Nece yazdıysam artık:)
Gerçek aşk insan hayatında gerçekten 3 kez mi yaşanıyor?
Nece yazdıysam artık:)

Hayır bilimsel olarak zaten aşk diye bir şey yok aslında yani her şey beyinde hissedilen hormonlar ile ilgili. yani kalp de bile yaşanmıyor bu duygular sadece kalbi de etkiliyor ama mesela insan korktuğu zaman da kalbi hızlanır aşık odluğu zaman da. ama insan bir çok kez sevebilir yani aşık olabilir bunun bir sayısı yoktur. yani insan 3 kez aşık oldu diye 4. kez aşktan vaz geçip yalnız kalmak zorunda değildir ki zaten insan ne zaman birini seveceğini ya da sevileceğini de bilmiyor.
Şakasına seçtim aşk insanı değilim sanırım ya da aşk insanıyım
Ama bu aşk meşk işleri kısmet beya ilk telefon olur sonda da olur kumar gibi ya da ne bileyim karpuz gibi ilkide güzel çıkabilir kelek çıkabilir sonuncusu da :)
Gerçek aşk diye bir şey yok, kendinizi kandırmayın, hayal aleminde yaşamayın. Aşkın kendisi, gerçekte olmayanı gördüğünüz, gerçek zannettiğiniz bir hastalık zaten.
Bir kez aşık oldum ama karşılıksız oldu. Duygularım gerçekti ama tek var olan benim his ve arzularım olduğu için "gerçek aşk" olamadı. Gerçek aşk bana göre insanın hayatını paylaşabileceği kişiye rast gelmesidir , ömürlüktür. Yani son bu tüm duyguları hissedeceğim kişi , ömrümü adayacağım hayat arkadaşım benim gerçek aşkımdır
Cevap
6Cevap
3 defa yaşandığına inanıyorum ben..
en sonundaki sonsuz oluyor
baştaki ise acı veriri oluyor
ortadaki ise büyük yıkım getiriyor sana
Gerçek aşkı hiç yaşamadım. Yaşar mıyım bilmiyorum. Tanımı nedir onu da bilmiyorum.
Onca ilişkim, onca konuşmuşluğum var ama biliminsanlarına göre ben hiç aşık olmamışım. Bilim değildir de, gözleme göre liste gerçekse cidden hiç olmamışım. Boş yaşamışım.
Seçenek 2 , birinci benim icin. Devamı ne olur bilmiyorum orasını.
Aşk matematiksel modellenebilen bir şey değil.
Dernekte arada pürüzler oluyor belki 2 ye gebe olabilir
Uzun ilişkilerde aşk var..
1-2-3 farketmiyor kimisi hemen ilk gördüğünde tutuluyor kimisi zamanla
Bence 1 defa yaşanıyor ve onu bulduğunda diğerleri ile neden yürümediğini zaten anlıyprsun
2 sefer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?