2 yıldır platoniğimi unutamıyorum. Deprem olduğundan kendisini çok merak ediyorum ne yapmalıyım?

Merhaba okulda benden bir üst sınıfta olan bir kızdan hoşlanmaya başladım ve kız aile dostumuz olan bir öğretmenin öğrencisiydi. sonra ben okulumu değiştirdim ve okula tekrar geldiğimde kızın final senesiydi bende ondan 1 yıl sonra okuldan ayrılacaktım sonra bu kıza taktım (baya bildiğin her teneffüs görmek için onu arıyorum felan) sonra ben bunu bir gün arkadaşıma söyledim arkadaşımda dediki git söyle böyle nereye kadar falan dedi bende bakarız diyip geçiştirdim sonra 2. dönemin ortasında arkadaşım kızı tanıyan bir arkadaşına söylemiş bunu bu arkadaşla şantaj falan yapmaya başladı en sonunda git söyle falan dedim sonra bunlar cuma günü çıkışında kıza söylediler kız bana baktı (ben sıradayım o merdivende) kız el salladımış falan ben o sırada utancımdan kıza arkamı döndüm çıktıktan sonra arkadaşları tranvay durağına bırakmaya gittim kız sana el salladı ama sen arkanı döndün dediler (keşke dönmeseydim dedim kendime) söyle böyle derken zaman geçti ama ben her gece hüzünlü şarkılar falan dinliyorum. Biz her sabah kantinde yemek yiyoruz kızda bazen yiyor la kızda çaprazımızda yiyor ben utancımdan kıza bakamıyorum elim ayağıma falan giriyor (kendimi dc moderatörü gibi hissediyorum kızın yanında) en sonunda sene bitti kızı son kez görüşümü hatırlamıyorum kızın yüzünü bile zar zor hatırlıyorum yazın kızı unutmuş gibiyim. 1 yıl falan sonra havalimanına gidiyoruz (farklı bi şehirde) la kızım kopyasını gördüm hani bildiğin klonu (bizim ev deprem bölgesinde idi (kızda orada kızı gördüm aklıma geldi bu kıza noldu diye) sonra kızın çok eski bir musicaly (2016 videosu falan) videosu vardı (taktığım kıza dönemlerde bulmuştum) ama kızla uzaktan yakından alakası yok sadece o videosunda aldığım ss e bakarak onun şu an naptığını düşünüyorum unutamıyorum şehir değiştirme durumumuz var öz güven olarak algılamayın ama kızlar benimle çıkmak isteyince red ediyorum sadece kızı düşünüyorum diğer kızlarla konuşmak istemiyorum unutmama lütfen yardımcı olacak şeyler yazar mısınız sınav senem

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kıza mesaj yazdım ama geri dönüş alamadım tavsiyeleriniz için teşekkür ederim zorlamanın bir manası yok
2 yıldır platoniğimi unutamıyorum. Deprem olduğundan kendisini çok merak ediyorum ne yapmalıyım?