Ben 5 yıldır arkadaş olarak gördüğüm daha sonraları bana Açılıp evlenme teklifi eden biri tarafından kandırıldım. 2 yildir bosanmisim 2 cocugun velayeti de babasinda. Ben 26 o 24 yasinda. Oyle çok sevdiğine inanmıştım ki hediye alan sürekli iyiliğimi düşünen ve seven.. halbuki ben onu hep reddettim. Sözde dindardi. Gayet güzel bulurlar bekar zannederler beni. Son tartışma da engelledi beni her şeyden yerden bi numaradan engelkemedi hatta konuştu telefonda. Oyle bi üzüldüm ki hayatımda ilk defa bi erkege çok güvendim. Bana surejli rahatsuz etme polise veririm avukata mesajları atarım dedi. Daha önce kavga ettigimide engeli kaldırıp özür diledi. İşim var otelde çalışıyorum ayreten liseyi açıktan okuyorum bilmiyorum napcam nerde yanlis yapıyorum erkekler niye böyle?
gecmıs olsun öncelıkle herkes böyle degıl senın ıstedıgın huzurlu mutlu yuva kurmak aıle olmak. ve senın gıbı ısteyen bırcok ınsan var ama bazıları bunu sadece seks yapmak amacı ıle yapıyorlar. oyle ınsanlardan uzak durun madem cıddı once aılesı ıle aılenızle tanıssın ondan sonra göreyım onları. ben yurekten ıstıyorum esım ve cocugumla mutlu olmak hayallerımı yasamak ve. bunları duyunca uzuluyorum ınsanlar hak yedıklerını anlamıyor bıle okadar kör o kadar ahlaksızlıga batmıslar. ve sende benım gıbı yap. önce ahlak allah korkusu vıcdan merhamet olan ınsanla ol.. cunku ınan kı cok affedersenız hanı pavyondan bırını bulsam onu yerden yere vurmak degıl yuceltıp ıyı olmasını saplamak ve aıle ınsanı yapmak dıye dusunen bırıyım. keske herkes benım bınde bırıme vakıf olsa. sonucta sekste bıtıcek bır yerı kalkmadıgında yaslanıp oldugunde göruceksın onları.. vıcdan yoksunları. özurdıleırm sızden. abarttıysam ama ınan delırıyorum. ben yalvarıyorum hergun dualar edıyorum senelerdır ınsan gıbı sevıleyım huzlu yuvam olsun dıye. kırılmıcak ınsanların kalbını kırıyorlar. anlamadıgım ortada gezen bınlerce bılmem ne kadın varken duzgun ınsanların hayatlarını yureklerını dağlıyorlar.
25 Yorumla
Soran+1 yılBenim aklında evlilik yoktu kendine aşık ettirdi şimdide gitti üstelik çocuklar bende olsaydı evlenmedim onla
Soran+1 yılKimin hayatinfa başka bir i vardi
Soran+1 yılOlsa derdi
En İyi Cevaplar
Ben sana hemen sebebini söyleyeyim Türkiye cumhuriyeti'nde Bir erkek kadını elde etmek ister çünkü elindeki fırsatlar ve kişi sayısı sınırlıdır kişi sayısının sınırlı olduğu gibi isteklerinin de karşılığını bulacak insan sayısı kısıtlıdır sizin de cinsel beraberliğini tamamladıktan sonra başkalarını bulduğu için artık Sizi istemiyor üzgünüm yapacak bir şey yok yaşamına devam edeceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz cinsellik yaşamadık ben boşandıktan sonra da yasamsdim o da zaten eline kiz eli değmedi hic
- +1 yıl
Bacım sana mı söylücek değse seni de elde tutmak için söylemez saf olma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Merhaba
Çok üzüldüm
Umarım biran önce toparlarsın
Kolay olmuyor biliyorum
İyi insan olmak yetmiyor
Bazen anlaşılamıyoruz
Konuşurken herkes kendini karşısındakine anlatma çabası içerisine girince karşı tarafı anlamıyorsunuz
Sen iyi olmaktan vazgeçme
Vicdanın rahatsa çabuk atlatırsın
Ne yapmak istiyorsun detaylı bir şekilde anlatırsan yardımcı olmaya çalışırım
burada en önemli nokta
SEN NE İSTİYORSUN
?
Lütfen detaylı anlat eksiklik olmadan çünkü tek taraflı dinlemiş olacağım111 Yorumla
Soran+1 yılVicdanım rahat unutmak ana intikam almak istiyorum
Soran+1 yılBi insan bi insanın hayatını bilip burcunun uyumua kadar öğrendikten sonra nasıl çekip gide anlamış değilim
Soran+1 yılEvli değil bekar iyi okusana
Soran+1 yılAma eskisi gibi olmayacak bosandigim için istemedi diye düşündüm
Soran+1 yılKeske anlatsa bende kendimi paralamasam
Soran+1 yıltamam çok teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılTanımadan genelleyerek bir ley söylemek zor ancak onun ya da herhangi birinin ilgisinin büyüsüne kapılma derim. Her zaman biraz da olsa gözü açık davran. Sana karşı olan davranışlarını hep takip et. Olmaz olmaz diyip ardından pat diye kabul edip kör olma
13 Yorumla
Soran+1 yılSebebini söylemedi bosandim diye mi dedim cevap vermedi
- +1 yıl
Boşanmış olduğunu daha önceden bilmiyor muydu
Soran+1 yılEvet biliyordu bana erkek avcısı dedi
+1 yılErkekleri genelleme yapma.
Tecrübelerimden biliyom.
Nezaman kibar, dürüst, iyi olduysam ya aldatıldım ya da manipüle edildim.
Ama nezaman kaba, ilgisiz, umursamaz olduysam bendsn değerlisi olmadı.
ALLAH a çok şükür kimseyle yatmadım. Benimde bacım var. Çalma milletin kapısını çalarlar kapını derler. Bu yüzden.
Ama erkeklerin çoğunun size yaklaşmasının amacı belli. Siz o çoğunluğu seviyorsunuz ve sobra ağlıyorsunuz.
Sizi el üstünde azınlığı ise sadece sözde istiyorsunuz, özünüzde ise istemiyorsunuz
111 Yorumla
Soran+1 yılBen çok değer verdim hiç kaba davranmadı tertemiz bir çocuktu
- +1 yıl
ne yapalım yani o kadar çürük içinden sağlam olanları mı ayıklamaya çalışalım ne ekerseniz onu biçersiniz sen bugün öyle davranırsın bi başkası da aynını sana yapar sonra yok genellemeyin bilmem ne demeyin boşuna
Soran+1 yıl@zPSiCoPaTa duygusal boşluktayım sanırım toparlarım inşallah
- +1 yıl
en tehlikeli anlar aslında çünkü tekrar birini arıycak o yüzden boş vaktinin olmaması önemli
Soran+1 yıl@zPSiCoPaTa kimin
- +1 yıl
senin için
Soran+1 yıl@zPSiCoPaTa haklısın yoksa kafayı yicem
- +1 yıl
@zPSiCoPaTa haklısın ektiğinizi heğ biçiyorsunuz😀😀😀
- +1 yıl
ayn sizi kullananlar kişilerle olarak
- +1 yıl
@zPSiCoPaTa 😀😀😀
👋👋👋👋
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu duydum ama çok üzüldüm lakin sadece erkekler değil ki kızlar da böyle benim başıma da geldi çünkü yara bandı gibi kullanıldım iyi davrandım kibar oldum yanında oldum korktuğunda bile telefonun ucunda ben unuttum her zaman yanında oldum durduk yere konuşmaya nedense yeri kesti ve gitti nedenini söylemedi her şey o kadar iyiydi ki her şey o kadar güzeldi ki demek ki değilmiş hevesini aldı ve çekti gitti nasıl hissettiğini o kadar iyi biliyorum ki çok gibi kenara atılmak
15 Yorumla
Soran+1 yılSeninki sebebini söylemedi benimki söylemedi cinsellik te yaşamadık. Ha bi de boşlukta şu an twitter de saçma sapan dindar kızları takip edip bırakıyor ediyo bırakıyor
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle onun psikolojisi gitmiş onun kafa bozulmuş ya o onun amacı farklı belli
Soran+1 yılYok biz hiç görüşemedik
Cevap sahibi+1 yılYok anlatamadım sana kullanmış demek ki yara bandı olarak geçiş süreci benim kullandığım gibi sen de kullanır mısın ben de arkadaşımın istersen bana yazabilirsin ne çektiğini çok iyi bildiğim için merak etme ben tutup durduk yere engellemem nasıl bir his olduğunu iyi biliyorum çünkü bir insanın görmezden gelinmesi ona yapılacak en büyük kötülük çünkü
Cevap sahibi+1 yılBen yanında olmak için yazmıştım ama sen bilirsin canın sağ olsun ne diyeyim
Pasif karakterli, karşı cinsle pek sosyal ilişkiler kuramayan, yara bandı olmayı seven tiplerden çok var, uzak durun!
Kendilerince eğreti gelin bulduklarını düşünerek hem egolarını tatmin ederler hem de karşı cinsle nasıl konuşulur o konuda tecrübe ediniyorlar.
Bu ülkede kadın olmak çok zor, hele ki boşanmış bir kadın olmak daha da zor.13 Yorumla
Soran+1 yılTurk erkekleri çok karaktersiz en işi yabancj erkekler yine
Soran+1 yılHakikaten ülke zaten b.. gibi bende duygusalim bu aralar size sormak ile içimi doktum
+1 yılBelki ailesi bekar çocuklu bir kadını istemiyordur. Çünkü insanlarımız iki yüzlü kendi kızı olsa ne olacak çocuklu bekarsa der ama oğlu bekar çocuklu bir kadınla evlecek olsa kıyamet koparır...
12 Yorumla
Soran+1 yılBen büyük beddua ettim bekar biri alsa yine sorun çıkmaz mı? Ayrı ayrıca çocuklar babasında
- +1 yıl
Milletimizin iki yüzlülüğü dedim ya.
+1 yılerkeklere değer vermeye gelmez umursamaz olucaksın ve kimseye tam anlamıyla güvenmiceksin insan nankördür bi günde de unutur belki 40 yılda da unutmaz kolay kolay bağlanmıcan
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın galiba şu an boşluktayım çok güvenmiştim hala daha geri dönmesini bekliyor şu canım lafam
- +1 yıl
kafanı boşalt farklı şeylerle uğraş arkadaşlarınla gez sevdiğin şeyleri yap
- +1 yıl
beyin ilkel çalışıyor sen sevdiğin birinden ayrıldığın zaman korkmalısın yalnızsın sinyalini veriyor
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok akıllı birisin dediğin gibi yapcam
- Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yıl11 Yorumla
Soran+1 yıl😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBeş parmagın beşi bir degil demekki iyi tanımamişin
19 Yorumla
Soran+1 yılya da korkusu ailesi. Hatta bana dedi benle yatsan daha kötü olurdu bunu kaç defa da dedi. Peşime duş derdim dedi
- +1 yıl
Olabilir aileside ama gercekten seven biri ailesini önemsemez bence baska bişey de olabilir
Soran+1 yılAynen öyle bende istemem böyle bir erkeği zaten
- +1 yıl
Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin zaten
- +1 yıl
Siz boşandim dediniz demi
Soran+1 yılAilesi biliyo mu bilmiyorum ama kendisi biliyor
- +1 yıl
Belki ikerde cocugu basıma beka olır ya da senle evleneceginde ailesi kabul etnez diyede cekılebilir
Soran+1 yılÇocuk kalmaz da zsten çocukları sever. Ailesinden dolayı olabilir. Olmaz olsun o zaman
- +1 yıl
Aynen dogru dıyosun takıp edebilirmisin
+1 yılBi söz var "Gereğinden fazla merhamet vatana ihanettir."
15 Yorumla
Soran+1 yılCok güzel sin kiz
- +1 yıl
Teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz🤗🤭
Soran+1 yıl😇
- +1 yıl
Doğru √ 🙃🙃
+1 yılçok üzüldüm genelde pişman olurlar geri geldiğinde asla affetmemelisin yine yapar
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle çok zor affederim
- +1 yıl
anlaştık 🤝🏻🤭
Soran+1 yıl😇
- Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılÜzüldüm şahsen ama bence biraz daha tedbirli yaklaşmalısın
11 Yorumla
Soran+1 yılHayatımı biliyir romancı gibi öğrendi gitti belkide kitap yazacakti
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenip boşanmış biri olduğun için seninle zaman geçiriyor canı sıkıldığında birşeye ihtiyacı olduğunda sana dönüyor ve hevesini aldığında tekrar gidiyor. Böyle gereksiz adi adamlara yüz vermeyin
110 Yorumla
Soran+1 yılAma nedenini soylemedi
Cevap sahibi+1 yılNedeni belli değil mi zaten
Soran+1 yılBir sürü kadin var bekarla evlenen
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama beni lütfen o sevdiğin kişinin karaktersizliği ki seni böyle kullanıp bir kenara atması erkekliğe sığmaz
Soran+1 yılCinsellik yaşamadık hic
Cevap sahibi+1 yılDuygusal anlamda dedim bende her şey cinsellikte bitmiyor
Başta değer verip sonra yarı yolda bırakmak gibi v. b
Soran+1 yılAllah cezasını versin inşallah
Cevap sahibi+1 yılBeddua etme boş ver haksız olan belasını bulur merak etme
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun
Cevap sahibi+1 yılNerelisin bu arada
+1 yılValla üzücü bir durum benimde ayni bunun gibi olayım ama bana diyor ya i imkansiz bizim olmamız ailesi asla boşanmış biriyle evlenmesine izin vermez ben çok seviyorum onu birliktelik falan oldumu sizin
13 Yorumla
Soran+1 yılOlmadı. Sevse kabul ederdi. Dul kadın olduğum için mi dedim cevap yok
- +1 yıl
O yüzden ülkede böyle şeyler çok sorun oluyor oysaki insan sevdiğiyle olsa zaten mutlu olur
Soran+1 yılBeni sevdiğinden emin im adama hayatımı anlattım herseyini biliyor bende onun tabi kavuşacak miyiz bilmiyorum
+1 yılDahs gençsin hayatta bazenleri çok güvendiğimiz kişiler gider zamanla içindeki acıyla barışık olacaksın onu düşünmemeye çalış onla alakalı herşeyi sil at kısacası unutmaya çalış o geri gelsede affetme çünkü sevgi acıtmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılKeske sebebini soylesydi ama demedi
+1 yılKızım bazıları aşırı nazli tripli oluyor. Erkek sürekli ceker benim tribimi diye bekliyor ama fazlasi soğutuyor ve soğuduktan sonrada geri dönüşü olmuyor
13 Yorumla
Soran+1 yılO tipte ndi O da
- +1 yıl
Anlayamadım
Soran+1 yılCok naz tuz yapardi
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sizin için çok üzüntü verici bir durum bu durumun üstesinden gelirsiniz umudunuzu yitirmeyin
14 Yorumla
Soran+1 yılKiz kuzenine sorsam mi
Soran+1 yılDayının kizi biti bilmiyor ona instagram da mesaj atip sorayimmi
+1 yılBu devirde kimseye ederinden fazla değer vermeyeceksin.
10 Yorumlaİşte bu yüzden evlilik ve ilişkinin kadınların için gereksiz bir risk olduğunu düşünüyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle biz mutsuz onlar mutlu ve isteyince çekip güden
Soran+1 yılBende olurum inşallah
Kadınlar da kendi menfaatleri için erkekleri kullanıyor en çok cinsel açıdan kullanıyor
Yalnız değilsin
Kimseye güvenmemeyi öğrenmelisin01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Yani bacım yeni boşandın hemen de güvenmezsin ayrıca maalesef toplumda boşanmış kadınlara kötü gözle bakılıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ona 2 3 sene sonra evlenelim dedim hemen demedim o da tamam diyordu şimdi niye öyle yaoti anlamadim
Çok üzüldüm gevmiş olsun, beklentisi yüksek olan insan üzülür...
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle kardeşim
+1 yılboş ver defolsun gitsin bundan sonra da çoluk çocukla takılma bu kadar da saf olma
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama döneceğini biliyorum
- +1 yıl
Dönse de hayır gelmez ondan sana
Soran+1 yılSebebini söylese ya peki
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kadınlar da gidiyor tv lerde görüyoruz kaçan kaçana
01 Yorumla
Soran+1 yılBen kaçmadım
Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Seni kendine yakıştıramıyor. onun aklında daha iyileri var
017 Yorumla
Soran+1 yılBen ondan güzelim ama
Soran+1 yılYatmadik canım ayrıca erkeğin tipi yoksa hiçbir kız bakmaz beyinsiz cahil
Soran+1 yılKaraktersiz birisin bellu. Çevremde bir sürü dul kadın var hepsi bekarlar evli
Soran+1 yılKaraktersiz ve çulsuz turk erkekleri bi zahmet dullarlw evlensin ekonomi derdinden g... yirtiyosunuz
Soran+1 yılDul kocası ölene denir canım
Soran+1 yılYok slkkk
Soran+1 yılErkekler in yüz karası ya
Soran+1 yılAk dinlemicem seni gereksiz cahil
Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Anlamadim nasil kullandi? Cinsellik yasayip gitti mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir yaşamadık belkide ailesi istemez diye gitti
Soran+1 yılOnun kadar kimse sevemez
Gizli Üye(25-29)+1 yılAranızda cinsel olarak bir şey geçmemiş anladığım kadarıyla bence niyeti kötü olsaydı böyle bir ilişki yaşamazdınsenin le en kadar sürdü bu ilişki bu da önemli
047 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıl. oldi arkadaşız iliski de 1 yil
Cevap sahibi+1 yılBir yıl az değil peki bide nedeni olmalı neden ayrıldınız
Soran+1 yılKavga ettik kiskandirdik. Ben ona hayatımı anlattım hersryimi zaafım i burç uyumunza kadar araştırdı
Cevap sahibi+1 yılSen mi onu kıskandırdın
Soran+1 yılİkimizde
Soran+1 yılAilesinden kiz kuzeni var sence sorsam mı ona
Cevap sahibi+1 yılNe soracaksın
Cevap sahibi+1 yılVe kızla aran iyimi
Soran+1 yılHic konuşmadık
Cevap sahibi+1 yılPeki ne soracaksın kıza
Soran+1 yıl... niye böyle yapti niye istemiyorum dedi bosandigim için mi
Cevap sahibi+1 yılZaten boşandığını biliyormuş bir yılda ayrılmadıysa şimdi neden ayrılıyor bunun cevabı sende
Soran+1 yılSordum ana sebebi yok dedi çocuklar zatrn bende olsa evlenmezdim ama sevmiyorum istemiyorum dedi
Cevap sahibi+1 yılNeden bunca zaman seninleymiş peki
Soran+1 yılBilmiyorum kiz kuzenine sorcam beni instagram da görmüş ama bilmiyor bizi bakalım o ne diyeck
Cevap sahibi+1 yılPeki sor bakalım
Soran+1 yılKorktum gerci
Soran+1 yılSen bayan mısın
Cevap sahibi+1 yılNeden korktun
Cevap sahibi+1 yılEvet kadınım bende
Soran+1 yılAilesi ya o yüzden bende sormadim
Cevap sahibi+1 yılE sen bilirsin sen hala seviyormusun onu
Soran+1 yılEvet ve ben biliyorum ki o da seviyor
Cevap sahibi+1 yılSeviyorsa neden böyle yapıyor sence
Soran+1 yılBilmiyorum ki. Ben ya çok polysnnayim döneceğini bile bekliyorum. ya da o beni sevmeme sıkılmış veya ailesi boşanmış biriyle evliliği istemez.
Cevap sahibi+1 yılEvet ailesi olabilir sen döneceğini döşünüyorsan dönebilirde. Bence sen fazla östeleme üzerine gitme bekle biraz
Soran+1 yılEn son desi ya cinsellik yasasaydik ? EĞER olsa peşine düş derdim dedi. Iste bunu anlamadim
Cevap sahibi+1 yılBunu bende anladım masıl yani o mu böyle dedi
Soran+1 yılEvet öyle dedi onlarda tecavuz e uğrayan kızları mecbur evlendiriyolar tecavuz sucuyle
Cevap sahibi+1 yılÇok ilginç bu nasıl bir şey
Soran+1 yılBunlarda namus kavramı var. Mahafazarlar bana tecavüz edip evlrnmeye mecbur olacağına adamlık yapıp ailesine He dedirttsin ailelerine düşkün olur siirtiler
Cevap sahibi+1 yılAnladım yani ailesini bu şekil de ikna edecek çok cahilce bir şey
Cevap sahibi+1 yılSen bunu kabul etme ama
Soran+1 yılKesinlikle benle beraber olmayı istese reddecem çok güvenilir biri ama %100 kimseye güvenilmez. Bizim durumumuz sen anlat karadeniz dizisi gibi oldu. Çocuklarım karadeniz li gerçi 😃. Bi de eski eşim gerçekten beni sevmez döver değer vermez sarhoşken zorla ilişkiye giren ahlak szin tekiydi. Bende sevgilim tahir gibi olmasını bekliyorum. Tipi de onun gibi zaten. Cok mu hayal kurdum ne😆😅
Soran+1 yılAynen öyle evlilik olmaz olsun
Soran+1 yılMemleket iime is gelsen görüşelim son kez dedim. Simdi öyle bi mesaj attım. Benim için hicbisey yapmayan uğraşmayan erkek ile evlensem ilerde bana değer vermez
Cevap sahibi+1 yılValla neden olmasın gayette olur bulmuşsun işte tahiri kız sen 😅 ama şaka bi yana inşallah olur yaa senin anlatığın kadarıyla bence adam ciddi
Cevap sahibi+1 yılAma haklısın yinede güvenip kendini teslim etme seni deniyor da olabilir bakalım ne böyle bir şey yapıyor musun diye sen asla geri adım atma bu konuda kendinden ödün verme ya aileni ikna edersin ya da olmaz de
Cevap sahibi+1 yılGüzel demişsin
Soran+1 yılCok teşekkür doğru dedin. Bi haber olsa sana burdan söylerim herkes mutlu olsun 😃
Soran+1 yıl😉😇💜 ilgin için teşekkürler iyi ki varmışsın
Soran+1 yılEvet ciddi ve sevdiğini biliyorum birimiz tahir birimiz nefes başımız çok agricaj ama başaracaz inşallah güzel olduğum için değilde dindar ve ahlaklı olduğum için sevmistir eğer olmasa aşka inancım olmucak
Cevap sahibi+1 yılNe demek canim yardımım olduysa ne mutlu bana sende kadınsın bende halden anlamak lazım. bekliyorum güzel haberlerini hadi hayırlısı olur inşallah 😊
Cevap sahibi+1 yılOlur inşallah 😊
Soran+1 yıl😇
Soran+1 yılTeşekkür ederim Allah razı olsun
Soran+1 yılBi ümit diye beklerken WhatsApp tan da engelledi bu erkekler niye hep beni engelliyor
Otelde ne iş yapıyorsun kolay gelsin umarım mutlu eden birini bulursun
013 Yorumla
Soran+1 yılKat personeli
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum
Soran+1 yılÇocuklar babasında.
Soran+1 yılBakamadım hem hep kadinlar mi alçak velayeti
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılHayir babaannesi halası var ha bide ablam orada evli teyzesi var
Ne desem yanlış olur. Her insana gönlünü kaptırma be güzelim.
01 Yorumla
Soran+1 yılYoksa üzülen hep ben olcam
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Erkekler niye böyle aynen abla bütün erkekler aynı ahahah
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sebebi boşanmış olmandır belki
114 Yorumla
Soran+1 yılSordum ana bisi demedi
Soran+1 yılBana deseydi bu yüzden di zaten ben kendim istemezdim
Soran+1 yılAdam benim hayatımı biliyor çok sevdiğinden eminim ama seni hiçbir zaman sevmedim dedi
Soran+1 yılSanmam hiçbir zaman bulusmadok o da çağırmadı
Soran+1 yılAynen hep oyalldi başta istedi sinra oyaladi
Soran+1 yılO yüzden ahimiz kalmiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanmış 2 çocuk doğurmuş bir kadını kimse evine kadın olarak almak istemez 👍
015 Yorumla
Soran+1 yılAk or.. çocugu inşallah sende bosanirsin. Ayrıca çocuklar babasinda. Bi gebermek sizin gibi öküz erkekler
Soran+1 yılAyrıca belliki yaslisin git dengine abii
Soran+1 yılNamusu bacak arasında sanan uckuruna düşkün cahil adam
Cevap sahibi+1 yılSakın ol tamam geçti 👍
Elindekini yavaşça yere bırak
Ikincisi bende boşandım ve bu kötü bir şey değil. Niye bu kadar sinir olup küfür etme ihtiyacı duydun? Bu kontrolsüz şekilde duygu patlaması sonucu boşanmak zorunda mı kaldın?
Soran+1 yılKesim çirkin bi tipsin genelde çirkin ve yaşlı erkekler özgüvenli ve hadsiz olur hadi işine dayi işine
Cevap sahibi+1 yılOhooo kavga ve küfüre odaklanmasan hiçte dediğin gibi biri olmadığımı anlarsın, önyargı kötüdür.
Soran+1 yılBende boşanmış biri olarak boşanmış erkek ile evlenmem taptaze bekar ve yakışıklı erkekler istiyor napim dulu
Cevap sahibi+1 yıl😅😂🤣🤣 Çirkinsem çirkinim bundan sana ne?
Cevap sahibi+1 yılTamam iste ama sonunda böyle soru açıyorsun 👍 ayrıca sana kim boşanmış erkekle evlen dedi?
Soran+1 yılIstemez seni ben dayi
Cevap sahibi+1 yılAmma uzattın haaa👍 Sen böyle yaparsan erkekler elbette hevesini alıp kaçar. Ağzından güzel bir şey çıkmadı.
Soran+1 yılDefol yaşlı dul
Cevap sahibi+1 yılSeni annen doğurmadı bünyesinde daha fazla barındıramadigi için def-i acet etti, nitekim hiç bir bünye bu kadar sıkıntılı bir pisssliği bünyesinde barındırmamak istemez.
Soran+1 yılEdebiyat yapma mahluk
Cevap sahibi+1 yılSende edebiyatı anlayacak kafa mı var?
+1 yılSıkılmış işte senden aşk değil hevesmiş seven gitmez ayrıca
10 Yorumla
+1 yılŞimdi bir erkek kötü oldu diye diğer erkekler de kötü anlamına gelmiyor o kişilerin yapısından değişiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBoşannq kötüsünüz
+1 yılSen 26 o 24 yaşında kısmını anlamadım. Slk mısın birey gidiyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılSensin slk
- +1 yıl
Lan genç erkeğe gidiyorsun kendi yaşına uygun bulamıyor musun? İleride yaşlanınca aldatır seni ml mısın nesin?
Soran+1 yıl2 yas küçük neresi genç?
- +1 yıl
Siz hangi makinadan çıkıyorsunuz böyle, ne içiyorsunuz ya kadınların çoğu geri akıllı. Hadi diyelim her şey iyi gitti, evlendin o 33 yaşındayken sen 35 yaşında olacaksın. Kadınlar erken çöker. 29 sonrası çoğu kadın teyze. Erkeğin iyi yılları ise 30 ve sonrasında başlar. Adamın ileride gözü açıldığında kocam beni aldattı ne yapmalıyım diye gelip buraya ağlama sonra. 26 yaşındaysan erkek en az 31 yaşında falan olmalı ki seni uzun yıllar el üstünde tutsun. 30 yaşından sonra güzelliğin falan kalmayacak, güzelliğin kalmayınca da güzelliğinden dolayı kazandığın ilgi de kaybolacak, çoğu erkeğin gözünde görünmez olacaksın, şimdiden ona göre vaziyet al derim. (Bunlar şahsi fikirlerim değildir, her ne kadar birtakım insanlar bunu yalanlasa da iş aksiyona gelince hepsi aynı davranır. Hayatın gerçekleri. Normalde kadınlara abisinin babasının öğretmesi gereken şeyler bunlar aslında.)
Amacına ulaşmıştır siz siz olun nikah masasına kadar güvenmeyin
01 Yorumla
Soran+1 yılNe amacı
Çok yapisiyorsun büyük ihtimal.. sıkıyorsun demek ki
01 Yorumla
Soran+1 yılSebebi yok dedi ama
+1 yılKeyfinixe bakın
10 YorumlaErkekler kullanır kızları sonra da terkeder
21 Yorumla
Soran+1 yılAllah hepsinin belasını versin
+1 yılsıkılmıstır ya da yatakta memnun kalmamıstır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Allah kadınında erkeğinde hayırlısını versin
02 Yorumla
Soran+1 yılAmin
- +1 yıl
Bu illa da erkek ya da kadın olayı değil bu kadın-erkek insanının kalitesiyle ilgili
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılYalancılar öyle
01 Yorumla
Soran+1 yılBu yüzden kadınlar boşanıyor biliyor musun bu yiz ris kizi diye agzina sicsa sadakatli iyi dersiniz turk kizi yapda küçük görürsünüz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler kapatılsın ya
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah kapwnırsınız
- +1 yıl
Ahh keşke keşke
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılkızım sende akbil gibiymişsin yahu :D :D :D
09 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
basan geçmiş basan geçmiş :D
Soran+1 yılBeyinsiz kimse ile cinsellik yaşamadım
- +1 yıl
ya birde hakaret etmeden yazmayı becerseniz ama nerede o zeka bi git hadi kumda oyna, yazdıklarını oku bakalım
Soran+1 yılSen oyna deli
- +1 yıl
çocuk ergen bebe :D
Soran+1 yıl😆😅
- +1 yıl
takip et
Soran+1 yıltamam
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Suçu kendinde aradın mıı
04 Yorumla
Soran+1 yılYok. Değer verdim sadexe
Soran+1 yılSaol
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslanım be, kadınlar hiçbir şeyi hak etmiyor mk iyi yapmış
02 Yorumla
Soran+1 yılcanım moruk
Soran+1 yılYaşlı moruk
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış kişilerlesindir
01 Yorumla
Soran+1 yılRus kızı sadakatli iyi derler turk kizi iyi çıkınca bırakıp giderler
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. bir şey konuşabilir miyim?
02 Yorumla
Soran+1 yılBuyur
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılNedenine gerek yok zaten sevmiyorum demiş
013 Yorumla
Soran+1 yılAma sevmiyor mus gibi değildi
- +1 yıl
Öyle olur aniden kimse kimseden soğumaz yasanilanlarin hatrina. Hani yorum yapmak bana düşmez ama sevilmemissin sanki
Soran+1 yılErkek avcısı dedi bana bilmiyorum niye
- +1 yıl
Birşeyler mi istedin yoksa yakaladı mi seni konuşurken falan
Soran+1 yılBilmiyorum istemedim belkide anlattığım erkekler den dolayı dedi
- +1 yıl
Anlattığın erkekler nasıldı ki
Soran+1 yılBana teklif edenler
- +1 yıl
Bunu neden anlattinki
Soran+1 yılBirbirimizi kıskandirdik
- +1 yıl
Saçma olmuş ama o
- +1 yıl
Birbirinizi kıskandırmak yerine sevmeyi deneseymissiniz keşke
Soran+1 yılİlk o başlattı erkek diye sinitlenmesin diye anlatmadım. Adam benim bütün hayatımı Biliyir belkide roman yazacakti
- +1 yıl
Ne vrmis da öyle hayatında senin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİntikam soğuk yenen bir yemektir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılCanin sag olsun üzülme giden kaybeder
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma olmuş konuşmak istersen yaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Demekki hemen güvenip vermemen lazımdı
010 Yorumla
Soran+1 yılseks yapmadık
Soran+1 yılHaklısın ama bizim sevgimiz aşkımız dillere destan olcakti
Soran+1 yılYine de donse diyorum agzina sıçma günlerini bekliyorum 😃
Soran+1 yılBiz kadınlar değil siz erkekler pust güzel kardeşim srfsiz olduğunuz için her bokunu za boyun egiriyiruz rus kızi ukraynali koz ise e için o. Olsa ağzına suçsa sizin için bir melek
Soran+1 yıl😂😂😂😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmekten bıktırdınız çünkü
013 Yorumla
Soran+1 yılBir insanın hayatını öğrenip çekip gitmek şerefsizlik tir
Cevap sahibi+1 yılO zaman o kişiyi seçme. İyi erkekleri seç serserilerden p*çlerden uzak dur. Kendiniz seçiyorsunuz ve sonuçlarına katlanıyorsunuz. Sonra iyi erkek yok diyorsunuz. Siz seçiyorsunuz onları.
Soran+1 yılSerseri değildi namazlı niyazli bekar biriydi simdi fotolarına baktım baya bi mitsuz
Cevap sahibi+1 yılHoşuna gitmiştir. Serseriden kasıt görünüş olarak değil bu arada farklı bir anlamda diyorum.
Soran+1 yılKuzenine sorsam mi
Cevap sahibi+1 yılNiye soruyorsun? Bağını kopar önüne bak.
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılNe gitmiştir
Cevap sahibi+1 yılNe?
Soran+1 yılKim kinin hoşuna gitti
Cevap sahibi+1 yılNe dediğinden bir şey anlamadım. Yanlış kişiye yazıyorsun galiba.
Soran+1 yılSana dedim. Eski eşim çok ahlaksız dayak atan sokağa atan biri di ondan sonra hiçbir erkeğe guvmedim taki sevgilim karşıma çıkan kadar
Cevap sahibi+1 yılTamam ben de o gittikten ve kötü halde olduktan sonra bu durum hoşuna gitmiştir dedim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirlikte oldu mu
09 Yorumla
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılİstedi mi
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılAmacı oyalamakmis
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılSevse hoslansa bir şeyler ister
Soran+1 yılDindar biri
Cevap sahibi+1 yılDuyguları yerindedir
Soran+1 yılValla bilmiyorum sen anlat karadeniz dizisi gibi olduk berbat bir kocadan temiz düzgün birine hatta o benim eski yaşadıklarımı unutuurdu belkide ailesi istemez diye vazgeçti. Twitter den baktım resimlerde baya bi mutsuz
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu hep reddettiysen nasil. kandirildin?
010 Yorumla
Soran+1 yılSonradan kabul ettim zaman var dedim kavgadan sonra gitti. inst ayı bile aildi
Cevap sahibi+1 yılYatiyomuydunuz
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılHayret
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılgenelde o sekılde ılerler
Soran+1 yılCinsellik ten bahsettik hatta ya benle yatsaydin daha kötü olmsz miydi peşime ver derdim dedi
Cevap sahibi+1 yılYatacaktir bence
Soran+1 yılAyni şehirde değiliz. O galiba biz senle cinsellik yasasak ailem razı gelir demeye getirdi
Cevap sahibi+1 yılBakire misin de ailesi razi gelsin
Uğraşma hayatına odaklan
10 Yorumla
+1 yılNazlı ol biraz pesınden koşma
10 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşandımi aranızda
07 Yorumla
Soran+1 yılXok
- +1 yıl
Çok mu
Soran+1 yılYok
- +1 yıl