Güncellemeler
+1 yıl
Acil arkadaşlar ‼️
Güncellemeler
+1 yıl
ARKADAŞLAR LÜTFEN FİKİR VERIN
Aşağı bırakıyorum yazılanları geçerli fikri olanlar asagi yoruma lütfen

Bana derken kısmına iyi bakın arkadaşlar zaten işaretledim o kısmı bende yanlış anlamış olabilirim lütfen fikir verin 🙄❗

En sonda da zaten benim yazdığım mesajlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Neden baskı altında olasin ki onu anamadim burdaki abazalarmi sapiklik yapiyor ondan mi dedi ki acaba ne olabilr baska bisey gelmiyor aklima böyle dediyss bisey var altinda
burada ki abaza derken açar mısın?
Ya benim aman şükür cevabından sonra yazdi zaten ben de şaşırdım mesajları okursan görürsün ne alaka yani ?
Yahu sen adamı yanlış anlamışsın galiba bu çocuk asker dimi? Kendisi için yazmış o cimleyi sen neden üzerine alınıyorsun
Yaaaa yapmaaa Allah aşkına kendisi için deme mesajlar da yazdığım gibi son mesajı görmüşsündür yazdım onca mesaj 😒
Ama kendisi için niye yazsın ki anlamadım onu açar mısınız?
Ayrıca rezil oldum sanırım
Ben burdan net anladım sevgilisi olarak sen neden anlamadın?
Sevgili değiliz soru başlığında da yazmış olduğum gibi sohbet ettiğim muhabbet içerisin de olduğum kişidir
Bu arada evet TSK asker
kendisi için niye yazsın ki anlamadım onu açar mısınız?
Askerdeki biri sorunlarından bahsederken, malum burada sürekli baskı altındayız emir kuluyuz vs vs
burada bu cümleyi kendisi için kullanmış sen olayı farklı bir boyuta taşımışsın
O anlam da anladım o an da gerçekten böyle düşünmedim şu an da yazdığım mesajları geri alsam sabaha görmeden silsem olur mu sizce?
Ben gerçekten öyle anlamışım şimdi farkediyorum
Bence sil ve özür dile belki görmüştür görmemezlikten gelmiştir
Sildim şu an da fakat ben aero instagram kullanıyorum ve mesajları gördüğümü gizle seçeneğini ayarlardan açmıştım şimdi de mesajları geri aldım sildim yani ve niye şaşırdın ki yazdığı mesajı açık bir şekilde yani görmüş olarak gözüküyor şu an da ne yazmam gerekiyor sizce
?
Orada mısınız?
Yazdım
Şimdi yazdım
Mustafacım şu sıralar hiç kafam yerinde değil kusura bakma olur mu yazdığım mesajları büyük ihtimalle bildirimler den görmüşsündür ama cevap vermedin iyi ki de vermedin şu sıra yanlış anlıyorum her şeyi gerçekten kendi üstüme alıyorum hiç iyi değilim ruhen bedenen inan ki değilim oyüzden sildim hepsini sen sabah cevaplamadan geri çektim hiç yazmamışım gibi gör
Yanlış anlıyorum bu aralar kusura bakma tekrar dan
İyi geceler bu arada
Bunları yazdım ama gerçekten öyleyim yani doğru olanı yazdım bazen ben yanlış anlayabiliyorum bazen de o anlayabiliyor
Sizce doğru mu yazdıklarım
❓❓
Evet doğru
İçimden geldiği düz yazdım
Başka bir şey yazmalı mıyım sizce?
Hayır yazmama gerek başka
Tamamdır teşekkür ederim
Yoksa yanlış anlamam devam edecekti sabah uyandığın da cevap verdiğin de tatsızlıklar başlayacaktı
Rica ederim