Aşk İlişkileri Eşim voleybolcu kızları izliyor sinirlenmem normal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor youtube da baya tangakülot giyen teşhirci sporcu kızları izliyor napsam? Güncellemeler+1 yıl her evli erkek yapmaz mı? Eşim voleybolcu kızları izliyor sinirlenmem normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. adam bıkmış artık her gün kurufasulye yemekten.bi tasmasını bırak sal gitsin. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende bıktım ama napalım evliliğe önem veriyoruz Yorumla burakistan35 +1 yıl haklısın.karakter onur seref herkeste olmayabılıyor. önemli konular önemlidir , herkes için olmasa bile Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 27b cevap paylaştı. Geçmişinde spor varsa bunu engelleyemezsin. Yoksa sapiktir 0 0 Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sen de izle. O kadar sinir oluyorsun madem ki kısas önemli 0 0 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Kızlara tanga külot gitmeyin desek eleştirirsin ama esin izleyince rahatsız oluyorsun 0 0 Yorumla
Ovarlokçuadam Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Artık adama kaç defa başım ağrıyor desiyden 😂😂😂😂 0 0 Yorumla
sedatgöktaş Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl sende evde öyle giyin karşısın da eğil yürü seni izlesin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl hahaha vakıfbanktan fatma falan diyor mu :D neden kıskanıyorsun ki bak klasik evlilik kaç yıllık evlisin? 0 0 Yorumla
axish2s Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl onları karalamak yerine sende öyle giyin eşin seni izlesin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bende kendimi dışarda teşhir edeyim aynen Yorumla
veledron75 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evde daha seksi dolaş. Yatakta çoşkulu ol. Baktın olmuyor sen de erkek voleybol maçlarını izle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kilodunla sütyeninle dolaş evde onları izlerken karşısında falan eğil😏 bak nasıl kapatıyor YouTubeyi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 8 yıllık evliyiz çocuk var annesi babası var evde Yorumla Soran +1 yıl attım Yorumla
antıbıyotık54 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 850 cevap paylaştı. sende al evde giy bakalim tepkisi ne olacak 0 9 Yorumla Soran +1 yıl tepki mi vereyim o şekilde? Yorumla antıbıyotık54 +1 yıl hayir eşinin tepkisi izle belki adam oyle istiyor ne giydigini merak etmek istiyor Yorumla Soran +1 yıl çok beğendiyse alsın Yorumla Soran +1 yıl yok en iyisi ben bitanesinin ekran görüntüsünü alayım atayım ona nasıl diye Yorumla antıbıyotık54 +1 yıl olur kavga cikartmak istiyorsan iyi yöntem Yorumla Soran +1 yıl izliyor birde ben mi suçlu olcam Yorumla antıbıyotık54 +1 yıl o anlamda demedim ekran çekip atcam dedin ya Yorumla Soran +1 yıl Utanır belki kendinden Yorumla antıbıyotık54 +1 yıl sanmıyorum Yorumla
Tutunamayan-biriyim Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir tek gözü seni görsün istersin ama imkansız. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl nedenmiş Yorumla
Ben_arıza Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Zehra izliyordur. Ama söyle boyu 1.98 0 10 Yorumla Soran +1 yıl yok ukraynalıları izliyor Yorumla Ben_arıza +1 yıl Şansı yok hepsinin boyu uzun 😂 Yorumla Soran +1 yıl kanka için izliyor Yorumla Ben_arıza +1 yıl 😀 bilemem ensesine vur bi tane. Seks olacağını zaman başım ağrıyor de. Bakalım bi daha yapacak mi Yorumla Soran +1 yıl istemiyor uzun zamsndır Yorumla Ben_arıza +1 yıl İlginç. Senin canın istiyorsa sen teklif et Yorumla Soran +1 yıl gurursuzmuyum ben Yorumla Ben_arıza +1 yıl Niye canın istemiyor mu yani. Sonuç olarak evlisin. Gizli bi şey değil Yorumla Soran +1 yıl boşanmayı kafama koydum Yorumla Ben_arıza +1 yıl Yok ya yuvanın yıkma. TV de voleybolcu izliyor diye boşanma olur mu Yorumla
Twining17 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Saçmalama 0 5 Yorumla Twining17 +1 yıl Niye yapsın kızım saçmalama mnk Yorumla Soran +1 yıl Saçmalamıyorum Yorumla Twining17 +1 yıl Öküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoş geldin Yorumla Soran +1 yıl Hoşbulduk en kısa zamanda kurtulurum ünşallah Yorumla Twining17 +1 yıl Kolay değil Yorumla
_Yzb_ Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 87% +1 yıl Abartıyorsun 😀🤣 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bende kaslı erkekleri izliyim o zaman Yorumla _Yzb_ +1 yıl adam spor seviyor demek😂 Yorumla Soran +1 yıl bizde kaslı boylu seviyoruz Yorumla _Yzb_ +1 yıl Sevin tabi bizi sevmeniz güzel 😎😀 Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. normalde peki spor izlermi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
adam bıkmış artık her gün kurufasulye yemekten.
bi tasmasını bırak sal gitsin.
Bende bıktım ama napalım evliliğe önem veriyoruz
haklısın.
karakter onur seref herkeste olmayabılıyor. önemli konular önemlidir , herkes için olmasa bile
Geçmişinde spor varsa bunu engelleyemezsin. Yoksa sapiktir
Sen de izle. O kadar sinir oluyorsun madem ki kısas önemli
Kızlara tanga külot gitmeyin desek eleştirirsin ama esin izleyince rahatsız oluyorsun
Artık adama kaç defa başım ağrıyor desiyden 😂😂😂😂
sende evde öyle giyin karşısın da eğil yürü seni izlesin
hahaha vakıfbanktan fatma falan diyor mu :D neden kıskanıyorsun ki bak klasik evlilik kaç yıllık evlisin?
onları karalamak yerine sende öyle giyin eşin seni izlesin
bende kendimi dışarda teşhir edeyim aynen
Evde daha seksi dolaş. Yatakta çoşkulu ol. Baktın olmuyor sen de erkek voleybol maçlarını izle
Kilodunla sütyeninle dolaş evde onları izlerken karşısında falan eğil😏 bak nasıl kapatıyor YouTubeyi
8 yıllık evliyiz çocuk var annesi babası var evde
attım
sende al evde giy bakalim tepkisi ne olacak
tepki mi vereyim o şekilde?
hayir eşinin tepkisi izle belki adam oyle istiyor ne giydigini merak etmek istiyor
çok beğendiyse alsın
yok en iyisi ben bitanesinin ekran görüntüsünü alayım atayım ona nasıl diye
olur kavga cikartmak istiyorsan iyi yöntem
izliyor birde ben mi suçlu olcam
o anlamda demedim ekran çekip atcam dedin ya
Utanır belki kendinden
sanmıyorum
Bir tek gözü seni görsün istersin ama imkansız.
nedenmiş
Zehra izliyordur. Ama söyle boyu 1.98
yok ukraynalıları izliyor
Şansı yok hepsinin boyu uzun 😂
kanka için izliyor
😀 bilemem ensesine vur bi tane. Seks olacağını zaman başım ağrıyor de. Bakalım bi daha yapacak mi
istemiyor uzun zamsndır
İlginç. Senin canın istiyorsa sen teklif et
gurursuzmuyum ben
Niye canın istemiyor mu yani. Sonuç olarak evlisin. Gizli bi şey değil
boşanmayı kafama koydum
Yok ya yuvanın yıkma. TV de voleybolcu izliyor diye boşanma olur mu
Lan siqi kakıyodur izletme
Sürekli izliyorsa normall
Sende yakışıklı erkekleri a bak bakalım ne yapacao
Saçmalama
Niye yapsın kızım saçmalama mnk
Saçmalamıyorum