Aşk İlişkileri Sevgililer her gün birbirini arayıp sormalı mıdır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 1 gün boyunca hiç aramadığında ya da yazmadığında kafaya takar mısınız? Sevgililer her gün birbirini arayıp sormalı mıdır? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Ararsın yani bugün ne yaptın vs konuşursun ama gün içinde değil işten çıkınca gece müsaitse ararsın ben öyle yapardım 1 0 Yorumla
hticemavi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Ne sorun varda aramıyor. Tabii takarım. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Meşgul olduğu şeyler yoksa aramalı tabi ki 1 0 Yorumla
Seyyah_Derviş Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Oo vitrine soru atmalar gece gece 😃 1 0 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. soru mu bu 1 0 Yorumla
Uslanmaz_053 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Tabiki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ararsın yani bugün ne yaptın vs konuşursun ama gün içinde değil işten çıkınca gece müsaitse ararsın ben öyle yapardım
Evet her gün arayıp sormayacaksak neden sevgiliyiz ki?
Ne sorun varda aramıyor. Tabii takarım.
Meşgul olduğu şeyler yoksa aramalı tabi ki
Oo vitrine soru atmalar gece gece 😃
Benım bazen konuşmadığım oluyordu
Evet
Evet.
Bi zahmet
soru mu bu
evet
Tabi ki
Evet..
Takarim