Bunu bana söyleyen flörtüm olsaydı ben çok mutlu olurdum çünkü daha önce hiç bir kız beni elde etmek istemedi ya da benim için çabalamadı bu bana kendimi çok değerli hissettirirdi ben de zaten seninim sevgilim diye cevap verirdim. yani flörtüm olsaydı zaten birbirimize karşı duygularımız da karşılıklı oluru tabi ki. bu yüzden de sanırım çok mutlu olurdum ben :D yani hadi senin olayım sahiplen bile derdim. çünkü sevgi karşılıklı olduğu zaman insan sahip olmak ister sevdiği kişiye.
Ona karşı ne hissettiğime göre değişir yanıtım. Ancak değil flörtte hiçbir seviyede ciddiye almadığım bir cümledir kendisi 😅 benim olacaksın diyip sonra bir anda ellerin olabilir beni de ellere bırakabilirler diye düşünüyorum. İnanmadan dinlediğim her cümleye yav he he şeklinde içimde yanıt veriyorum
Bunu söyleyen kişiyi çok seviyor olsam bile söylememiş olduğu cümle beni rahatsız eder Çünkü ben kimsenin olmak istemem Bu cümlenin bir sahiplenme cümlesi olduğunu düşünüyorum Benim sahibim kimse olamaz kesinlikle bunu kabul etmiyorum ve onu duyduğum an tepkim çok ağır olur
Bunu nasıl söylediğine göre tepkim değişir. Birbirimize duygularımızı ifade ederken söylerse cevabım ben çoktan senin oldum bile olabilirken. Emri vaki yaparak psikolojik bir baskı tarzında söylerse ve çokta ilgim yoksa hadi ordan diyip engeli de basarım
Güzel bir cümledir aslında Söyleyen kişinin söylediği kişiye olan sevgisinin kanıtıdır.. Hastalıklı ya da herkese söylemiyorsa Bunu bana söyleyebilecek tek kişi sevgilimdir ya da son ayrıldığım sevgilimdir O yüzden sımsıkı sarılırdım ... Birine aitlik duygusu güzeldir (Sevdiğin birine) Kasmanıza gerek yok çok ararsınız sonra :)
Yoo gayet hoşuma gider 😀 ben böyle sahiplenici sözleri çok seviyorum, çok hoşuma gidiyor. Ama tabi ki bunu bir başkası söylediği zaman hoşuma gitmiyor. Sadece sevdiğim kişinin böyle sözler söylemesini bekliyorum