Güncellemeler
+1 yıl
Bir de kendisi ot içiyordu, sözde ataklarına iyi geliyormuş ama abartıyordu. 1 aydır cinsel olarak birlikte olmamıştık, kafası bitene kadar içti ve halsizim dedi ama mesajlaşırken çok özledim, dayanamıyorum falan diyordu. Hep kendi mutluluğu ve keyfi ön plandaydı. Bunu sorgulayınca da ben sorun yaratan oldum. Cinsellik üzerinde durunca artık cinsel beraberlik yaşamayalım ne olacak demeye başladı, üste çıkma derdindeydi yine. Bana karış, sözünü dinlerim falan derdi, içme daha dedim dinlemedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Anne babasıyla da tanıştım, beraber yemek yedik, sohbet ettik. O aralar böyle patavatsız ve çirkin davranmıyordu zaten. Annesi o kadınların dilinden iyi anlar, ben onu sevgiyle büyüttüm demişti. Belki de fazla şımartılmış, tek çocuk. İstediği her şeye de sahip zaten. Garip fanteziler peşindeydi. Ona hislerimi anlatırken, bir anda bana kölen olmak hoşuma gidiyor diyordu. Tam bir manyak gibi davranıyordu ama bir yanı vardı, o yanı çok sempatik, sevgi doluydu, ilgiliydi. Ben de ona kandım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dediklerini bir kez daha okursan cevabı açık net görürsün
Biliyorum sadece zor geliyor, bir başkasının demesi lazım gibi... Bana hastayım diyordu, teşhisi varmış falan filan. Ben ona rahatsız olduğum şeyleri söyleyince sen sorun yaratıyorsun, hastasın, ben senle uğraşmam falan diyordu bana. Sana teslim oldum, beni bırakma diyordu. Şimdi bok gibi davrandı son buluşmamızda. Ben de kırıcı konuştum ama ona ağla, seni sevmiyorum demedim hiç. Bir de storyleri kaldırıp sebep bile vermeden yalan söylemesi çok tuhafıma gitti. Aldatıyordu herhalde.
O da bir ihtimal. Bazen böyle insanlara denk gelmek gerekiyor ki akıllanıp daha iyileriyle tanışalım :)
Daha önce de beni ağlatmıştı seni aldatırım falan diyerek. Akşam arayıp özür dilerim, çok üzdüm seni, pişmanım falan demişti. Ancak bu ruh hali hep tekrar ediyordu. Bile bile aptal kandırır gibi Instagram storysi hakkında yalan söyleyince katlanamadım daha. O da cevap vermeye yeltenmedi, keyfini bozmadı zaten...
Aslında iyi olmuş. O umursamıyorsa ben hiç umursamam diyebilirsin kendine
Daha fazla katlanamayacağımı, onu sevsem de kendimi daha çok sevdiğimi, ilişki ve iletişim kurmayı bu yaşta ona öğretemeyeceğimi ve özel terapisti olmayacağımı teker teker söyledim, mesajımı okudu ama cevap vermedi. Öyle de bitti. Bana dokunanı ilişki başlarında gösterdiği ilgi, planlar, sözler oldu. 6 saat telefonda konuştuk her gün nerdeyse. Etkileyici konuşuyordu, ben de ciddi sandım. Şimdi tek derdi kuzeniyle içmeye gitmek, bana 2 hafta görüşemicez diyordu sanki yalvarmamı bekler gibi. Belki de böylesi iyidir... dışardan o kadar iyiydi ki, bunu anlatsam şaşırır herkes. Hediye alıyor, şımartıyor, her gün seni seviyorum diyordu. Biraz şikayet ettim diye ne bu negatiflik der oldu. Maça gidelim dedi, daha yeni kart çıkartmıştım onun için. Ona aldığım hediye, çizdiğim resimler odasında dururdu falan, çerçeveletcem falan diyordu... ben de bu hallerine kandım da sabrettim bu kadar.
Neyse iyi olmuştur umarım...
Onu unutmayacaksın fakat bi süre sonra bitmesi daha iyi olmuş diyebileceksin. anılarını unutmaya da çalışma. acı tatlı hepsi yaşandı bitti
Keşke insan yerine koyup hiç değilse özür dileyebilseydi. Ama galiba bir narsist ile beraber olmuşum.
Nereden buluyorsun böyle ahlaksız dengesizlerii sen ya
Arkadaşımın çocukluk dostu idi
Dengesiz midir nedir. İyi etmişsin
Evet bir yaptığı bir yaptığı ile örtüşmüyor, söyledikleri ve yaptıkları çelişkili
boş ver güvenme erkeklere, sevmemiştir.
Seven böyle konuşmaz zaten diye düşünüyorum
Ona yapman gereken şey h******s""""" denek
Takmadı bile zaten, içiyordu kuzeniyle
Çıkar gitsin ay çöpe
Bir yerine bile takmadı, kandırmış beni boş yalan sözlerle demek ki. Belliydi. Bir şeyler saklıyordu herhalde ki attığı storyleri de silmiş hemen 24 saat geçmeden, sebebini bile söyleyemedi. Kendisi deli diye benim de delirmemi istiyordu sanırım. Çok düşünüyorsun kafanda kuruyorsun deyip kafamda kuracağım şeyler yapıyordu bile bile.
Cinsellik yaşadınızmı
Evet, cinsellikte de şiddet seviyordu, kölelik-domine etmek vs
Alcanı almış
Yapmıyorduk öyle habire. Son buluştuğumuzda beraber olmaya yeltenmedi bile. Zaten daha önce çok beraberliği olmuş, bana ben her şeye tahrik olmam vs diyordu. Vücuduma bakmıyordu doğru düzgün, giysi ile yaptığımızı hatırlıyorum genelde. Star o ve onun zevkiydi yatakta