Bir erkek reddettikten sonra pişman olur mu? Aşağıda uzunca anlattım YORUMLARINIZI DİKKATE ALACAĞIM, OLURU NE 🙆‍♀️?

Uzaktan kuzenim oluyor. Sadece hoşlanıyordum.3-4 yıl önce açıldım wpden buluşma da teklif ettim ertesi gün konuşalım dedik reddedince. Bana dedi ki ilk, sen hani zeki erkeklerden hoşlanıyordun dedi şaşırdı, sonrasında ben seni öyle görmüyorum bir anlık ilgidir beğenilir falan geçer dedi. Bize sürekli anlatır çıktığı kızları faln. Genelde benle değil ablamla samimi bana küçüklükten beri bir mesafeli. Bazen beni hayranlıkla izlediğini yakalıyordum. Zaten biraz da bundan cesaret alarak açıldım. Bize gelmişlerdi eve gidince kardeşinden numarasını alıp yazdim. Evde bana gayet yakındı hoşlandığını da hissediyordum hep. Neyse benimki cinsel arzu , çekim sanırım ben sevmiyorum ama tutku duyuyorum ona karşı. Ayrıca benden sonra da 1 senelik sevgili yaptı geçenlerde ayrılmış. Bana da gayet yakın davranıyordu en son gorustugumuzde. Oluru NE?

Bir erkek reddettikten sonra pişman olur mu? Aşağıda uzunca anlattım YORUMLARINIZI DİKKATE ALACAĞIM, OLURU NE 🙆‍♀️?