Inanamiyorum çirkinleri bile seven var bir bn kendimi sevdiremedim yazıklar olsun bana bana gelenler bel altı düşüncelerle yaklaşıyor.😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHayatın kuralı bu sanırım, ilik gibi hatunları tipsiz dilenci gibi herifler alırken, erik gibi herifler bakımsız kadınlar alıyor. Bu dengeyi şaşırtanlar da var tabii. Dengi dengine olan birçok insan var. Fakat bence burada en önemli aktör tatlı dil. Tatlı dil ve anlayışın yapamadığı şey yok. Benim için sadece tatlı dil ya da anlayış yeterli değil fakat birçok erkek için yeterli.
01 Yorumla- +1 yıl
Düşündüğün şey tam da aynen oyle
En İyi Cevaplar
Avrupa'da filan genel olarak herkes güzel, millet güzele doymuş bu yüzden de ikincil plâna ; insanların karakteri, kendini geliştirmişlik ve entelektüellik seviyesine bakılırken ;bizde ilk etaptaki şekilciliğe önem veren sayısı da azımsanmayacak çoklukta bir güruh var, hâliyle salt şekilciliğe yahut şekilciliği elzem kabul edip böyle bir önem geliştirenler de kendi kafalarındakilerle karşılaşıyor ve dış görünüşü kendisine göre iyi olmayan mücadeleci ve gelişmiş tayfanın da nasibine göz dikip çekemiyor.. Çirkin var gücüyle mücadele edip nihayet meyvesini alıyor güzelse rehavet içinde armut piş ağzıma düş olmalı diyip saldıkça salıyor.. Oysa güzellik gibi geçici şeylere bel bağlamak akıl kârı değildir.
Nitekim yüzü güzel olana kırk günde ruhu güzel olana ise bir ömür doyulmaz... Kendilerinden bile bihaber insanların aşkı beklemesi de ayrı bir gülünçtür , zira aşk karşılıklı faydadır , kendisine bile faydası olmayan birinin başkasına, ailesi dahi olsa hiçbir faydası olamaz...
Sonuç olarak hiçbir şeyden çekmedik cehalet ve camekalıktan çektiğimiz kadar...
12 Yorumla- +1 yıl
Şimdi senin genelleme yaparak benim nasıl biri olduğumu ve ilişkilerimde nekadar fedakar destekçi maddi manevi yanında olupta nankörlük gördüğümü bilmeden atıp tutman saçma olmuş aklınca biseyler ima etmeye çalışmış olman saçma öyle kişiler tanıdım ki adamın babası komadaydı en zor günlerinde yanında oldum her şey yoluna girince benden ayrılıp çirkin iki günde tanıdığı bir kadınla evlendi hristiyan kadınla niye ben boşanmış biri olduğum içinmiş ve karısı hamileyken bana dönmeye çalıştı bu durum bi kaç defa başıma geldi bunu sorgulamam o yüzden kimsenin yaşadığı şeyleri bilmeden sadece soruya odaklı lince hazır insanlar midemi bulandiriyor
- +1 yıl
Size bir atıfta bulunmadım sözüm meclisten dışarı, bahsettiğiniz gibi öyle genel geçer bir yargı olduğu için bu konuya değinmek istedim sadece.
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Bu işler sans işi biraz, kız cikin olur sen güzelsin küçük yaştaki oğlanları kandırır senden önce evlenir. Sen güzelsin erkekler benim ayağıma gelsin der gayret göstermezsin veya göz kırpmadan ben güzelim çirkin şey der gayret göstermezsen böyle olur. Armudun sapı üzümün çöpü derken birde bakmışsın yıllar geçmiş. Sen şakrak ol şakacı ol herkese Günaydın iyi geceler de konuşmak isteyene cesaret ver istediğin hedefe ulaşırsın bu alanda başarılar diliyorum
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlişki başlangıcı ve devamı sadece fiziksel özelliklere bağlıysa sadece bel altı düşüncelerle yaklaşmalarına çok şaşırmamak lazım. Bakımlı ve güzel kadınlara gerçekten sevip değer verebilcek erkekler muhtemelen bana bakmaz havalıdır diye yaklaşamıyor. Tersine kendine aşırı güvenli fırlama tipli erkeklerde ben bunu düşürürmüyüm ağıma acaba diye gayet atak davranıyor
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
72Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün bir ilişki içinde olmak bence dış görünüşü ile alakalı bir şey değil tamamen uyum ile alakalı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü kadın oldukları için yani kadınların zaten nefes alması yeterlidir. erkek sever yine de ama erkek öyle değil. kadınlar her zaman uzun boy ister para ister yakışıklılık ister. yani bu yüzden kadınlar istediği zaman sevgili bulabilir.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü herkes dış görünüşün 10/10 olmasına bakmıyor. Herkes çıkar uğruna ilişki kurmuyor, birilerini kullanmıyor. Hani birini gerçekten seviyorsan onun önce karakterini, duygularını, sana olan ilgisini, sana verdiği değeri seversin. Dış görünüşü sana göre olmasa bile bunlar olduktan sonra o beğenmediğin dış görünüşü bile sana mükemmel gelir, kusurlarını görmemeye başlarsın. Ama tabiki bazı kişiler tip olayına fazlasıyla önem verdiği için karşısındaki insan ona ne kadar değer verirse versin o yine de öyle biriyle ilişki yaşamak istemez
10 Yorumla
+1 yılkendine saygın olsun kendini sev birisini aramana gerek yok ya da sevdirmeye çalışmana o seni buluyor o zaman bir şekilde
11 Yorumla- +1 yıl
🖤😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel kızlarda kendilerini çok beğeniyorlar öyle olunca çirkin kızlara yöneliyoruz tabi bende işlemiyor o ayrı mesele onlarda bakmıyorlar bana ben zaten bu şekil mezara gireceğim için sorun yok kısacası ondan ötürü hani selama selam verseniz ya da konuşsanız duygu ve sevgi anlamında her ihtiyaçlarını karşılayacağım ama maalesef olmuyor. Ya kanka ayağı çekiyorsunuz ya da dost ya da hiç konuşmuyorsunuz misal bakıyorum göz teması kuruyorum hiç sonrada neden uzun süreli ilişkileri var ondan ötürü
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirde şöyle bir şey var güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa sevene her hali güzel gelir çok seçici ve gidip duygusuz bel altı erkeklere erkek diyip şans verirsen zaten ciddiyet olmaz orada art niyet olur
Dünyada çirkin kadın veya erkek olduğunu düşünmüyorum bu ayrımın da yanlış olduğunu düşünüyorum güzellik göreceli bir kavramdır ki zaten hepimizin farklı güzellik algısı olması da bunun kanıtı. Ayrıca karşımızdaki kişinin bize değer vermesi gerektiğini düşünüyorum, güzelliğimize değil. Bir ilişkide ise uyum, sevgi ve saygı olmadan maalesef (göreceli olan) güzellik önemli değildir kimsenin de zaten görünüşünü beğenmediği birisiyle bir ilişkiye başlayacağını düşünmüyorum.
00 Yorumlaçirkin kadın senin gibi kaşar değilse neden ciddi ilişkisi olmasın? belki gerçekten sevgiyi aramıştır çatır çatır si kiş memiş mmf yapmamıştır hayatta herşeyin bir bedeli vardır araba alıyosun çok mutlusun ama bir taraftan kaç yıldır biriktirdiğin parayı ödemek zorunda kalıyosun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sana göre çirkin ona göre güzeldir
Tabularını takıntılarını yıkman gerek sanırım öyle uzun duvarlardan kaleler ördüysen belkide
Ya da sen yanlış kişilere harcadığın zamanla doğru kişileri tanımaya vaktin ya da sabrın kalmıyordur
Yanlış kişilere vakit harcama00 YorumlaSen kendini cidden güzel mi buluyorsun 😄 Neyse.. Onlarında kalbi güzel demek ki.
20 Yorumlagüzel kızları veya kadınları ulaşılamaz görüp, özgüvensiz davrandıkları için ilişkileri olmuyor genelde :)
10 Yorumla
+1 yılProfildeki sensen hem güzel değilsin, hem de kalbin sıkıntılı gördüğüm kadarıyla. -2 0 la hayata devam hshsjshsh
30 Yorumla
+1 yılilişkiyi götüren şey asla ve asla güzellik değil. Tabi çok çirkin olmak hoş değil ama öyle aman aman bir güzelliğe de gerek yok. İlişkiyi götüren karakterdir, anlayıştır, çabadır, tahammüldür...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. bir buldukarını bir daha kaybetmiyorlar... çünkü bir daha bulma şansları az, bununda farkıdalar... ilişkilerine özen gösteriyorlar ve evliliğe odaklanıyorlar...
00 Yorumla
+1 yılÇok havalı görünüyorsun o yüzden senin yok. Bunun havasından yanına yaklaşılmaz hissine kapılıyor erkekler seni görünce. Biraz daha salaş ol sade ol
06 Yorumla- +1 yıl
Bu lafı çoğu erkekten duydum burada tek gerçek yorum yapan sen oldun adamsın saol 👍 bende buna hak vermeye başladım
- +1 yıl
Rica ederim. Yanlış anlama genelleme yaparken çirkin demişsin ya önce senin fotoğrafına baktım bunu gördüm. Kötü eleştiri değil ama yalnız olmanın sebebi diyebilirim. Bakımlı olman tabi ki güzel ama işte seni gören bundan kaçar
- +1 yıl
Peki napiyim bakımsız pis daganik saçlı özensiz birimi olayın 🙁
- +1 yıl
Pis olma zaten hiç bir zaman. Ama çok da havalı olma daha sade ol
- +1 yıl
Mesela nasıl sade?
- +1 yıl
Sıradan giyin çok süslü püslü takılma, makyaj bazen hiç yapma ve genelde de az yap (zaten cildin için zararlı şeyler). Dandik giyin demedim bak yine istediğin markayı al giy düz olsun biraz daha
+1 yılBiz de özgüven olduğu için kaybetme korkusu yaşamadan free takılıyoruz. Onlar buldukları zaman tüm ilgiyi karşıya veriyorlar sanırım..
Biz bi’ şeyleri yanlış yapıyor olabiliriz, bilemedim..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. Kısmet mi şans mı bilmiyorum ama çok marifetliler sanırım
13 Yorumla- +1 yıl
Acaba ne konuda 😁
- +1 yıl
Semtimin kızı bulmuş cevabı
+1 yılOnlarda çalışan dolu bir 🧠 var bu yüzden. Açıkçası sadece süslenen giyinen kızı tercih edeceğime beyni olanı tercih ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe bileyim bakıyorum da asıl en çok sevilenler, el üstünde tutulanlar (çirkin demek istemiyorum) vasat kadınlar oluyor… En güzel kadınlar, vasat kadınlarla aldatılıyor falan filan. her şey karakter meselesi
00 Yorumla
+1 yılÇirkin dediğin insanların karakteri varmış da ondan uzun ömrü olmuş sen bir ömür boyu pek bir şey bekleme bence hadsiz
00 YorumlaKendi hemcinsine böyle bir yaklaşım alman ne acı 🙄
Kalbi güzel olmalı insanın içinde iyi niyet olmalı insanın neyse.
00 Yorumla
+1 yılBir ilişkide uyum önemli, olgun bir erkek fiziki görünüşte çok mükemmellik beklemez. Dişi haller ve uyuma bakar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.
+1 yılÜzülme senide seven biri çıkacak illaki pis düşünceleri olmayan seni seven biriside çıkacaktır zaman be süreç içerisinde olucak sabırlı ol
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla vel altından hıc bahsetmıceksek. basımın ustunde yerın var. adam gıbı seveceksen. ömur adarım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılEn azından kendını guzel sanmıyorlar ya da güzellik denen kavramın geçici oldugunu bilip karaktere önem verıyorlar.
00 Yorumla kendini güzel sandığın fikrini kim sana yerleştirdi
10 Yorumlapp de ki sensen sende o kategoridensin insanların kusurlarıını görürsen lusurlarını gorurler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin bakış açısı fiziksel güzellik öncelikli değilse ilşki uzun sürer
00 Yorumla Sen kendini sevdiren sonra o kişi illaki gelir bulur, sever seni. Çok dusunme
00 Yorumla
+1 yılSeninde pek güzel olduğun söylenemez kusura bakma
00 Yorumla
+1 yılAh güzelim o kadar güzelsin ki varya of of neler vermezdim nelerr
00 Yorumla
+1 yılÇirkinlik ya da güzellik göreceli kavram san çirkin gelen başkasına güzel geliyor demek ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel olup çinkin düşünceleri olan birindense, çirkin olup güzel düşünceli birisi olsun diyor demek ki herkes
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum ya bence bunun çirkinlikle alası yok cilve nazla yapıyorlar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sorma valla ben de aynı durumdayım. Herkes cinsel obje olarak kullanıp atıyo 😔🥺
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevilecek bı yonlerini seviyorlardır senin neden yok kim bilebilirki
00 Yorumla Kendini beğenmiş kadınları erkeklerin tamamı sevmez.
Siz de tipik bir megalomansınız!
00 Yorumla
+1 yılHemcinsini aşağılayarak bu kafayla bişey yapamazaın zaten
00 Yorumla
+1 yılBel altı bir ilişkide illaki olacak ama niyet önemli
Çok fazla kasma olur illaki00 Yorumlakalbiyle seviyor bedeniyle değil yıllardır anlatmak istediğim olay
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılValla çok güzel bir soru.
Demek ki alıcısı da çirkin mesela.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAkrep burcuyum bende. Burcunu söyleme birkaç kişiye söyledim serefsizler hemen cinsellige bağladılar lafı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Onlara iyi davranalım ya onlardan çok az var piyasada az olan her zaman kıymetlidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamam filli boya , seni de severler merak etme.
00 YorumlaVala bende kendime çirkin im evde kaldim vesaire diyodum bel altı yaklaşan çoktu ama sende senden güzellere bakmaycan kendin gibi birini bulup evlencen ve uysal olucan !😉
00 YorumlaYani şimdi bu işler kısmet diyeceğim küfür edeceksin ama her şey nasip, öyle çiftler gördüm ki aklın hayalin durur, fazla takma bence, kendine belli kriterler koy , onun dışına çıkma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Sevilecek bı yonlerini seviyorlardır senin neden yok kim bilebilirki
00 Yorumla
+1 yılBu şekilde sığ ve korkunç birisi oldugun icin tabii ki yalnız kalacaksin be canim. Kim seninle oturup sohbet etmek istesin ki?
10 YorumlaSende bunu burada paylaşıp dert yanacak kadar kalitesizsin demek ki. Hiç kusura bakma...
.026 Yorumla- +1 yıl
Sende bu tarz sorularda gezecek kadar kalitesizsin
- +1 yıl
Nick isminin hakkını veriyorsun şimdi gidebilirsin
- +1 yıl
Sen oku kitap burada ne arıyorsun
- +1 yıl
Anana sor onda da meme var
- +1 yıl
Sen sus ya şişko git yağlarını erit
- +1 yıl
Lan döl istrafi kes sesini üretim hatası çıktığın yere geri dön beyin gelişimin tamamlanmamis
- +1 yıl
güzel kardeşim doldu buraya karıyla kavga ediyorlar kardeşim edin biyeriniz yiyorsa nasıl yumru yersiniz
Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Bunlar ufak ince işler sen anlamazsın böyle şeylerden
03 Yorumla
+1 yılBir siyah çöp ya da küçük poşet ile güzel ve diri vücut sahibi olduklar için çekilir ler
00 Yorumla
+1 yılçirkin güzel diye ayırt etme ya, kısmet de geç
00 YorumlaBaba evlenecek eglenecek kız derlerya sen demekki ikinci sıkka cekiyosun
00 Yorumla
+1 yılBen güzel çirkin ayırmam kadınlar da bakımlı olsun yeter
00 YorumlaCogu erkek oyle ama aralarinda helal sut emmislerde var
00 YorumlaŞeytan gibiler onlar ondandır
11 Yorumla- +1 yıl
Vala oyle
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnlar cilve yapıyo oyun yapıyo sende o var mı
02 Yorumla- +1 yıl
Yok ben kaba davranıyorum 😁
- +1 yıl
Ordan kaybediyosun işte
+1 yılBurcun akrepmi?
03 Yorumla- +1 yıl
Evt noldu
- +1 yıl
Ya bir kaç birsey sormam lazım,
Rica biraz vakit ayirirsan - +1 yıl
Bir iki soru
Bu donemde saglıklı bi ilişki cok zor
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle beyinleri uyuşmuş başka yerleri kalkmış herkesin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılCirkin erkek de var dünyada
10 Yorumla - Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026