Yoksa karşısındaki insanın düşüncelerine değer verdiği anlamını mı taşır?
Bir diğer benzetme olarak, "kukla" mıdır?

Kukladır Evet.. kendi aklını kullanmadan baskasının sözü ile hareket edenler bir nevi düşünmekten kolayca kaçma yolu olarak kullanır bunu, ama çoğu zaman yanlışlara neden olur bu durum..
Kukla değilde, özgüvensizdir. Kendi düşünceleriyle, kendi kararlarıyla hareket etmeyen kişi, henüz olgunluğa ulaşamamıştır benim için.
Kesinlikle öyle, yanlış yapacak olsam da yanlış benim olmalı başkalarının düşüncesi ile hareket etmem.
İşte o karşıda ki kişi kim, o çok önemli:)
Cevap
22Cevap
Katılmıyorum. Ben birkaç öncesine kadar biriyle birlikteydim beni seven niyeti iyi olan tecrübeli iki ablam vardı bazı şeyleri onlarla paylaşıyordum ve yönlendiriyorlardı söyledikleri her şeyde haklılardı ne yazık ki onlar doğru çıktı. Tecrübeli ve niyeti iyi olan insanların söyledikleri dikkate alınmalı.
Tam olarak değil. Mantığına uyuyor ki dinliyor. Ama evlilik misal annesinin lafından çıkmayan erkek. Kukla olur.
Bu konuya göre değişir. Bazen başkalarının düşüncesi ile hareket etmek gerekli ve doğru iken bazen de bu kukla pozisyonuna düşürebilir.
Kesinlikle kukladır. İpin dışarıya çıkmış olmayacak ya da göstermeyeceksin kimseye. Birilerinin ağzının içine bakan tipleri hep oynatırlar.
hayır. bu durum karşı tarafin niyetinede bağlı olarak değişir. tecrübeli ve iyi niyetliyse karşı tarafta onu dinler öyle hareket ederse yara almaz.
Kesinlikle kukladır ben bir kızla tanıştım başka bir kızda bununla aramızı açtı benim için önüne gelene aşık olur demiş halbuki ben öyle birisi değilim neyse işte kızda buna inandı ve benimle bir daha konuşmadı
Bazen başkalarını da dinlemek lazım ama her zaman değil
Korkak ve cesaretsiz varlıklardır.
Kukla değilde uymaca akıllı diyelim.
Her zaman böyleyse evet tam bir kukladır.
karaktersizdir..
nereye çekersen oraya gider..
Fikri iradeden yoksuldur
Olabilir olmayadabilir
Kukladır denemez ama kukla olmaya müsaittir
Koyundur, dusunmuyordur.
Kimsenin seni yönlerdirmesine izin verme7
Pion bence
karaktersiz
Aynen
hayır yavşaktır.
Evet. kesinlikle..