19 yaşındayım hiç biri tarafından sevilmedim biri ilgi gösterince hemen kapılıyorum önüme gelene de aşık olmuyorum belli başlı tipler ilgimi çekiyor üniversite okuyorum ama aşk hayatım 0 lise arkadaşlarım evleniyo bendne küçüklerin bile isteyenleri var ben çok çirkin de değilim yine yalnızım bilmiyorum huy olarak da herkes iyi olduğumu soyler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılDaha 19 yaşındasın ne bu evlilik sevilme merakı biraz büyü önce ondan sonra evlilik falan düşünürsün bu yaşıma kadar sevilmedim demişsin daha kaç yaşındasın da bu yaşıma kadar diyorsun 40-50 yaşına gelince ne yapacaksın sen
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Daha yaşın çok genç sen okula gidiyon okul bitmeden evlenmez diye sana ilgi göstermemesi normal sen 2 yıllığı 4 yıllığı tamamla bu ara sınava gir Atan arandigin yerde uygun biriyle evlenirsin. istekliyim birseyler istiyorum dersen mastürbasyon yap ya da sexting ile rahatlamaya bak öncelikle derslerine yöne diğerleri evlendi ben kaldın kafası senin için bu yaşta çok erken hele bir ön yıl geçerse telaş yap şimdi keyfine bak bul birini evlen
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılDaha çok gençsin, bu tarz konular ile kafanı yorma. Hayatını yaşa ve keşfet, hayat karşına iyi bir yol arkadaşı çıkaracaktır. O yüzden bunları düşünme ve yaşamana bak. Yalnızca kendini sev ve kendini mutlu etmek için yaşa, bırak başkalarını önce sen mutlu ol ki ileride hayatına girecek insanla mutlu bir birliktelik yaşabilesin. Daha çok erken.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Kızım yaşın 19 bi dur bakalım sen daha çocuksun neyin acelesi, neyin düşüncesi bu? Çevredekiler çocukken evleniyor diye sen de evlenmek zorunda değilsin. Ben 24 yaşındayım evlilik fikri yok kafamda sen sanki 30 una gelmiş gibi evde Kalmış triplerine girmişsin 😂
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
38Cevap
Yaşın hatalı seçimlere müsait bir yaş acele etme yalnızlık duygusu aktivitelerle geçirilebilir. Pişman olacağın seçimler hayatın boyunca kalır. Herşeyin zamanı vardır, karakterin ve istediklerin birazdaha otursun sonra ona göre birilerini hayatına alırsın. Duygusal boşluğa düşüpte yanlış birine düşmeni istemem insanlar içinde kötü ve merhametsiz olanlar var bunların verdiği zarar kalıcı oluyor maalesef.
033 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama 7 sene falan evlilik düşünmüyorum akademik hayatımı istediğim yere getirdikten sonra anca evlenirim yalnızlıkta bunaltiyo zaten 20 yaşında oturuyo derler kızların karakteri bizim burada kız 20 yse artik evlenmeye talipleri gelmeye basliyi
Soran+1 yılSeneye üniversitem de bitiyo mezunum
- +1 yıl
19 yaşında seneye üniversiten bitiyorsa ön lisans okuyorsun doğrumu. Öncelikle öyle ise önlisans bu ülkede hiç bir işe yaramıyor artık, 4 yıllığa devam etmelisin. Ilk hedefin bu olsun. Ikincisi ise 7 sene evlilik düşünmüyorsan bak bu dediğim çok zor kendi yaşında düzgün birini bulmalısın ve onunla geçirmelisin o kadar yılı. Kendinden büyük biri o kadar zaman bekleyemez çünkü onunda zamanı ilerliyor. Vallahi benim yeğenler var yapıyım sana kız birini 😂 onlarda İstanbul'da temiz çocuklar bisey yaparlarsa kafalarını kırarım zaten.
Soran+1 yılEvet önlisans
Soran+1 yılDGS ve kpss düşünüyorum kitaplar aldım şimdiden başladım calismaya
Soran+1 yılEvet kefil sıkıntı
Soran+1 yıl7 sene o yüzden evlilik düşünmüyorum DGS kazanıp bitirmek 4 sene surer
Soran+1 yılDgsyi bı kazanip kpssden de atansam tadından yenmez hayatıma da biri girse güzel olur dgsyle kazandığım üni bitince evlenirim
- +1 yıl
Acele etme kendine farklı hobiler bul. Zaten çevren değiştikçe genişledikçe etrafında ilgini çeken biri mutlaka olur. Olmazsada yalnızlık abartıldığı kadar zor bisey değil ben alıştım valla şimdide biriyle olmak zor geliyor. Sen acele etme bakalım. Kız arkadaşlarınla takil illa erkek olmak zorunda mı tehlikeye bayılıyonuz ya 🤭
Soran+1 yılHdhdhdh😂😂😁 kaç senedir yalnızım be bende alıştım yalnızlığa biri gelse katlanabilir miyim bilmiyorum 4e tamamlayıp bitirince üniversiteyi evlenmek isterim hatta ben üniversiteye gelince sevgilim olur diye düşünmüştüm olmadı
Soran+1 yılValla kimsenin gözü beni gormuyo yok konuştuğum erkek knklarim var ama kardes gözüyle bakiyolar
Soran+1 yılOnu biri bana demişti bir erkek çok içine kapaniksin biraz acil konuş milletle falan demisti
Soran+1 yılAma sınıfta beni kimse sevmiyor lincliyolar o sebeple içime kapanigim bana kimse laf atmasın diye
- +1 yıl
Niye sevmiyorlar konusunu geçtim.
Birinin ilgi duyması için, senin düşüncelerini duygularını ve hayat görüşünü hal ve hareketlerini bilmesi lazım. Hop diye oluşan duygular değil bunlar. Insanlar ne kadar inkar etsede kafada oturttuğu bir insan portresi hep vardır. Ona uygununu bulunca biseyler beslemeye başlar. Senin karanlıkta göz kırtptığını kim nerden bilsin. 🤷♂️
Soran+1 yılYani oda doğru tanıyan 3 5 kişi var da onların kriterine uymuyorum galiba mesela kızlar lincleyonce erkekler saçma buluyo hatta bana boş ver basarilisin diye öyle yapiyolar seni düşürmeye çalışıyorlar demişti biri
- +1 yıl
O kısımlarını bilemem konunun içinde değilim. Ben genel insan davranışları üzerinden tavsiyemi verdim uygulayıp uygulamamak sana kalmış artık. Ben bir kahvaltı hazırlıyım bisey yemedim. Soru üzerindende çok detaya girmek istemiyorum. Genel olarak böyle ama sen bi şapkanı önüne al düşün taşın.
Soran+1 yılTamam olur düşünürüm afiyet olsun sana ne bileyim bir erkekle konuşmadan aynı sınıfta kendimi tanitamam ilk baş sınıf gruplairnda çok aktiftim herkes ismimi bilirdi falan sonradan geri çektim herşeyden kendimi
Soran+1 yılBen okuldaki kızlardan çekinmesem eskisi gibi olurdum ama maalesef akrab zorbaligi ozguvenimi dusuruyo böyle uzaktan daha ozguvenliyim kavga etmek istemiyorum baş edilcek gibi değiller mahalle karıları gibi ağızları var
Soran+1 yılHımm iş yeri çevrem ve okul çevrem tek var iş yerinde de bana göre biri yok ozaman seneye kadar yanlızım dgsyi kazanırsam bir umut çevrem değişir atanirsam da değişir
- +1 yıl
Atanmayı dayin yoksa unut derim. Bu dediğimi 1738474885 kez kpss ye girip senden düşük puanlı insanların atandığını görünce anlarsın. Aynen çevren değişince yeni insanlar girdikçe hayatına şansın artar bu konudada izlenimi iyi verdin mi tamaaaam işte bu kadar basit. Valla İstanbul'da iş hayatındada öyle yıpranıyor ki insan böyle şeylere vakit bulabilirmisin onuda bilmiyorum. Neyse ümit fakirin ekmeği dene bakalım.
Soran+1 yılDiyorsun öyleyse sıçtık desene dayı mayi yok önlisanstan atanirim diye hayal etmistim
Soran+1 yıl87 alır atanirim diye düşünmüştüm
Soran+1 yılAnestezi
Soran+1 yılSağlık önlisans 2 bolum okuykrum
Soran+1 yılParamedik okucakfim anestezi seçtim çap için paramedik ata imkansız mezunu çok kpss 90 üstü laizm
Soran+1 yılSağlıkta aç kalmam diye düşünüp yazdım okuyorum hemşireliği tamamlarsam atamam daha garantilesir
+1 yılEvliliği düşünmek için fazla erken. Aşk ise sosyal hayatin insanlarla olan iletişimin önemli evde oturup ya niye kimse beni sevmiyor demen manasız. Bazı şeyler sende başlar ve sende biter bunu unutma.
00 YorumlaBasta kendini sev hayatina elbette biri girer acele etme seni sen olduğun için sevip iyi hissettirecek seni anlayacak yaninda olacak birini bulursun sahte bi sevgiye kapılıp her gun kendini üzmektense kendinle barışık olup yasadigin hayattan zevk almaya bak
05 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah bakalım
Soran+1 yılAynen doğru söylüyorsun valla
+1 yılYaşın henüz fazla değil hanım kız. Umudunu yitirme... Kim bilir, belki öyle biri çıkar ki karşına, "iyi ki daha önce karşıma başkaları çıkmamış!" dersin...
00 Yorumla
+1 yıl19 yas cok erken bi surek bana kalirsa 25 30 dan sonra bunlari dusunmelisin kendini bu kadar uzme icinde guzel biri var ve onun gosterdigi yoldan sasma baskalari evlenince mutlu olmuyor merak etme
00 Yorumla
+1 yılBen 28 yaşındayım aynı hissediyorum. Gerçekten gerçek sevgiyi bulmak çok zor ve ben hala doğru kişi için sabrediyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılBu devirde galiba aşk diye bir sey yok sevgiyi haketmeyenler seviliyo bizse ceza çekiyoruz
- +1 yıl
İyi niyetli olduğumuz için sanırım ceza çekiyoruz :)
Soran+1 yılOlabilir valla
- +1 yıl
Tanışmak ister misin
- Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı.
+1 yılBence bir zaman daha beklemelisin henüz senin için erken bur insan gerçekleri yaşayip hayatinda iyice kavrulmalidir ki cesaretle herşeyi yapabilsin
013 Yorumla
Soran+1 yılÇok kişi gördüm erkek olarak erkeklerin ne niyetle yaklaştığını anlayabiliyorum
Soran+1 yılSanal ilişki yaptım ama gerçekten seven olmadı beni
Soran+1 yılDertleşeyim sırtımı yasliyayim değer versin ama nerde
Soran+1 yılKaç yıldır bekliyorum mecbur hala beklicem gelene kadar
- +1 yıl
Aa ben o yönden demek istemedim evlenip hayat kurmak kolay değildir yanu bunun üzerine çok iyi karar vermen gerekir demek istemiştim
- +1 yıl
Aç ekkerini semaya allaha dua et içindekikeri söyle hem anlina yazilani gönlüne vericektir hemde seni iyi eder
Soran+1 yılTalip olsa karar vermek bı nebze kolay şimdi ben bosluktayim biri gelse peşinden gitsem mutsuz olurum bana isteyen 5 10 kisi olsa tanırsın karakterlerine bakarsın içinden en iyisini çeker alırsın benim seçim şansım da olmuyor ki böyle daha 1 tane talip bile yok
Soran+1 yılSevdiğini söyleyen oldu da be istemedim istediğim tarzda değildi
- +1 yıl
Anladim ama böyle şeyler zaman gerektirir diye düşünüyorum sabirli olmalisin
Soran+1 yılBakalım daha kaç sene bekliyecem beklemekten başka çare yok belki uniye gidince olur yine olmadı bakalım hayatımın hangi konumunda çıkar
- +1 yıl
Yani olabilir ordada çok insan olucak ama unutmaki her şey kismet meraketme iyi olucaksin sadece inan 😊😇
Soran+1 yılBakalım hayırlı inşallah en kısa sürede çıkar
- +1 yıl
Evet 😊
+1 yılNerede yaşıyorsun belki sana yardımcı olabilirim
11 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
+1 yılyani en azından ne onla nede onsuz yapabildiğin birini bulduğunda evlen, ki bu sinir bozucu ama güzel
00 Yorumla
+1 yılTakılma bu kadar ve kendi içine de çok kapanma sosyal ol
Beni de kimse istemiyor ağlayacak değilim ya 😄00 Yorumla
+1 yıl19 çok erken bir yaş. İlla ki olur ilerleyen zamanlarda. Okuluna odaklan.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah seneye bitiyo okul
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşimle 23 yaşımda tanıştım 27 yaşımda evlendim acelen ne
06 Yorumla
Soran+1 yılİnsan her sevgili olduguyla evlenmiyo ama yalnızlıktan bunaldım akademik olarak başarılıyım ama aşk hayatım 0 durgun
- +1 yıl
@izm_hkn bayanda senin gibi yalnızlıktan şikayetçi
Soran+1 yılNecidir neyin nesi
Soran+1 yılEkledim
- +1 yıl
canım ben epeydir tanıyorum güvenilir biri gerisi sizde
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBilim üretmen gereken yaşta aşka meşke vakit harcama bence 😊😊
00 Yorumla
+1 yılSen kendini geliştirmeye bak zamani gelince elbet olur. Sadece akışına bırak çok kasma yani.
00 YorumlaBende oyleyim 19 yasindayim akademik basarim yok senin akademik basarin da var boyle aşk illetine tutulup da gelecegini yakarsin falan boş ver hic gerek yok sevgiliden cok ne var dunya da kendini kurtarmak onceligin olsun
06 Yorumla
Soran+1 yılÇap başvurusu yaptım kabul oldu iyi gidiyor akamedik hayatım hemen evlenmem zaten bu 7 sene dusunmuyorum
Soran+1 yılYani oda doğru milletin kabul etmese de etrafı dolu teklif edenler oluyo bı bize yok iö ve normal öğretim var iödeki nödeki kızı sevdi aynı sınıfta olmadan doğru düzgün görmeden kızı gözüne kestirmis
Soran+1 yılSeneye mezunum Allah'ın izniyle sonra kpss DGS
Soran+1 yılİnşallah dgsyi kazandığım üniversiteden birini bulurum çıkar karsima o kişi 4 yıla tamamlayip bitirince evlenmek isterim
Gizli Üye(18-24)+1 yıl21 yaşındayım benim böyle düşüncelerim yok yaşın daha 19
17 Yorumla
Soran+1 yılİnsan özeniyo mutlu çiftleri görünce yalnızlıkta ne bilim
Cevap sahibi+1 yılTamam Ama yaşın genç daha
Soran+1 yılEvet genç ama millet çorap gibi degistiriyo bulan nasıl buluyo hiç sevilmeyi haketmeyenler seviliyo
Cevap sahibi+1 yılAma evlenmiyor. Çoğu sevgili ayrılıyor farkındaysan %10luk kısmı evleniyor sadece
Soran+1 yılBiliyorum evlilik düşüncem yok 7 sene sonra belki
Cevap sahibi+1 yılEee o zaman neden bu acele doğru kişi daha bulmamıştır seni
Soran+1 yılBiri olsun değer versin dertleşeyim sırtımı yasliyayim
Bende aynı yastayim ama hiç evlilik vs düşünmedim ve ayrıca evvde vs de kalmadon daha genciz iş hayatina atilalim bi sonrssi olabilir ve sen de adim atabilirsin birisine illa birisinden beklemeyede bilirsin belki öyle bir ilişkin olucak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl19 yaş nedirki daha hayat konusunda öğrenmen gereken cok sey var sen eğitimini hallet koca bulunur...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızım daha çocuksun be once nasıl biri olmak istediğine karar ver buyu sonra
01 Yorumla
Soran+1 yılOna karar vermisim onu gerçekleştirmek için okuyorum akademik olarak istediğim yere gelince evlenicem şu an sadece sevgilim olsun dertleşeyim ilgi göstersin kâfi
+1 yılbunları düşünmek için yaşın çok erken daha kendi karakterini ve kişiliğini buldun mu? doğru yaş diye bir şey yok ama minimum 26 yaşında olman gerek bu düşünceler için
00 YorumlaBence çok aceleci davranma daha gençsin hayatına çok kişi girecektir inşallah en iyisini bulursun bu ben olabilirim bi tanı derim🙏
00 Yorumla
+1 yılDaha çocuk sayılırsın nedir ki 19 okuluna konsantre ol bence
00 Yorumla
+1 yılDaha dur yolun başındasın ben 25 yaşındayım ayni sekildeyim senle
00 YorumlaBir şeyi ne kadar istersen o sana gelmez zamana bırak daha erken
00 Yorumla
+1 yılBu yaşta böyle şeylerle kafanı yorma kariyerine odaklan, Kariyer sahibi olursan herkes saygı duyar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. demekki sende iten bir şey var
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi erkek knkmin arkamdan söylediği lafı da biliyorum iyi kız demiş huyum suyumda yanlışlık yok
Soran+1 yılBurun estetiği de oldum
- +1 yıl
Yav öyle bisey belki de çok ciddi bakıyorsun ne bilim aura meselesi bu
Soran+1 yılHmm benim elimde olmayan bir şey aura yani umarım birini çekerim kendime
+1 yıldur daha küçüksün
04 Yorumla
Soran+1 yılKaç sene daha beklicem? mesleğimi de seneye elime alıyorum çap yaptığımdan 2 mesleğim olcak
- +1 yıl
25-26 da evlenrsin ne bu acele
Soran+1 yıl7 sene dusunmuyorum da sevgilim olsun dertleşeyim egleneyim ilgi göstersin sadece
- +1 yıl
o olur ya neden olmasın. gencsin eğlen tabi.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin olsun ama evlilik için çok erken
07 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik 7 sene fala dusunmuyorum
Soran+1 yılAma hani svegilim olsun dertleşim sırtımı dayiyayim fena mı olurdu
- +1 yıl
Güvendiğin biri ile sohbet, dertleşmek özel hissetmek tabiki guzel.
- +1 yıl
Hiç mi teklif eden yok?
Soran+1 yılHiç yok o bana tuhaf geliyor zaten milletin kabul etmese de talibi var etrafinda
- +1 yıl
Takip at bana
Soran+1 yılAttım
+1 yılEvlenmeden once herseyi. yasa icinde kalmasin
016 Yorumla
Soran+1 yılYaşıyorum akademik olarak üniversite hayatında başarılıyım ama aşk hayatim 0 her sevgili olan evlenmiyo ama bari sevgilim olsun sonu ayrılık bile olsa yalnızlıktan sıkıldım
- +1 yıl
Kisa sureli takilmaya karsimisin
Soran+1 yılEvet karşıyım uzun süreli ilişkiler daha güzel
- +1 yıl
Kendine boyle sinirlar koyma bence
- +1 yıl
Ne burcusun
Soran+1 yılYengeç
- +1 yıl
O zaman bazi konularda yukseksin
Soran+1 yılEğlencesine değil evlilik düşüncesiyle sevgili olurum evlenmeyecegim adamla sevgili de olmam düşüncem böyle olurda sonunda evlenmesek de olur ama evliliğe olur giderse sorun çıkmasın diye
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Peki nasil isteklerini baskiliyorsun
Soran+1 yılKolay beğenmem ama univeristedeyim ama üni okumayan erkekten de etkilenebiliyorum egolu havalı değilim
Soran+1 yılAllah güç veriyo ya
- +1 yıl
Detayi veremiyorum daha fazla
- +1 yıl
Buradan
Soran+1 yılAnladım dedigini
- +1 yıl
Yok buradan devam edemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl19 dedin 89 demedin
10 Yorumla Tam benim kadın versiyonumsunnnn
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAcele etme bence hayatını yaşa bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılTanisabiliriz
01 Yorumla- +1 yıl
Beni ekleyebilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi tipler ilgini çekiyor
05 Yorumla
Soran+1 yılŞeref yoksunu olanlar diyomusum dbbdbd düzgün biri ilgimi çekmiyor en son sevdiğim es... corta gitmisti öyle dedi çok yakışıklı da değil çok çirkin de değil orta ama çirkin sevgilim de oldu bana iyi geliyolar kalplerinde merhamet var
Cevap sahibi+1 yılSen beni tarif ettin tam😂😂😂😂
Soran+1 yılNe djjdjd😂😂
Cevap sahibi+1 yılDüzgün biri olmayan spor yapan biri😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılDengenide çok güzel bozarım 😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılkendini hep yalnızmı hissediyorsun pekı?
07 Yorumla
Soran+1 yılArada duygusal boslugum oluyo yalnız olmaktan genel olarak mutluyum keyif alabiliyorum
Cevap sahibi+1 yılburcun ne pekı
Soran+1 yılYengeç
Cevap sahibi+1 yılpeı uzunca konusmak ıster mısın ıkı kanka gıbı ıcten dertlesmek
Cevap sahibi+1 yılsustun
Soran+1 yılBurdayım sor cevaplim
Cevap sahibi+1 yılburdan uzun surer konusalım ıkı kanka gıbı dırekyaz
Gizli Üye(18-24)+1 yılHala buralarda mısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlerde evde kalcan sanirim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. 19 da ne bu acele ya Allah Allah
00 Yorumla
+1 yılSabır
03 Yorumla
Soran+1 yılNereye kadar
Soran+1 yılUmarım 2. universitemde çıkar biri
- +1 yıl
Az daha sabır
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılDaha yaşın çok genç.
017 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama sevgilim bile olmaması garip insan her sevgili olduğuyla evlenmiştir zaten ama oda yok
Soran+1 yılEvlenmiyo*
- +1 yıl
Her insan sevgili olduğuyla evlenmiyor yanlış. Kısmetinde kim varsa onunla olursun.
Soran+1 yılYalnızlıkta çok sıkıcı ne bilim aşk hayatım durgun
- +1 yıl
Ben öleyim ozaman
Soran+1 yılHerkes çorap gibi degistiriyo bizim ne suçumuz var da ceza cekiyoz hiç sevilmeyi haketmeyen insanlar seviliyo
- +1 yıl
😂 yemin ederim çok haklısın
Soran+1 yılDimi ya doğru düzgün insanları kim ister ki
- +1 yıl
Aynen öyle nerde sapık canım var onlar sevilir kardeşim
- +1 yıl
😂 yazdığımı canım diye çevirmiş site
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
😂 küfür etmemiştim oysaki
Soran+1 yılHdhdhd x😂😂doğru söyleyeni heryerden kovarlar
Soran+1 yılAnladım ne yazdığını şe ile mi başlayan
- +1 yıl
😂 aynen anladın da niye cevap vermedin
Soran+1 yılDjdjhd hayat böyle isyan etsekte bize bakmazlar yine acı kabullenis
- +1 yıl
Ok.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılDaha erken
00 Yorumla Git 40 fırın ekmek ye sonra gel bakim
00 YorumlaNasibinde varsa olur
00 Yorumla
+1 yılDaha 19 yaşındasın
00 Yorumla
+1 yılZamanla girer
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılZamanı gelir sabret
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bu yaşta ne evliliği
00 YorumlaBazı dediklerin o kadar ben ki 😅
00 Yorumla
+1 yılHayırlısı bu işler
011 Yorumla
Soran+1 yılAh ah maalesef öyle beklemekte yorucu universitede karsima çıkar diye düşünmüştüm cikmadi
- +1 yıl
19 yaşındasın biraz acele etmiyor musun
Soran+1 yılAklım başıma geldiğinden beri yani 17 yaşından beridir bekliyorum ki benim lise arkadaşlarım 9. sinıfta buldular evlendiler
Soran+1 yılBirbirlerine ayarliyorlardi ben sadcee bekliyorum ama gelmiyo yoksa alın yazimda kimse mı yok
Soran+1 yılBen kabul etmek zorunda değilim ama çevremde beni isteyen birileri olmamasi tuhaf geliyo
- +1 yıl
19 yaşında evliliğe hazır hissediyor musun bu büyük bir sorumluluk ister alabilecek misin
Soran+1 yıl7 sene evlilik düşünmüyorum
Soran+1 yılAkademik olarak istediğim yere gelince evlenirim ama hayatımda sevgilim olsa fena olmaz dertleşsem bana destek olsa
- +1 yıl
Anladım Allah gönlüne göre versin ne diyelim dediğim gibi kısmet bu ararsan bulamazsın hiç aklında yokken ask seni bulur
Soran+1 yılBakalım kısmet en kısa sürede girsin hayatıma inşallah
- +1 yıl
Inşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha yaşın çok genç
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsenden cokvar ama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNerdensinki sen
00 YorumlaTakılma boş ver
00 Yorumla
+1 yılBn olayım 😉
00 Yorumla