Aşk İlişkileri Sevgililer her gün konuşmak zorunda mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yazışsak veya kısa sesli mesaj göndersek niye olmuyor ki. Her gün konuşulmasa olmaz mı? Güncellemeler+1 yıl Konuşurken uyuyakalıyorum :/ Sevgililer her gün konuşmak zorunda mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
herzegû Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Değil tabii ki, telefonda konuşmayı sevmezdim şimdi bir de görüntülü arama modası çıktı ki tam bir baş ağrısı. 3 0 Yorumla
legends12 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 640 cevap paylaştı. Değil bencede bazıları kafayı bozmuş her allahın günü senle mi konuşcam diyorum içimden belki de o yüzden sevgilim yoktur🤔 0 0 Yorumla
LİiLİİTTH Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Bence konuşulmalı niye sevgili oluyorsunuz o zaman. 0 0 Yorumla
Kafasindasorular Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Altı saatte bir yazıyordu sinirlerim tepeme çıkıyordu 0 0 Yorumla
brenela Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Her gün konuşmak zorunda olmamalı ya 😂 Bazen sıkıyor bu durum 🤣 0 0 Yorumla
Sinan2020 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Değil tabii ki, telefonda konuşmayı sevmezdim şimdi bir de görüntülü arama modası çıktı ki tam bir baş ağrısı.
Değil bencede bazıları kafayı bozmuş her allahın günü senle mi konuşcam diyorum içimden belki de o yüzden sevgilim yoktur🤔
Bence konuşulmalı niye sevgili oluyorsunuz o zaman.
Altı saatte bir yazıyordu sinirlerim tepeme çıkıyordu
Her gün konuşmak zorunda olmamalı ya 😂 Bazen sıkıyor bu durum 🤣
Olur biz ayda bir konusuyoruz
Hayır
Sıkıcı oluyor
Evet maalesef
Olur niye olmasın