Falcıların dediklerini yaşayan var mı?

Böyle şeylere pek inanmama rağmen içim sıkılmış bir şekilde yolda yürürken bir binanın üst katlarında salaş bir cafenin kahve falı bakılır iddaliyiz isim veriyoruz yazısını gördüm ve sadece eski sevgilimin ismini verecekmi diye merak ettiğim için cafeye girdim kahvemi içtim ve falcı teyze bardağı açtı ben hicbisey söylemeden ve o bana hiç bişey sormadan direk eski sevgilimden konuya girdi ve Takır Takır hem yaşadıklarımızı hem aradaki 3. sahisları hemde ayrıldıktan sonra kendi kafamda kurduğum tahmin ettiğim şeyleri bile söyledi buraya kadar sıkıntı yok daha sonra başka bir konuya geçti ve kağıda babamın iki ismini birden yazıp babamı ve hastalıklarını anlatmaya başladı ki bu saatten sonra güvenmemek veya inanmamanın imkanı kalmıyor esas olarak benim soruma gelecek olursak 1 sene önce ayrıldığım ve unutamadığım eski sevgilimin 4 hafta veya 4 ay içerisinde benimle iletişim kuracağını ama tekrar kabul etmemem gerektiğini söyledi ayrıca hayatıma hiç tanımadığım başka birinin gireceğini bu kişinin bana uygun bir partner olduğunu söyleyip bu kişinin isminden 2 tane harf verdi ve bu faldan sonra doğal olarak değişik bir psikolojiye kapıldım. Falcılardan böyle şeyler duyup tecrübe yaşayan var mı? Yorumlarsanız sevinirim.
Falcıların dediklerini yaşayan var mı?