunuza mı gidiyor
Gitmez mi. Yalaması çok zevkli olur.
erken boşalma neden olur
Erkekte mi?
evet
Heyecan. Acemilik. Oraya odaklanmak. sekste kadını orgazma ulaştırmadan boşalmamalı erkek. Bunun yolu da odak noktasını değiştirmek
bana heyecanlandığı için mi olmuş oluyor yani ya da kadını çok mu arzuluyor
Hayır ondan değil. Genel bi heyecan yani. Senle veya arzulamayla alakası yok. Tecrübesi azdır
çok yapıyor bence ben öyle düşünüyorum sağlık sorunu da olabilir
zevk aldığını nasıl anlarım
Çok mastürbasyon yapmıştır zamanında. Ya da sen çok ateşlisin adam dayanamıyor
Her erkek zevk alır ama yüz ifadesi belli eder
çok ıslak olduğu için erken boşaldım gibisinden bişey dedi
Olabilir. Hızlı girip çıkmıştır. Çok mu azgınsındır
o ne demek sizin için anlamadım
Neyi anlamadın?
atesli kadın özellikleri nedir senin gözünde
Göğüsleri dik ve şekli güzel olan. Fiziği orantılı. Oral yapmayı yaptırmayı seven. Kucakta zıplayan. Sırt üstü yatıp beklemeden farklı şeyler deneyen kadındır
Bitti mi
Uyudn muuı