Kıskanılmak hoşunuza mı gider keyfinizi mi kaçırır?

Kıskanılmak hoşunuza mı gider keyfinizi mi kaçırır?
Kıskanmak ile sakınmak ayrı şeyler..
Kıskanmanın temeli, hasete dayanır.. Çekememezlik de deriz..
Ama insan sevdiğini kıskanmaz, sakınır..
Pis nazarlardan, pis nefislerden..
Sevdigim tarafından sakınılmak elbette hoşuma gider.. Ama ölçüsünde..
Beni bunaltmayacak.. Çünkü bu bana hakaret de olur.. Ben zaten sakınılacak hareket etmem. Ediyorsam, sadakatime halel getirir korkusuyla, sade bir ikaz bile yeterlidir..
Kıskanılmak istemem çünkü eğer kıskanacağı bir şey yaptığımı düşünüyorsa çok saçma aramızda güvensizlik vardır. Giydiklerime karışıyordur vs. Biraz dozunda kıskansa iyi olur. Ama bu bence psikopatlık neyse hiç sevmiyorum. Tahammülüm olmadığı için de ayrılıyorum hemen hadi yoluna oluyor her şey. Zaten açıkçası ben iki kadınlı ilişki seviyorum zaman zaman çünkü biseksüel olabilirim ama emin değilim bazen de sadece kendime ait seviyorum kafama ne eserse.
Ne anlamda olduğuna bağlı. Sevdiğim kişi, diğerlerinden kıskanırsa evet hoşuma kaçar. Ama bendeki bir özelliği ya da eşyayı başka biri kıskanıp kem gözle bakarsa bundan hoşlanmam
Kıskanılmayı sevmem insan sevdiği kişiye güvenmelidir yani sürekli beni kısıtlayan her yaptığım şeyi neden yaptığımı soran sosyal medya hesaplarıma ya da gittiğim yerlere karışan birisi ile yapamam zaten. bu yüzden de kıskanılmaktan nefret ederim. yani bana güvenmesi sevmesi yeter zaten çocuk gibi kıskançlıklara tahammül edemiyorum ben ilişkilerde.
Cevap
14Cevap
Kıskanılmak konusunu sadece bir yere kadar tolere edebilirim bir yerden sonra gerçekten de çok can sıkıcı olabiliyor.
Kıskançlığın dozunu ayarlar ise sıkıntı yok. Ama kendisini aşar ise, benim için sorun.
Hoşuma gidebilir ama her zaman böyle ise keyfimi kaçırabilir
Kıskandığım insan tarafından kıskanılırsam hoşuma gider..
her yönüyle düzgün bir adamsa, dozunda kıskanıyor, ama kısıtlamıyorsa hoşuma gider.
Psikopatsa, paranoyaksa, kıskanmakla beraber kısıtlıyorsa midem bulanır
Birebir bu şarkı gibi düşünüyorum kıskançlık kavramını…
Sevdiğim kadının beni kıskanmasına ölürüm ben. çok kıskanç biriyimdir tutamam kendimi bıdı bıdı söylenir dururum
Hoşuma gitmez, bana güvenmediğini düşünürüm ama hiç kıskanmıyorsa bu sefer sevmediğini düşünürüm. Çok ince bir terazi.
Hoşuma gider elbette sevdiğim adamın beni kıskanması dozu kaçırır hastalıklı bir hal alırsa orada bir dur derim yani..
Dozunda ve güzel kıskanan erkek daima öndedir. Tabii ki kıskançlığını laf sokup trip atarak değil de sahiplenerek gösteren erkeklerden bahsediyorum.
Hastalikli bir kiskançlik degil de tatli kiskancliklari hoş karsilarim ama bana daha cok kiskanilmaktansa kiskanmak hitap ediyor
Kıskanılmak elbette hoşuma gidiyor ama bu aşırı bir hal almışsa ve hem beni hem de karşı tarafın hayatını zindan ediyorsa elbette keyfimi kaçırabilir.
Dozunda ve gerektiği durumlarda ise hoşuma gider ama fazlası canımı sıkar.
Sevgilimin ufak tefek tatlı kıskançlıkları hoşuma gider evet ama aşırısı tat kaçırır
Kimin hoşuna gitmez ki sevdiği tarafından kıskanılmak? Güzel duygular bunlar.
Hoşuma gider ama abartıp hayata müdahale etmeden tabiki yoksa işin rengi değişir...
Yerine göre tatlı kıskançlıklar iyidir abartısı hastalık
Abartısız olursa güzel abartılı olunca benim ayarlar kaçar
Kıskançlık dozajında ve yerinde olursa hoşuma gider aksi durumda kıskançlığa gelemiyorum
Hoşuma gider, sevdiğin kişinin seninle ilgilendiği anlamına geliyor
Fazla kıskançlık boğar, hiç kıskanılmamak değersiz hissettirir. Ortasını bulunca hoşuma gider
Fazlası beni sıkar, bunaltır, gerektiği kadar olanı tabi ki beni mutlu eder, özel hissettirir
dozunda olması hoşuma gidiyor ama göz hapsine alacak kadarı gına getirir
Sevdiğim insan tarafından kıskanılmak hoşuma gider :))
hoşuma gider ama kısıtlanılma boyutuna gelmek canımı sıkar
Aşırı olmadığı müddetçe hoştur
En son ki flörtün davranışı geldi aklıma
🤤🤤🤤
Dozunda olan kıskançlık hoşuma gider ama abartılınca rahatsızlık duyuyorum.
Anlık bir hoşlantı olur ama uzatmam, sevdiğimin kendine gelmesini sağlarım, dahada zorlamam onu
Kıskanılmaktan hoşlanmıyorum , kıskanma duygusu bana korkutucu geliyor açıkçası.
Hoşuma gider biraz kullarım da sonra teslim olurum.
Kullanırım
Dozunda severim
Bu ne kadar olduğuna bağlı
Kıskandığım insan tarafından kıskanılmak evet çünkü değerli hissederim. Ama kıskançlıktan toxicliğe dönerse mide bulandırıcı oluyor
Aşırı bi kıskançlık tabi ki boğar ama kiskanmasi hoşuma gider tabii
Bir yere kadar okeyim sonrası olmuyor
Az çok hoşuma gider
Üslup önemli kıskandığı olayı anlatırken.
Dozunda olduğu sürece hoşuma gider
Fazlası sıkıntı.. boğmayacak şekilde olursa hoş
Hoşuma gider kıskansın beni. 🙃🤪
Keyfim kaçar daral gelir.
Hoşuma gider ama ayarında olan
Herşeyin kararında olacaksa güzeldir...
Aşırısı sıkar yaaa
dozunda olursa tabi ki hoşuma gider
Hoşuma giderdi
Dozunda olursa hoşuma gider
Dozajına bağlı.
Dozunda olmali