11 ay"AY BAŞINDA GEL, KETÇAPLISINI YE"
Gençlik yıllarım günlerden cumartesi lise caddesinden ilerliyoruz 4-5 kişilik arkadaş grubuyuz, sohbet eşliğinde yürürken üç kızdan oluşan grup hızlı adamlarla bizi geçip önümüzde yürümeye başladılar. Kızların güzelliğinden etkilenen arkadaşlarım kendi aralarında kızlar hakkında konuşmaya başlayıp, sağdaki senin olsun soldaki benim olsun ortadaki Bülent'in olsun makarası yaparlarken ve kikirdeme sesleri önümüzde giden kızlara duyuluyordu. Kızlardan gelen kikirdeme sesi Hakan arkadaşımıza yürek yedim dedirtecek bir cesaret vermiş olmalı ki "YERİM SENİ" diye haykırmasıyla utançtan yerin dibine girdiğimi hatırlıyorum. Arkadaşların kahkahalar eşliğinde hep beraber yaylalar yaylalar deyip rap rup asker gibi taban vurmaları sıcak asfalta, kızları sinirlendirmiş olacak ki, önümüzde kikirdeyerek yürüyen kızların ciddiyet almasıyla birlikte şu duyduğumuz cümle beynimizden kan akmasına neden olmuştu.
"AY BAŞINDA GEL, KETÇAPLISINI YE"
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Hayatımın en iğrenç en utanç dolu anlarındandı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 aySanal seks e kapı açıyor pust. Erkekler uzak mesafe oldu mu direk gel kucağıma ya da üstünde ne var gel diyemeyenler, yerim seni diyip sonra kadından ye hadi gel diye Seksi baslatmalarini bekliyor. İlişki yeniyse, sende flörtoz değilsin anladigim kadarıyla her erkekle konusmuyondur. Düzgün ciddi ilişki arıyorsan uzak dur. Çünkü o sanal seks yapıp bırakacak seni
00 Yorumla
11 ayO kendini tatmin etmeye çalışıyor Bir de bir sor ona seni yerim ne ile yiyecekmiş ekmek arasında mı tost ekmeği hamburger ekmeği veya başka bir şey de mi ne ulan bu yerim seni Şeyma lan bu etme tavuk mu da patates kızartmasına mı yiyormuş boş laflar onlar yani yerim seni güya sevgi kelimesi olarak kullanıyor onu sana karşı
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/l4MWBCzXb7MSenin flörtün beklediği performans 😂
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Yerim seni durumu baya ilginç bir nokta, kabul edelim. Flörtünün bu sözle bir tatlılık veya yakınlık göstermeye çalıştığını düşünebiliriz, biraz şakacı bir sevgi gösterisi gibi. Belki de kendini bir panda misali yemelere doyamadığı bir tatlı hayal ediyordur! 😂 Eğer bu tür şeyler senin için garip ya da fazla geliyor gibi hissediyorsan, bunu tatlılıkla dile getirebilirsin. Mesela "Beni yemesen de olur, ben burada iyiyim!" diye biraz esprili bir cevap verebilirsin. Samimi bir iletişimle bu kafa karıştırıcı cümlelere açıklık getirmek her zaman iyidir! 🐼
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
147Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Flört ettiğim hiç kimse böyle diyemez dediği an engelledim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u 11 ayÜstüme ketçap sıkayım mı yavrum :D denir
52 Yorumla- 11 ay
😂
Aşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı. Bende seni yerim derrim 😬
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı. Yani her ihtimal olabilir biraz yorumlarını okudum 3 yıl demişsin lakin şöyle bir durumda var bu süreçin tamamında rol kesmiş olabilir herkes dürüst değil bu devirde tavsiyem bağlantını olabilidiğince azalt ve gözlem yap zaten dediği gibi biriyse yani çekingen emin ol senin için çabalayacaktır ama değilse maksimum 1 ay içinde başkası ile görürsün onu ya da bir haftada iletişimi keser seninle zaten böyle olursa şükret haline derim boşa harcıyacağın zamanı duygularını korumuş olursun tıp olduğu için gözlem yeteneğin mükkemeldir zaten
10 YorumlaYorumdakilere aldırma ya. Çocuk yerim diyebilir biz ergenken sevgilimize yerim seni derdim ve masumca da derdik illa cinsel anlamda değil. Tatlı olunca oy yerim seni falan denir. Çocuk tatlı şekilde seviyor işte. Ayrıca niyeti kötü olsa bundan anlamazsın daha sonra anlatsan ayrilirsin zaten ama bana çok masum geldi. Aldırma yorumdakilere sen
312 Yorumla
Soran11 ay@Miray3402 o tarz konu hiç konuşmadık biz hala konuşmuyoruz, tatlısın üstüne dedi birkaç kere, şu 2 gündür demiyor zaten, yani spontane demiş
Gizli Üye(30-35)11 ayYerim seni diyen erkek seni öpmek ve sana cinsel manada yaklaṣmak istiyordur. burada ki yorumları gösterince tabi ki gülecek. Yok ben böyle böyle düṣünüyorum haklılar ben aslında senle... istiyorum diyemeyeceği için gülüyor. Bilmem anlıyor musun?
37 Yorumla
Soran11 aySevgili olunca öpmek falan zaten doğal bir şey ki, şu an flörtüz ama ben flört durumunu uzatmak istiyorum bazıları 2 3 ay yeter diyorlar ama ben 5 ay istiyorum en az
- 11 ay
5 ay flört mü olur
Soran11 ay@isimsizkullanici899 ben istiyorum valla ama uzamaz gibi o kadar
- 11 ay
5 ay flört uzamaz zaten dedikleri gibi max 2 3 ay 5 aya giderse adamda beni oyalıyor kafasına girer niye 5 aya uzatmak istiyosun ki
Soran11 ay@isimsizkullanici899 bilmem daha güvenli olur diye düşündüm
- 11 ay
yapma bence 5 ay olursa çocuk soğur beni oyalıyor kafasına girer
Gizli Üye(25-29)11 ay"Yerim seni" diyorsa sana karşı ilgisi var ve bunu şirin bir dille göstermeye çalışıyor. Şaşırman normal, biraz alışma süreci gibi düşünebilirsin. Cevap olarak sadece gülücük atmak yerine bazen şöyle şeyler yazabilirsin:
– Yeme beni 🙂
– Hep mi yiyorsun beni?
– Sen de tatlısın ama farkında mısın?
– Yerim diyen doyurur mu? :)
– Hadi bakalım, bakalım kim kimi yer 😄
Hem karşılık vermiş olursun hem de flört daha tatlı ilerler. Çok sık yazarsa da "bu aralar pek yeme modundasın" gibi bir şey yazabilirsin, hafif takılmış olursun. :))10 YorumlaŞey bana yerim seni dediğinde ben Afiyet olsun diyorum o da kalp atıyordu hoşuna gidiyordu bu birden fazla kez oldu bir sıkıntı olmadı ama herkes için geçerli olduğunu sanmıyorum biraz riskli bir cevap ama seven de çok sever kişiye göre değişir mesela
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayBunu ne için söylediğine bağlı eğer arada bir samimiyet varsa belki karşı tarafta Eğer Buna müsaade ediyorsa söyleyebilir Ama gerçekten burada bir rahatsızlık derecesinde Eğer bir şey oluyorsa Bence burada bir dur denilmeli Sen de Bunu ona hatırlatman lazım
17 Yorumla- 11 ay
@Miray3402 ?
- 11 ay
@Miray3402 Tamam işte ben de onu söyledim zaten Eğer sen de bundan dedim rahatsızsan dedim ona bunu güzel bir şeydi söylemen lazım dedim Bunu da Anlaşılmayacak bir şey yok ki
- 11 ay
@Miray3402 tövbe est
Ben senin bildiğin kızlardan değilim yaz hem şeklin olur hemde o tür konuları açmaya mesafe koymuş olursun 😁
22 Yorumla
Soran11 ayBiliyor onu
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
u 11 ayYerim seni demek artık tehdit suçu. Savcılığa ver 😂
21 Yorumla
Soran11 ayAhahaha hemen veriyom
Aşk İlişkileri konusunda 996 cevap paylaştı. Evlenmeden olmaz ben senin bıldıgın kıxlarsan degılım gbı tatlı sert laf vurabılırsın.. dozajı sana bağlı ona hore muhabbet ya uzar gıder ya da kapanır bu knuda🙂
30 YorumlaValla bacım ben sana şunu diyim sevgi denilen şey sözlerle olmuyor seni sözleriyle bulutlara da çıkarır uzayada seni kraliçe kleopatra da yapar yani seni yerim demesiyle sevgi olmuyor onun hal hareket davranış senin yanında nasıl bunlara dikkat et sevgisinden emin olduğun zaman o zaman yazdığı şeylere içinden ne geliyorsa onları yazabilirsin
30 Yorumla
11 ayYerim seni derken? Yazılır madem anlamadın ne anlamda seni yerim diyor ya söylediklerin sevimli geliyor ya da aklı başka yerlerde sohbettinizin hangi anında söyledine dikkat edersen anlarsın anlamadıusanda sorarsın doğru cevap onda
25 Yorumla
Soran11 ayYok o tür konular hiç konuşmayız, ben ona bir konuda yardımcı olurum dedim aynı mesleği yapıyoruz bir ders hakkında ona dedi, genelde ince düşünceli davranışıma dedi ama iki gündür kestik şükür
- 11 ay
Şimdi daha iyi anladım demek ki seni sevimli buluyor :)
Soran11 ayEvet bulduğunu söylüyor sürekli, ama sevimli gibiyiz zaten 😄
- 11 ay
Ay ne güzel çifte kumrular sizi ;)
11 ayKarnı açılmıştır imalı bir şekilde aç olduğunu söylememiştir sana çaktırmadan alttan alttan tatlı cümleler kurup seni yerim falan demiştir en fazla... Jwnejwkamsb
20 Yorumla
11 ayAklın almıyor mu? Neden seni "yemek isteyeceğini" bilemiyor musun hakikaten?
Gülücük cevabın neden o halde? Sence bir sevgili sevgiliyi nasıl yer?
10 Yorumla
11 aybunda anlayamadığın nedir. bir erkek beraber olduğu kızı kadını her zaman yemek ister. yemek: erkeğin bayanı dokunmayla başlayan öpüşmeyle sevişme ile azıp azdırıp sıkmak istemesi halidir.. bu erkeklerin her an arzuladığı birşeydir siz bunu bilmiyorsunuz öylemi
10 YorumlaOldu bittiye getirmek istiyor, zaten şu flört gibi saçma sapan kelimeler çıktıktan sonra insanlar bazı şeyleri kendinde hak gördü. Örnek; biz flörtüz başkasıyla da takılabilirim.
10 Yorumla
11 ayŞirin yollu seni istediğini ifade etmek istiyor
40 YorumlaKonuyu cinselliğe getirmeye çalışıyor
Bi "nasılll?" Ya da "neremii?" Demene bakar 👀310 Yorumla- 11 ay
Kesinlikle karşılık vermesine bakar
Soran11 ayYok gülücükle kapattım daha söylemiyor 2 gündür şükür ahhaha
Soran11 aySapık birisi olsa asla tanışma yoluna dahi girmezdik zaten de öyle birisi olmadigini biliyorum, ondan birkaç kez deyince acaba mi oldum ama beni sevdiğini görüyorum
Soran11 ayBiz hiç konusmadik ama ve konu açılmaz da gibi, bizim rutin şeyler genelde oluyor ve geleceğe dönük hep plan gezi gibi
11 ayBoyle bir konusma gecmis olmasi muhtemel hahah
11 Yorumla- 11 ay
Cunkuuu bok olurum bok unu nasıl opucenn üfff🥺🥺🥺
Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. İlişkiniz ne düzeyde bilmiyorum ama sevgiden veya seni deniyor olabilir bu tip konuşmaları sevmiyorsan eğer
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Zıkkımın kökünü yesin ne bu acele ayrıca flört aşaması için yutamayacağı kadar büyük bir lokma olur bu laf
10 YorumlaArtik kıvama gelmis yemek istiyo seni iste sende yesin istiyorsan ye de yok yemesini istemiyorsan yeme istemiyorum de😅
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayTatlı bulduğu için öyle diyor benimde küçük kardeşim var bazen çok tatlılık yapıyor seni yerim diyor. İlla abazalığa sapıklığa yormaya gerek yok bence.
20 YorumlaBenim konuştuğum kişiler de hep bunu diyor yerim seni falan bazen esprisine yesene diyorum ham diyorlar hahahshshs komik ama sanırım tatlı buldukları için mesela küçük çocuklara dediğimiz gibi kullanılan bir ifade çoğu zaman da cinsellik konularına geçmek için kullanılan küçük tatli bir başlangıç için olabilir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
11 aymidene otururum hazmedemezsin de o dangalağa
20 Yorumla
11 ayYicektir belki🤣🤣 şaka bir yana yani içinden sevgisi fışkırıyor demekki oda öyle söylüyor demekki
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
11 ayboğazında kalırım gık diye gidersin yazıyorum ahahaha
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kendine gel istersen diye ayar veririm. Hiç sevmediğim erkek tipi
20 Yorumla
11 ayÖp beni Recep yi beni Recep repliği geldi aklıma 😂🤣
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Şu tempoda "yeee" denir
https://www.youtube.com/embed/BoebMtURs0031 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 686 cevap paylaştı. Gülücük yeterli olacaktır. Sonrarsını zamana bırak. Aslında senin ne hissettiğin de önemli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.
11 ayTatlı sevimli bulduğundan diyordur. ne dese suç ha.
10 Yorumla
11 ayYe beni deseydin : )
özlüyor olabilir, arzu duyuyor olabilir. İyi bir şey demiş yani, dert etme.
13 Yorumla
Soran11 ayOzliyor zaten bizim uzak mesafe ilişkimiz var, unilerimiz ayrı yerde evlerimiz ayrı
- 11 ay
Özlenmek de, özlemek de güzel
Soran11 ayEvet
Artık yemesi gerekiyor demek ki ona göre tamam veya devamına bakacak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
11 ayher şey yazılabilir bende seni yerim diyebilirsin 😄🤣
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne cevap verirsen farketmez onun için erkek aklında olanı bilmen lazım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı. Seni çok sevdiğinden dolayı diyordur sen de deki ona dikkat et de boğazına takilmiyim de😂🤣😁
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u 11 aySuyla yut de jdjs ne bilim ne denir.. sen de ona... sen kimi yiyon hayırdır de jsjsjss
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. Cinsellikten bahsediyordur üstü kapalı bir şekilde ya da gerçekten seni yemek istiyordur
10 Yorumla
11 ayNiyeti acik iste niyesi mi var. Kucuk rahatsis etmeyecek sozlerle seni isteidgini soyluyor iste
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBen de seni yerim de ndjdjd İçinden gelmiyorsa da deme, ama ilk günden beri sürekli diyorsa dikkat et pek ciddilik aramayabilir ilerleyen aşamalarda.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
11 ayMasumca veya saflıkla söylenen şeyler olunca öyle diyebiliyorum ben
10 Yorumla Harbiden yiyecek seni gül geç ne yazabilirsin zaten ona ddjdjjd
21 Yorumla
Soran11 ayEhejshsjsjsjs
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
11 ay
Afiyet olsun denir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBu türk kızları da harbiden ne kaprisli ne çekilmezmiş türk erkeklerinin de neden bu kadar çekilmez olduğu belli oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aySeni tatli ve ayni zamandada samimi bulursa der bunu , bende bunu derim ama laf arasinda ve cok sıkmadan.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayAdam sana yürüyor anlamicak bisey yok hoşuna gidiyorsa yani ilişkin devam et ama adamın seni kullanmasına izin verme
10 YorumlaHayırdır oğlum bizi hasimlar yiyememiş senmi yicen yaz akaksjd
60 YorumlaYeni sevgili olduk İnstagramda bir kızın fotosunu beğenmedi normal mi
122 Yorumla
Soran11 ayKonu konu açılmış durun, bir kızın mı beğenmiş fotosunu ben anlamadım
Soran11 ayAy kız herkesin yoruma bakma burada, adam kalkmış bana uzak mesafe niye diyo, ne yapalım mesleği bırakıp evde mi oturalım, ama sevgiline sor onu ne kiziymis niye begeniyormus diye
- 11 ay
İstanbul 'un neresinden
Gizli Üye(25-29)11 ayAy asla anlamlandıramadıgim bı konu bu yerim seni diyor evet ye dememizi mi bekliyolar gülücük emojisi atıyorum eee yiyim mi demez mi çok saçma bı cümle ya 😂😂
11 Yorumla
Soran11 ayAhahhaahahaha o sırada biz
- Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı.
11 ayNerdeyse 2 yıldır sadece flört kalınca yerim kemiririm s... rim herseyi diyebilir
Cunku basit bir oranıyla 5 - 6 sene sonra anca sevgili olursunuz10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayYavaş yavaş ilerliyor işte. Sen de ilerlemek istiyosan ye yaz
20 YorumlaDikkat et seni yiyecek... İnsan eti yiyen yamyamlardan uzak durmak gerekir bence..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
11 ayGelirsem Seni yiyecem sös mü diyor😂
https://www.youtube.com/embed/xExq-Z-G7uk00 Yorumla
11 ayŞaka gibi mk bence direk konuşmayı kes niyeti farklı
018 Yorumla
Soran11 ayÇok çekingendi oysa ki bir anda böyle oldu dün
- 11 ay
Ne kadar yüz verdiysen artık
Soran11 ayYoo vermedim hiç ki, kötü bir şey mi bunu söylemesi
- 11 ay
Bence kötü sana göre değilse sen bilirsin hep böyle kötü adamlar kazanır zaten bizim gibi canım da kaybeder
Soran11 ayKötü adam değil ki, ikimiz de aynı bölümde okuyoruz, daha önce hiç sevgilisi olmadı bizim uniden ve tıp okuyoruz yani yoğunluğunda bana da sürekli vakit ayırdı
- 11 ay
Kötü olmadını aynı unide okuyup okumadını bilemezsin kimseyi tanımadan iyi deme
Soran11 aySınıf arkadaşım 3 senedir ama siz bilirsiniz
- 11 ay
İnsana ailesi yanlış yapıyor yeri geldımı madem üç senelik arkadasın da yerim seni demesinden neden rahatsız oldun olmadım diyecek şimdi sadece sordum diyecek kendini kandırma senin aradın güvenilir birisi bak yaz kenara birisi vardı dedi diyeceksin sen o çocuktan zarar alacaksın
Soran11 ayBilemiyorum insanlar sevgililik birbirine öyle bir şey demiyorlar mı?
- 11 ay
Der ama görürsün bak ben kötü birisi değilim bakma böyle konuştuma ben hep iyi niyetimden kaybettim seni uyarmak istedim bu kadar
Soran11 ayUmarım istediğiniz kişiyi bulursunuz siz de, aldatılma mi oldu ne oldu? Üzgün duruyorsunuz
- 11 ay
Ne oldu vaz mı geçtin
Soran11 ayDoğru olmaz konustugum birisi var sonuçta, şu an ona burada bu soruyu sordum desem gülme krizine girerdi kesin, bana söylesen daha söylemem derdi istersen
- 11 ay
Yanlış anlama ama ben sana sevgili olalım demedim sadece dertleşmek istiyorum dedim o çocuğun konuştuğu kız olmadını nerden biliyorsun şimdi eminim dicek o kadar emin olma bence sadece iyi birisin belki dedim boş ver tamam dinleme
Soran11 ayBiliyorum o anlamda demediğinizi ama doğru olmaz
- 11 ay
Boşversene alt tarafı dertlescektik sadece sende iyi birisi değilsin
Soran11 ayTamam kardeşim sabah sabah bana olumsuzlugunu kustun yeto
- 11 ay
Ben sana olumsuzluk kusmadım madem bu kadar yanlış diyorsun ondan habersiz buraya girmen de yanlış o zaman bu kadar ince düşünüyorsun ya hani
Gizli Üye(18-24)11 aygenelde yesene diyorum yazılımında devamı olmadiği için konu kapanıyor 😂😂
10 YorumlaKişiden kişiye değişir ama genelde tatlı buldukları zaman veya tatlılık bir şey yaptığınız sevindirdiğiniz mutlu ettiğiniz zaman içten gelen bir yerim seni sözcüğü olarak söylüyor olabilir.
10 Yorumla
11 ay1,5 aylık flört yerim seni demiş 🤣🤣🤣 zıkkımın kökünü ye deseydin ya bune hız olum 🤣🤣🤣 ben tanıştığım konuştuğum kızlara yerim seni bilmem ne bişey demiyorum 🤣🤣🤣
10 Yorumla- Devamını Gör (192)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat