- Geçen günlerde sevdiğim kıza açıldım ama o beni çok sevdiğini ve beni kardeşi gibi gördüğünü söyledi. Neden kabul etmediğini sorduğumda ise "Gerçekten hiç bir sıkıntın yok, çok yakışıklısın ama ben sana o gözle bakmadım," dedi. Ama ben konuşmayı bırakmadım (çünkü ilk defa bu kadar aşık oluyorum). Boş ve gereksiz konuşmaya başladım ve hâlâ neden kabul etmediğini sorguladım, cevap vermesine rağmen gözüm kör olmuştu "Cevap vermek zorunda değilsin bende boş boş konuşuyorum" dedim. O ise "Hayır ben senle konuşmayı seviyorum, senide seviyorum ama o şekil değil işte" dedi. Ve eskisi gibi konuşuyoruz, hâlâ günaydın mesajları atıyor, muhabbet ediyoruz vs. Olması çok zor görünüyor ama ben onu hala çok seviyorum, ilk defa bu kadar aşık oluyorum. Hiç bir şekilde ağlamayan beni bile ağlattı, ara sıra kalbim sıkışıyor. Gerçekten bende onu kardeşim gibi görmek istiyorum ama olmuyor. Hâlâ ondan çok fazla hoşlanıyorum. Şu durumda ne yapmalıyım? Nasıl onun benden sevgili gibi hoşlanmasını sağlayabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İşte kadın ve erkek arkadas olamaz cümlesi böyle durumlardan ortaya çıkıyor. kadınlarin aligari ve duyguları erkelere göre çok farklidir basit örnek veriyim bir filmi erkek tebessüm ederek izler kadın ağlayarak izler. Şimdi şu kesin o kız seninle iletişimi kesecek olsa kısa sürede başkasına aşık olacaksın. Kız sana hayır demiş ısrar edip kızı kendinden soğutma seviyorsan kendi başına uzaktan sev. O kız dostluğu adına senin için canını verir ama gönlünü vermiyor. Olmuyor işte ısrar etme. Şimdi sen diyeceksin ki arkadaşlık bana zor geliyor en iyisi görüşmem olur biter.. işte asıl olması gereken bu. Görüşme kızımda tedirgin etme.
03 Yorumla
Soran+1 yılDostum haklısın da, ben ilk defa böyle aşık oldum yani daha önce hiç bir kızı bu kadar sevmemiştim. Yani diyebilirsin "daha önce hiç bir kızla konuşmadın çünkü" ama konuştum. Çok ciddi söylüyorum bunda farklı oldu. Bilmiyorum hala yazıyor bana, engellemek istemiyorum böyle bitsin istemiyorum daha tam anlamıyla yürümüş hissetmiyorum. Şey yapmaya karar verdim,, artık daha saldırgan olucam gerçekten tam anlamıyla yürüyecem bu sefer. Ya küfür yiyip giderim ya da hedefime ulaşırım
- +1 yıl
Bu hareketi yaptığın anda olacaklar neler biliyormusun. O kız bir daha kimseye güvenmeyecek. Seni bir kere kesin reddederek kalbini kırarak uzaklaştıracak. Sonra normal sartlarda selam veren insana bile kuşkuyla yaklaşacak. Sen şu anda aşktan çok takıntı haline getirmişti hırs yapmışsın hatta kabul edilmedigin için kompleks yapmışsın. Kızı da kendini de kırmaya çalışıyorsun az kalmış basaracaksin
Soran+1 yılTamam da engelliyim mi o zaman? Yine aynı kapı engellesem yine kimseye güvenmeyebilir. "Ben seni unutamıcam ya" yazmıştım o da "Ya deme öyleee" yazdı. Yani engellersem hem kendi emeğime hem ona ayıp etmiş olurum gibime geliyor. biraz abartma yaptım küfür yiyip giderim derken o kadar zorlamam. Nasıl uzaklaştırabilirim kendimi?
En İyi Cevaplar
+1 yılİstemiyor demek ki. Aklında belki de başka birisi var ya da sevgili olmak istemiyor kimse ile. Sende ondan uzak dur. Aynı ortam da olmamaya özen göster. Eğer sebebini sorarsa onun da sana ilgisi var demektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılSebebini soruyor zaten yani ben yazmasam o mutlaka yazıyor. Ama işte kardeş olarak sevdiğini söylüyor.
- +1 yıl
Sende uzak durmak istediğini söyle. Arkadaş olarak görmek istemediğini çok sevdiğini söyle. O yüzden uzak kalsak iyi olur de. Ama sonra bilmiyorum ne olur. Belki de tamam der daha aramaz. Belki de kabul etmek istemez ayrı kalmayı.
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılKız sonuçta kestirip atmamış istese seninle artık görüşemem konuşamam diyebilirdi veya seni tersleyebilirdi şöyle bir şey yapabilirsin Eğer gerçekten onu seviyor ve istiyorsan Tabii ki taciz etmeden onunla konuşmaya görüşmeye devam et pek hoş bir tabiri olmasa da bir nevi kendini sevdirmeye çalış bir ay iki ay Belki 3-4 ay uğraş ancak olmazsa da çok fazla onunla konuşup görüşüp kendini üzmeye devam etme onu unutmaya çalış bu işin olmayacağını kabullenmeye çalış
11 Yorumla
Soran+1 yılBunu yapıcam sağ ol
+1 yılIsrarla hâlâ nasıl sevgili olarak görmesini sağlayabilirim diye sorman… güzel kardeşim kız sana defalarca olmaz demiş, hani sen de yanındayken bile birden fazla kez sorup aynı cevabı almışsın. Hâlâ “olması biraz zor görünüyor” demişsin. Olmaz demiş kız işte bitir sen de şu umudunu bir zahmet. Zor biliyorum ama kendi içinde hâlâ bu umudu barındırman zorlaştırıyor işi zaten.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
27Cevap
+1 yılBu acıyı dindirmek kolay. Her zamanki gibi konuşma, daha saldırgan daha istekli ol. İyice üstüne gidip elinden gelenin fazlasını yap. Şarkılar şiirler çiçekler ile onu aşka boğ. Ya sana gelecek, ya tamamen küfür ederek gidecektir. Arada kalma, ezik kalırsın.
13 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah en işime yarar yorum
- +1 yıl
Baskın, güçlü ve dik duruş erkeğe yakışır. Kız gibi ağlayıp bir köşeye sinersen, kanka şu erkeği çok beğeniyorum der. Başından aşağı kaynar sular dökülür.
Saldır saldır saldır.
Soran+1 yılÇok sağ ol reis dediğini yapacağım
Çok peşinden koşma. Biraz kendini geri çek, sen de sanki sadece arkadşa gibi bak ona ve önünde başka kızlarla falan flörtleş. Yani işin özeti kaçan kovalanır. İlgi göster ama ona çaresiz aşık gibi davranma. Böylece dikkatini çekeceksin. Her zamanki gibi yaklaş ama ona herşeyinmiş gibi davranma. Gör bak bakalım neler oluyor😅 kolay gelsinn
20 YorumlaLa öyle gördüğü falan yok. Kadınlar böyle bazen cinsiyetsizleştirir erkeği, ama yanında tutmaya kalkar. Bu kızon, seninle bütün ilişkisini kesmesi lazımdı, o un yerine bu saçmalığı fevam ettiriyor.
O yapmıyorsa sen yapacaksın. "Kardeş mardeş olamam, ben erkeğim" de, buna sen son ver. Ayrılık acısı gibi aşk yarası oluşacak, ağlayacan edecen, kurtulacan sonunda.
Ama sakın arladaşlık tuzağına düşme30 YorumlaBenim de böyle bi durumum var ama o 38 ben 24 yaşındayım. Kendisiyle yatılı bir işte çalıştık ordan tanışıyoruz. Başlarda aklımın ucundan geçmezdi benden yaşça büyük birine aşık olacağım hattâ ben de abla diyordum ona. Ama buraya sığdıramayacağım kadar çok paylaşımımız oldu birbirimize karşı. Zaman geçtikçe benim de hislerim değişti ona karşı haliyle. Ara sıra ince iltifatlar ederek nabzını yokluyorum ama anlamış olacak gerek ki bundan da emin değilim bana sürekli "kardeşim" demeye başladı. Apaçık bi şekilde itiraf etmedim sizce etmeli miyim bi akıl verin
00 Yorumla
+1 yılBüyü yap 😄 tabi bu işin şakası da seni istemeyeni sende isteme ya da içinde sana karşı sevgisi varsa onunla iletişimi tamamen keserek anlayabilirsin seviyor da nazlanıyorsa eğer sen geri çekilince ne oluyor deyip sana adım atıcaktır atmıyosa da zaten bırak gitsin kimse senden daha değerli deyil zamanla unutur başkasına aşik olursun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmayı azalt ondan sana hayallerini gerçekleştirecek kişi çıkmaz hele senin değerini o yönde daha iyi anlaması için yokluğunu bilmesi lazım. ben de aynı seyleri yaşadım ilerlemiyor yani.
10 Yorumla
+1 yılhttps://youtu.be/yIyawhHjzQI
Sana o zaman bunu armağan ediyim10 YorumlaBence bir süre kendi içine çekil kimseyi görme çünkü bendede öyle olmuştu sağ olsun korona çıktı eve kapandik görmedim onu sonra kendi içinde hallaediyrosun ister istemez alışıyorsun tabiki sonra ilk gördüğünde acı falan geri geliyorsa eğer sonra evet o beni sevmiyor falan diye kabulleniyorsan zaten bitiyor bir süre sonra ama seninde kendi içinde ay çok aşığım çok seviyorum falan diye kendine hatırlatmak lazım kabullenmen lazım.
10 Yorumla
+1 yılSeni kardeşi gibi görüyorsa onu zorlama. Zorladığın an senden uzaklaşmaya başlar ve senden soğuyabilir
10 YorumlaNaz yapıyor sevgilisi falan yoksa arkadaş olarak devam et illa ki bı şeyler olur
10 Yorumla
+1 yılFriend zone diye bi olay varmış ya bu o herhalde 😂
10 YorumlaSıkıldığı icin konusuyor ama hosuna gitmesen yazmaya devam etmez ask konusunda kimseye guvenmiyor olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir. Ama muhabbetlerimizden hatırlıyorum ki "bir erkekten ayrılıp tüm erkeklere küsmedim ben" gibi bir şey demişti
Soran+1 yılSadece benimle konuşuyor olması imkansız çünkü çok popüler ve güzel bir kız ama öyle herkese yüz veren birisi değil. Benimle şu an baya yakın top 5'e net girerim. Ondan 1 yaş küçüğüm büyük ihtimalle ondan olmadı diye düşünüyorum. Çünkü "sen şu an bana çok çocuksu geliyorsun 1-2 seneye cillop gibi"olursun falan demişti. Bilmiyorum ya, harbi kardeşi gibi görüyor sanırsam. Çünkü o kadar popüler bir kız olsam ben, reddettiğim halde yazan birine engel basmıştım ya da beni rahatsız etme tarzı bir şey demiştim. O ise hala bana yazıyor (ben yazmasam bile) ve benimle konuşmayı sevdiğini, beni sevdiğini söylüyor. Ya aslında çok iyi bir şey bile başarmışım, aklım diyor ki "böyle devam et şu an aranız çok iyi" duygularım ise "üzülme belki bir ihtimal olacak"
Soran+1 yılTabi ki insan. Kimseyi yüceltmem ama öyle biraz tehdit gibi olur ve hiç hoşlanmamaya başlar. Böyle bitsin istemiyorum. Şey yapmaya karar verdim. Artık daha saldırgan olucam. Şiirler vs. yazıp onu aşka boğucam. Ya olur ya da küfür yiyip giderim
+1 yılİşte tamda bu yüzden karşı cinsler arası yakın arkadaşlık olmaazzz. Genelde senin gibi bakar erkekler bu tür arkadaşlıklara
02 Yorumla
Soran+1 yılBen olaya direkt bu kızı sevdiğimden dolayı girmiştim, ama kız bana o gözle bakmamış 😢
- +1 yıl
Önce arkadaş olup sonra mı sevgili olmak. Evet işte oda var değişen bişey yok. Erkek kıza yakınlık kuruyosa zaten niyet belli
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaçarsan kovalanırsın kardeşim hele birde başka kızlara ilgi duymaya başlar gibi hissettirirsen deli divane olur peşinde 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim kız bana abi dedi modulü he😂 niyetini belli etmen itinayla tavsiyedir😆✋🏻
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten niyetimi söylediğimde bunu dedi
- +1 yıl
Hıı o zaman sıkıntı🙈🫣
+1 yılKızın sevdiği vardır o yüzden istemez o sevdiğinden ayrılırsa seni istemeye başlar
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu an eminim ki yok. Ama çok popüler ve güzel birisi. Bende öyle birisiyim. Aslında gayet uyumluyuz ama hani olur ya ilk görüşte aşk, bana dedi ki "Seni ilk gördüğümde beğenmiştim ama o his oluşmadı" dedi. Neden oluşmadığını sorduğumda ise "Bilmiyorum. Sanırım o hisse ben karar veremiyorum" dedi
- +1 yıl
Belki oda acilamamistir olmasa isterdi muhakkak vardır onun aklinda biri ya da sana alıştığı için istemiyordur farkli biri olmasini ister heyecan veren
+1 yılİkizler burcudur kesin 🤣
Bir hafta sonra sana haksızlık yaptığını düşünür kopmle konuşmayi keser014 Yorumla- +1 yıl
Abi sen bi tıraş mi olsan ilk gördüğümde 45 sandım ya Allah affetsin
- +1 yıl
Oha lan 🤣
10 yaşında mısın sen
Öyle görmen içi. O yaşlarda olman lazım - +1 yıl
18 im abi
- +1 yıl
Bıyıkları kes yaşlı görünüyorsun ya da başka foto koy
Soran+1 yılBilemedin maalesef 😁 boğa burcu. Komple konuşmayı kesecek gibime gelmiyor ya, baya yazıyo
- +1 yıl
18 isen öyle görmen normal yiğidim 8 yaş büyüğüm zaten senden 😉
- +1 yıl
Adamsın abim kralsın abim
- +1 yıl
🤣🤣 boğaların sevgisini kazanırsab çok sadiktirlar
- +1 yıl
Teraziler daha sadık abim
Soran+1 yılKardeş olarak sevgisini kazandım şimdi hep kardeş kalıcam off ya
- +1 yıl
Ben teraziyim lan bana mı anlatıyorsun 😉🤣
Çok karamsar ve kararsız bir karakteririz
Ama evet sevdik mi sonuna kadar gidebiliriz ama sonunu getirmek de zorlanabiliriz
Soran+1 yılBen de teraziyim :P
Soran+1 yılSonuna kadar gitmemden belli oluyo mu?
- +1 yıl
Çok sevilince gotumuz kalkıyor moruk 🤣
+1 yılAranızda yaş farkı mi var senden büyük mu ya da çocukluğunu mu görmüş
06 Yorumla
Soran+1 yılBenden 1 yaş büyük 5-6 aydır tanışıyoruz.
- +1 yıl
Fazla da büyük değilmiş bence ona siz öyle mi hissediyorsunuz küçük olduğunuzu
Soran+1 yılBen küçük olduğumu düşünmüyorum. Yani boyun falan da iyi onun yaşıtlarından daha güçlüyüm ama bilmiyom belki 1 seneye falan olur
- +1 yıl
Hâl ve hareketlerin nasıl sadece görünüş önemli değil
Soran+1 yılİkiside iyi, çok eminim buna, kendimi iyi biliyorum nasıl birisi olmam gerektiğini ve nasıl biri olduğumu çok iyi biliyorum. Benden daha iyisini bulamaz belki de. Dış görünüşümde iyimiş zaten (kendi söyledi). Ama neden olmadığını hala anlamadım. Diyor ki "eskiden beni seviyor belki ben de severim diye çıktığım kişilerden olmadı, artık sadece kendim yazdığım istediğim kişilerden yapıyorum" gibi bir şey demişti. Ya haklı ama, ön yargı gibi bir şey bu. Ya benden direkt hoşlanmamış diyebilirsin ama baya konuştuk yani. Baya baya. Açıldığımda çokça özür diledi onu da anlamadım. Heralde gerçekten kardeşi olarak görmüş ya
- +1 yıl
Dediğin gibi başta kardeşi olarak ya da bir dost olarak görmüş kendisi sevdiği birini arıyor onunda yaptığı yanlış mis bence başta söyleseymiş olsa ıyi olurdu 6 ay uzun bir süre
+1 yılSonra çok üzülmemek için şimdi çözümü bul.
Sanırım köprüden önceki son çıkış noktasındasın.00 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimal seninle seni kırmamak üzmemek için konuşuyor.
00 Yorumla
+1 yılBence zorlamanın manası yok öyle görüyormuş demekki
00 Yorumla
+1 yılUzak dur ondan sana hayır gelmez kardeş olarak görüyorsa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim kız Bana Abi deyince şarkısının tam tersi olmuş
00 Yorumla
+1 yılFikrini ona birkez daha ciddi şekilde anlat. Olmuyorsa artık yoluna bakmak en iyisi bence. Ruhu senin yanında olmayanın cismi yanında olsa neye yarar
10 Yorumla
+1 yılErkekler le bayanlar bir olmuyor gerçekten kardeşi gibi görüyordur öyle dediğine göre gerçekten başka bir his hissedemez öz kardeşine olmadığı gibi çünkü benim de var öyle asla başka gözle bakamayacagim insanlar
00 Yorumlakanka bende bu konularda iyi değilim ama bence birazcık kıskandırmaya çalış mesela sevgili yap sonra buluşma hazırla 3ünüz ama sen sevgilinle takıl sonra biraz ilgiyi kes 1 hafta falan sonra tekrar kızla konuş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılİyi adamın 10 günü filminde. Kiz, abi dediği adama verdi. Kısacası abi-kardeş ayaa boş. Vermek istese sana da verirdi
00 Yorumla Kızı daha fazla zorlarsan seni sapkın olarak görüp arkadaş bile kalmayabilir yani elinden iyice kaçırırsın içinde aşkını yaşamanı tavsiye ederim
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ezik gibi hissederim ama. Sevgili yaparsa ilerde ben nasıl kendimi sakinleştiririm? Bu şekilde arkadaş kalamam zaten. Ama engelleyip bitirmekte istemiyorum. Artık tam anlamıyla yürüyecem, flörtleşicem. Ya küfür yiyip giderim ya da hedefime ulaşırım. Başka türlü vazgeçemiyorum yoksa
+1 yılBiride bana aşık olsun artık ya bende arkadaş gibi görüyorum diycem söz hemen karışılik verip karşındakini kaçırmıycam kxkdkdkdkdk
10 Yorumla
+1 yılbi kiz olarak bi erkekde bana acilmisti bende ona canım gibi seni abi olarak görüyorum demisti sonrasida gitt evlendi sonuc: pismanim
00 YorumlaBazen olmaz zorlamak yerine razı gelmeyi öğrenmelisin
00 Yorumlakardeşi gibi davran sen de
02 Yorumla
Soran+1 yılDavranmayı denedim, çok kez denedim ama olmuyor sadece acı çekiyorum
Yapacak bir şeyin yok unutmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılHacı unutamıyorum
Açıkla belki oda öyle dusunuyor
10 Yorumla
+1 yılSende onu kardeşin gibi görürsen iyi olur bence
00 Yorumla
+1 yılSende onu kardeşin olarak gör
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşi gibi takıl sende
00 Yorumla
+1 yılhadi ordan et ozmn o kisiyenisine yazil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yıliletişimini kes
00 Yorumla
+1 yılAbla kardeş takılın kanki 🥰
00 Yorumla
+1 yılSorgulama, önüne bak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVazgeç ondan bence aranız kötü olur yoksa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO zaöan kardeş gibi davran..
00 YorumlaKardeşi olarak kal görüyorsa değişmez bu duygu
00 Yorumla
+1 yılUzak dur tabiki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEngel
00 Yorumla Engelle
00 YorumlaDevam edin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzak dur o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoluna bakacan
00 YorumlaUzaklaş
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz