Beni sevmedi mi sizce, narsist miydi acaba?

Erkek arkadaşım çok dengesizleşti. Bana seni seviyorum, çok özledim, bir an önce buluşalım diyor ama buluşunca kötü davranıyor. Dengesizleşiyor, başka şeyle uğraş yanımda diyor, beni uzaklaştırıyor kendinden. 2 hafta görüşemicez dedi işi varmış cumartesi haftaya. Dedim hafta içi yok mu sanki vaktin. İşi erken bitiyor, istediğinde kuzenine gidiyor, masa başı yapmıyor. İlişkinin başlarında hemen buluşalım, sana sarılayım, öpeyim derken şimdi zahmet eder gibi 2 hafta diyor.

Beni seviyor musun cidden diye sordum. Bana hayır şu an sevmiyorum dedi, bilerek kırmaya çalıştı. Aldatırım seni, kızlarla görüşcem falan diyor sonra da şaka diyor gülüyor psikopat bir ergen gibi. Dedim kimle görüşürsen görüş. Saygısız birine dönüşüyor, sonra da özür diliyor. Psikolojik destek alıyormuş önceden, panik atağı falan var ama ayrıca üstünlük kompleksine sahip gibi davranıyor. Empati yapmıyor. Ona rahatsızlığımı belli edince beni darlama biraz mutlu ol diyor sorunu halletmek yerine beni suçluyor. Geçen gün Instagram'ya story attık. Beraberdik storyde. Baktım bugün 24 saat olmadan silmiş. Nedenini sorunca dalga geçer gibi bende story süresi kısa, bilmiyorum falan dedi. Sana özel özellik mi koydu instagram, o süre değişmez deyince evettt falan dedi. Ben de daha fazla sabredemedim, ayrıldım. Cevap bile vermedi. Bana ben sana teslim oldum, sana aşık oldum diyordu ama belki de oynatıyordu beni. Sizce?

Güncellemeler
+1 yıl
Bir de kendisi ot içiyordu, sözde ataklarına iyi geliyormuş ama abartıyordu. 1 aydır cinsel olarak birlikte olmamıştık, kafası bitene kadar içti ve halsizim dedi ama mesajlaşırken çok özledim, dayanamıyorum falan diyordu. Hep kendi mutluluğu ve keyfi ön plandaydı. Bunu sorgulayınca da ben sorun yaratan oldum. Cinsellik üzerinde durunca artık cinsel beraberlik yaşamayalım ne olacak demeye başladı, üste çıkma derdindeydi yine. Bana karış, sözünü dinlerim falan derdi, içme daha dedim dinlemedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Anne babasıyla da tanıştım, beraber yemek yedik, sohbet ettik. O aralar böyle patavatsız ve çirkin davranmıyordu zaten. Annesi o kadınların dilinden iyi anlar, ben onu sevgiyle büyüttüm demişti. Belki de fazla şımartılmış, tek çocuk. İstediği her şeye de sahip zaten. Garip fanteziler peşindeydi. Ona hislerimi anlatırken, bir anda bana kölen olmak hoşuma gidiyor diyordu. Tam bir manyak gibi davranıyordu ama bir yanı vardı, o yanı çok sempatik, sevgi doluydu, ilgiliydi. Ben de ona kandım.
Beni sevmedi mi sizce, narsist miydi acaba?