Evlenmeden önce vardı dövmem.
'' Canım Anam " yazıyor.
Sinir oluyorum dövene diyor.
Evlenmeden önce vardı dövmem.
'' Canım Anam " yazıyor.
Sinir oluyorum dövene diyor.
Ne güzel işte boşansin sende kurtulursun öyle bir insandan.. hayır ona ne? Eski sevgilin adı falan olsa bir nevi haklı diyecegim ama ne alaka? Onun isteklerine hizmet etmektense ondan kurtulmayı dene..
Dinimizde günah olan bir şeyi yaptırmışsınız. Eşiniz de belki bu yüzden ya da sizin sağlığınız için silmenizi istiyor olabilir. Eşinize neden bu şekilde davrandığını sorabilirsiniz. Asıl nedenini söylemesi için tatlı dille rica edin.
Öyle ucubelerden nefret ediyorum sanki eski sevgilisinin adı yazıyor bence boşanmalısın öyle bir insanla ömür geçmez bence zaten senden boşanmaya bahane arıyor gibime geldi 🤷🏻♀️
Sildir bence hocam. Yengenin ne hissettiğini anlayabiliyorum. Yanlış anlama da biraz keko gördükleri insanlara yakıştırıyorlar o dövmeyi, sildir gitsin ne yapacaksın zaten dövmeyi antin kuntin işler.
Cevap
7Cevap
Şimdi çok anormal bir durum bu bilemiyorum ne söylesem o da haklı sen de kxjxjxj
Dövme nerende? Ayrıca evlenmeden önce dövmenden haberi var mıydı? Varsa bu konu hakkında evlilik öncesi konuşmuş muydunuz?
Sağ kolum boyunca, haberi vardı, konuşmamıştık.
Karınla iyi geçinmeni inatlaşmamanı tavsiye ederim. Aslında haklı olan sensin ama hanımlara karşı haklı olmak fazla bişey ifade etmiyor maalesef
Sizi böyle saçma sapan şeylerle boşanmak ile tehdit eden insanlarla nasıl evli kalabiliyorsunuz ki zaten, asıl buna soru başlığı açın bence.
Gayette güzel valla neden sildirmeni istiyomus nhaninefendi
Sinir olduğu şeye bak ya bu nasil bir ruh halidir evlilik dusuncesini hak etmiyor bu kişiler.
Sildirme , boşanırsa boşansın. 10 defa evlenirsin hepsine eşim dersin. Annen bir tane
Annenize ilgisi olan bir dövme sildirmek sorun değil sıkıntısı ne önemi olan o?
Seni görürken severken dövmeni görmemiş mi idiot? Böyle insani hayatında tutman bile saçma bahanelere sığınan zavallı erkek temsili nefret ettiğim tür 🙄
Saçma. Evlenmeden öncede varmış. Madem sinir oluyor o zaman soyleseydi ya da evlenmeseydi.
Yazının başladığı yerden sonuna doğru uzanan bi gül de var mı? Eğer varsa lütfen sildirmeyin yazık olur güzelim dövmeye.
canim anam mi yaziyir bundan neden rahatsiz oluyor cok sacma
Canım anam yazısı da kekoca yani. Bence de sildir.
E haklıııı canım anam ne ya
Iyy ana kuzusu erkekle kim evlenir ki 😂
Gerçekten haklıymış canım anam ne aşiwlsçwmsmsn
Sen onu boşa tertemiz…
ahahahah o ne saçma bi dövme
Haklı. Koskoca adam olmuşun hala "anam anam"
Sal gitsin bu kadınla evlilik falan olmaz
Eşin haklı
Boşan
Bunu biliyordun evlenmeseydin deseydin sende
Boşa de
sen boşan