Bir kız sevildiğini hissetmek ister onunla olan fotoğrafını koyabilirsin mutlu etmek bu kadar zor olmamalı
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Onu çok seviyorum ben zaten benim için kusursuz bir kadın kendisi ama böyle ufak birşeyi dert etmesi sinirimi bozuyor hep öyle ufak şeyleri çok dert edip takan birisi
Bende öyleyim eşimden şikayetçi ama ben ufak şeylerden mutlu olurum bu da eşimi mutlu ediyor sana tavsiyem çocuğunmuş gibi davran kadınlar öyle sevilmek ister
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bir kız sevildiğini hissetmek ister onunla olan fotoğrafını koyabilirsin mutlu etmek bu kadar zor olmamalı
Onu çok seviyorum ben zaten benim için kusursuz bir kadın kendisi ama böyle ufak birşeyi dert etmesi sinirimi bozuyor hep öyle ufak şeyleri çok dert edip takan birisi
Bende öyleyim eşimden şikayetçi ama ben ufak şeylerden mutlu olurum bu da eşimi mutlu ediyor sana tavsiyem çocuğunmuş gibi davran kadınlar öyle sevilmek ister
Takıp ne dio. Of çok saçma şeylere karisio bu millet ya tartışma cikartck ya da takacak başka bişi yokmu
Kendini bazen torresle kıyaslıyor manyak ya aşırı ilgi manyağı birisi kendis
Aşırı ilgi gostersen bu seferde çok üstüme düşüon derler ahaha
Aynennn öyle siz kadın milleti çok enteresansınız ya
😅😅
Onun fotoğrafını mı koyman gerekirmiş ne şikayeti bu Allah Allah
Onuda istemiyor ya siz kadınları anlamak aşırı zor
Akıllı kadınlar seçin o zaman
Akıllı kadınlar genel olarak her zaman yalnız yaşıyor en örneği ablam aşırı başarılı ve kariyerli 37 yaşında ve bekar :)))
Neden yalnız sence
Karşıma akıllı birisi cıkmadı diyor hep anlam veremiyorum bazen kendisine çok büyük bi firmanın satın almasında calısıyor kendisi
Rahatsız oluyorsa sen de değiştir ama resmi değil kızı 😎
Kxkamsmcmsömcösmcmsmx kanka ikisinide seviyorum ya değiştiremem
Kanka aklıma fikir geldi mük
Kızların böyle şeylere takması çok saçma ve şımarıkça.
Torres'i ben de severdim. Chelsea'de kariyeri mahvoldu.
Bence ruh sağlığı yerinde olan kadınlarla birlikte olmanız gerek
FERNANDO TORRES ON THE BALL GOLAZOOO
Neee topçuydu beeeeeee
DİDİER DROGBAYLA LİGİN İÇİNDEN GEÇERDİ CHELSEADAYKEN
Prime Torres zamanları...
Git bi another love torres editleri izlede ağla kankam
Ya ben ya torres
- Torres o daha vefalı 😄
Bu sevgili olanlar hep çoluk çocuk şu an anladım.
Ne mallar var ya
Hey gidi El Niño.
Torres kim
Tahrik oluyodur