Arkadaşlarımla ajdkdjd.40-a kadar evlenmezsem kendime evlilik teklifi edeceğim dçfkgkgj

Arkadaşlarımla ajdkdjd.40-a kadar evlenmezsem kendime evlilik teklifi edeceğim dçfkgkgj

Kimse almazsa ikimizi de gel bana var 😂 15 sene önce bu mesajı atmıştı dersin falan ne hikaye. Z kuşağına anlatırız )) ama 15 sene boyunca olmaz
Skskjss
Bekarım uzun zamandır herşeyin aşk olmadığının bilincinde ve dünyada çok daha güzel şeylerin var olduğunu eğlenmek mutlu olmak kendimi sevmek ön planda olduğunu düşünerek hareket ediyorum
Cevap
7Cevap
Aşkın yeri dolmaz maalesef yani aşkın yerini sadece aşk doldurabilir bu yüzden de ben sadece aşkı bulmak isterdim hayatımda hiç sevgilim olmadı yani aşkın ve yalnızlığın yerini hiç bir şey dolduramıyor maalesef bunun için sevgiyi yaşamanız lazım oda olmazsa insan kendini yalnız hissediyor ne yanık ki.
Ben 33 yaşındayım bekarım bu yaşıma kadar hiç kız arkadaşım sevgilim de olmadı gençliğim hep yalnız geçti bunun eksikliğini hep hissettim hâlâ hissediyorum maalesef bu eksikliği telafi edecek bir şey yok gibi ama bağlama çalmak biraz iyi hissettiriyor
Arabam ile :) ya size gerçek gelmiyor olabilir Suriye'den izne çıkınca ilk aklıma gelen arabam oluyor kadını falan unutuorm hemen 😂😂
Geçici aşklarla olabilir kalecisini bulamiyorsak
40 kadar evlenmezsen merak etme 40 dan sonrada kimse almaz.
Tebrikler bizden yılın laf sokucusu ödülünü aldınız dmfnvnv
Hayır laf sokmadım gerçekten öyle 40 tan sonra kim alacak 50 yaşında dedeler belki 🤷♂️
Alacaklarsa beni alacaklar , ister 50 olsun ister 25 sana neğğğğğğğğğğğğğ. Seni neden rahatsız ediyor evde kalmam djdjf
Tamam canım banane ben sadece yorum yaptım istersen git 70 lik adam bul bişey demedim 🤷♂️🙂
Yüz vermeyince küfüre geçen Cielos isimli kullanıcı dhddhhdd. Mesaj atamıyorum sana cevabını buradan vermek istiyorum. Benim g*tumu gök yüzüne kadar kaldırmışlar sen hiçte merak etme. Mesaj kutumda 2 gündür bağıran çağıran sensin "cevap ver" diyen beynimi s*ken de sensin. Senin seviyene uygun o kadar güzel şeyler söylerdim ki edebim el vermez. Şimdi ışık hızıyla s*ktir ol
Evliler birbirine çok aşık dimi😀😀
Doldurmaya gerek duymuyorum.
Arkadaşlık.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?