Biriyle sevgili olmak istiyorum bir susmuyorlar ben hemen görüşmek birlikte sınamaya gidip gezmek istiyorum yok nerelisin yok ailenlenlemi yasiyorsun sanane kardeşim sanane bı sıkmayın insanı ya
Güncellemeler
+1 yıl
Resmen naz yapıyorlar önceden erkekler sabirsizdi kızlar naz yapardı bu ne simdi
Bu durumda sana nerelisin diye soracak lavukların mesajını beklemek yerine, bu gece vuruşmamız gereken konular var diye mesaj atman gerekiyordu yavrum. Hayal dünyasında yaşıyorsun
Tatlım ben çok güzel bir hanım efendiyim erkekler benimle konuşmaya çekiniyorlar yani bana dünyalar kadar mesaj geliyor ve sadece begendiklerimle konuşuyorum onlarda lafı oraya getiremiyor bir türlü benim kadar güzel bir hanımefendinin seks teklif etmesine gerek yok çünkü herkes benimle sevişmek istiyor ben neden ezik gibi teklif edeyim🤣🤣
Sadece ezik karılar seçmek yerine seçilmeyi bekler yavrum. Hayal ettiğin gibi dünya kadar mesaj gelse, mesaj gelmesini beklemek yerine mesaj atmayı tercih ederdin, hayal dünyasında yaşamayı motto edinen çılgın bakire 🤣🤣
Yahu adamlar beni beğeniyor ama teklif etmeye çekiniyor çünkü çok asil bir hanimefendiyim kabul etmeyeceğimi sanıyorlar ama sexe kapalı bir insan değilim. Ben secilmiyorum zaten herkes beni istiyor ama ben en begendiklerimle konuşuyorum hatta konuşuyordum ama sohbetleri çok sıkıcı ben cesur ve beni hak edebilecek o şansli erkeği beklemek için köşeme çekildim sadece.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
sen direk mevzuya gir diyorsun 😀 gerçekten kadınlar ne istediğini bilmiyor
konuya girince de bunlr niye erkolar kapatılsın falan havaları
Tanıştığında şöyle konusma direk sınamaya gidelim de
O benim peşimden kosmali ama o sorularıyla beni bunaltmayi seciyor
Sessizce mi önce bı tanışın sonra gidersiniz sinemaya
Hayır desin ki sinemaya gidelim mi bende bahane uydurayim mesela biraz nazlanayim sonra da busalim işte gunlerce tanışmaya ne gerek var
Biraz kovalasin sonra direk mevzuya gitsin diyosun oda guzelmis
Evet evet sanki evlenecez bozuna zamanımı calmasin aşık olursak ilerde tanışırız zaten
Ya da buluşunca konuşuruz detaylari
İstersek
Boşuna *
Allah senden hoşlanan adama sabır versin ayvayı yemiş
Çılgın bakirenin hayal dünyası
Sende herkesi kendin gibi bakire sanıyorsun galiba 🤣🤣🤣 ben senin yaşından fazla kez sevismisimdir olum
Bu durumda sana nerelisin diye soracak lavukların mesajını beklemek yerine, bu gece vuruşmamız gereken konular var diye mesaj atman gerekiyordu yavrum. Hayal dünyasında yaşıyorsun
Tatlım ben çok güzel bir hanım efendiyim erkekler benimle konuşmaya çekiniyorlar yani bana dünyalar kadar mesaj geliyor ve sadece begendiklerimle konuşuyorum onlarda lafı oraya getiremiyor bir türlü benim kadar güzel bir hanımefendinin seks teklif etmesine gerek yok çünkü herkes benimle sevişmek istiyor ben neden ezik gibi teklif edeyim🤣🤣
Sadece ezik karılar seçmek yerine seçilmeyi bekler yavrum. Hayal ettiğin gibi dünya kadar mesaj gelse, mesaj gelmesini beklemek yerine mesaj atmayı tercih ederdin, hayal dünyasında yaşamayı motto edinen çılgın bakire 🤣🤣
Yahu adamlar beni beğeniyor ama teklif etmeye çekiniyor çünkü çok asil bir hanimefendiyim kabul etmeyeceğimi sanıyorlar ama sexe kapalı bir insan değilim. Ben secilmiyorum zaten herkes beni istiyor ama ben en begendiklerimle konuşuyorum hatta konuşuyordum ama sohbetleri çok sıkıcı ben cesur ve beni hak edebilecek o şansli erkeği beklemek için köşeme çekildim sadece.
Tanımaya çalışıyor işte fena mı?
ne anlatıyon bacım bişeyide begenin mk
Hadi gidelim hemen gezelim
canım çünkü
?
Ne yapsınlar direkt yatağa mı çağırsınlar
Evet
Çok sıkıcılar sohbetleri de sarmiyo
Gel deneyelim o zaman
Yasin büyük benim icin
Ben yasitim birini istiyorum
33cokmu