Sevdiğim kız beni kardeşi olarak görüyor. Ne yapmalıyım?

• Geçen günlerde sevdiğim kıza açıldım ama o beni çok sevdiğini ve beni kardeşi gibi gördüğünü söyledi. Neden kabul etmediğini sorduğumda ise "Gerçekten hiç bir sıkıntın yok, çok yakışıklısın ama ben sana o gözle bakmadım," dedi. Ama ben konuşmayı bırakmadım (çünkü ilk defa bu kadar aşık oluyorum). Boş ve gereksiz konuşmaya başladım ve hâlâ neden kabul etmediğini sorguladım, cevap vermesine rağmen gözüm kör olmuştu "Cevap vermek zorunda değilsin bende boş boş konuşuyorum" dedim. O ise "Hayır ben senle konuşmayı seviyorum, senide seviyorum ama o şekil değil işte" dedi. Ve eskisi gibi konuşuyoruz, hâlâ günaydın mesajları atıyor, muhabbet ediyoruz vs. Olması çok zor görünüyor ama ben onu hala çok seviyorum, ilk defa bu kadar aşık oluyorum. Hiç bir şekilde ağlamayan beni bile ağlattı, ara sıra kalbim sıkışıyor. Gerçekten bende onu kardeşim gibi görmek istiyorum ama olmuyor. Hâlâ ondan çok fazla hoşlanıyorum. Şu durumda ne yapmalıyım? Nasıl onun benden sevgili gibi hoşlanmasını sağlayabilirim?
Sevdiğim kız beni kardeşi olarak görüyor. Ne yapmalıyım?