Sosyal medyadan tanımadığı karşı cinsleri eklemesi fotograflarını beğenmesi (konuşuyorsa bile görmüyoruz orası ayrı ) sizce aldatmak mı?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu gibi durumları aldatma üzerinden değerlendirmek bana yanlış geliyor. Karşı cinsi eklemek fotoğraflarını beğenmek aldatmak değildir benim fikrimce ancak bu durumun aldatma olmaması hoş bir durum olduğu anlamına gelmiyor işte asıl sorunda burada başlıyor. Sen erkeğe beni aldattın diyorsun veya aldatıyor musun diyorsun nasıl karşı cinsin fotoğrafını beğenir takip edersin diyorsun ama erkek yaptığı durumun aldatma olmadığının farkında ve ben seni aldatmadım deyip kendini savunuyor. Bakıldığı zaman bu durumda erkek haklı çünkü gerçekten aldatmamış sadece takip atmış beğeni atmış bu sefer sen haklıyken haksız durumuna düşüyorsun. Dediğim gibi sana tavsiyem bu tarz durumları aldatma üzerinden değerlendirme çünkü ben öyle yapmıyorum. Karşı cinsi takip ettiği zaman veya fazla iletişime girdiği zaman beni aldatmadığını biliyorum sana güveniyorum ama bu yaptığın durum benim hoşuma gitmiyor diyorum ve o da beni anlıyor
günümüzde bu ne kadar normal görülse de bu mevzular 3. kişiler yüzünden ilişkiler bitebilir
ben uygun bulmuyorum sonuçta o evlilik adımı vs. atıldığında 2 kişi iken araya 3. 4. kişiler giriyor bu uygun değil
insanların birbirini görmesine vs. gerek yok ama asla kimsenin gerçek hissini bilemezsiniz
eşinizin karşı cinsle takipleşip muhabbet etmesi sizin için sıkıntı teşkil etmiyorsa çok geniş bir yapınız var demektir
konuştuğunuz kişi bugün var yarın yok yanınızda eşiniz olur
ya da şeytanın vesveseleriyle bu zina işleri gözünüze çok tatlı gelir ve size göre iyi güzel olan bir şey aslında yanlış ama size göre gericilik olacaktır
yol yakınken vazgeçin
soruya gelecek olursam evet bu aldatmadır
Fikir olarak o maksatta mı yapıyor veya ne tür resimleri beğeniyor bence bunların hepsi irdelenmeli öyle cevap vermek daha mümkün ne biliyim çocuk resmi olabilir veya sanatsal yaptığı bir şeyi veya extreem bir hareketi beğenmiş olabilir ama popo gösteren veya seksilik derecesi ayyuka çıkmış bir resmi beğeniyor ise bu konu kesinlikle irdelemeye açık değil net zampara ile berabersin demektir 🙈😉
Sosyal medyada bir kişinin tanımadığı karşı cinsleri eklemesi veya fotoğraflarını beğenmesi, kendisi veya partneri için aldatma olarak kabul edilemez.
Ancak, bu davranışlar, ilişkide güven eksikliği veya saygı eksikliği sorunlarına neden olabilir. Eğer partnerinizin bu davranışlarından rahatsızsanız, açık bir şekilde konuşmanız ve sınırlarınızı belirlemeniz önemlidir.
İlişkilerde güven ve açık iletişim her zaman önemlidir. Partnerinizle herhangi bir endişenizi veya rahatsızlığınızı paylaşmak için dürüst ve açık bir iletişim kurmanız gerektiğini hatırlatmak isterim.
Cevap
9Cevap
Hayır değildir bence
Bana göre dişi hayvanı bile fazladan sevmesi sıkıntı fjskfkf
Konuşuyorsa bu bi aldatmak değildir bence çünkü aldatmak kelime anlamı kandırmak gibi bir şey burada bir yalan yok başkasıyla bir temas ya da bir hoşlantı yok gün içinde bir çok insan bir çok insanın fotorafını beğenip ekleyebilir bu aşık olmak ya da birini kandırmak demek değildir
Yeni tanıstigi bir kişiyse cinsel cekilim duyduğu için yapmistir. Ona bağırıp çağırmak yerine daha cilveli, ol spor filan yap, bakım yap, tartışmak yerine onunla flortleserek konuş, bunlar ilgisini sana çekmesini sağlar. Ne demişler savaşma seviş. Tabiki yaptığı şey çok yanlış ama ona en iyi seçeneğin sen olduğunu gostermelisin, en azından evliligini kurtarmak istiyorsan böyle yap. Adamın gözü bellimi dışarda yani. Fazla açık konuştum kurdiysam özür dilerim
Bu çok rahatsız edici. Neden bunu yaparsın ki? Anlamsız geliyor bana ve aldatma diye tamamen diyemesek bile aldatma yolu veya kısmen aldatma denilebilir.
Sosyal medya diyoruz adı üstünde konuşma yoksa eğer ortada sadece ekleyip fotoğraf beğenmek ise yaptığın şey bunun aldatmak ile yakından uzaktan alakası yok
Fotoğrafı begenmek belki hiç gorulebilir ama eklemek # Hayır # dolayısıyla cevap olarak Evet dedim.
Tanımadığı kişiler ekleme veya istek vs benim için o anlam ifade ediyor
Bunun çok normal olduğunu söyleyerek üste çıktı evliler bile ekliyormuşmuş
Aldatmanın çok çeşidi vardır
Buda o çeşitlerden biri
Bu aldatma değilmiş anlamıyorum ben mi geri kafalıyım yani
Sen geri kafalı değilsin. Bu çağda bize aldatmayı normal göstermeye çalışıyorlar. Modernlik olduğuna inandırmaya çalışıyorlar. Eğer bu modernlikse modernliği reddet.
Sadece bu aldatmak d3gil ama bunu yapanın aldattığı kesindir bence
tam olarak aldatma değil ama aldatmaya meyilli ilgisi sende değil gözü dışarıda ilk fırsatta gidecek olarak yorumlayabilrsin.
aklım başkasında gözüm dışarıda ama sende benim cebimdesin demenin başka bir yolu
kesinlikle aldatmadır
Evliler bile yapıyor ne var bunda konuşmuyorum ki dedi üste çıktı üzerine de beni sildi direk sözde çok seviyordu
Beğenmek aldatma olamaz
Değil ama bence hoş bir şey de değil.
Sence de abartmıyor musun
evet öyle aklı başkasında çünkü
Off benimki de tanımadığı kızlardan gelen istekleri kabul edip gt yapıyor off
Aldatmak oluyor
Değildir
Değil.
çok merak ediyorum niye değil sonuçta sevdiğin kız erkkeleri beğeniyor ve fotograflarını beğeniyor. Belki konuşuyorlardır bile sen olsun aşkım mı dicen
@icecell123 Evet kötü niyetle konuştuğuna dair elimde ispat yok.
e beğeniyor sonuçta fotolarını
@icecell123 Cinsel anlamda beğendiğini nereden bilebilirim.
o da aldatma sonuçta
@icecell123 Hayır ya belki fotoğrafı beğenmiştir sadece.
e beğenmekle kalıyor mu sence peki? ben bir erkeğin profilini fullesem bana mesaj atar
@icecell123 Profildeki tüm fotoları beğenmek garip evet.
Beta
Aldatma başlangıcı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?