Karşı cinsinizde en çok fiziğine mi bakarsiniz yoksa zekasına mı?

Karşı cinsinizde en çok fiziğine mi bakarsiniz yoksa zekasına mı?

Benim için zeka daha önemlidir. çünkü fiziği güzel ya da yüzü güzel bir çok kadın var zaten ama zeki kadın pek göremiyorum bu yüzden de zekası beni daha çok etkilerdi. bunun dışında bir de ortak noktamız çok olmalı yani bir ilişki de çok iyi anlaşabilmeliyiz yani ortak ilgi alanları olmalı ve kafa dengi olmalıyız. zaten günümüzde maalesef çoğu insan dış görünüşe bakıyor sonra içine bakıyor yani dışını beğenmediklerinin de içine bakma gereği duymuyorlar bu yüzden de genel de aldatmalar ayda ilişki de sorunlar oluyor oysa ki bir insanın bence karakteri kalbi kişiliği onun dış görünüşünden daha önemlidir ama bunu herkes anlayamıyor.
tabi ki herkesin kendi kararı ben kendim için konuştum. bir kadını güzel yapan zekası mantıklı olması ve duygularıdır. yoksa estetik olan güzel genlere sahip olan herkes güzel olur zaten...
Tabikide zekasına. Fiziği olupta zekası olmayan kişi ilişkisini nasıl ayakta tutabilir. ya da o kişiden nasıl hoşlanılabilir. Sadece ülkemizde bedensel, fiziksel tatmin ihtiyacı olanlar o kadar fazlaki bizim ülkemizde fizik öne çıkmış. Aslına bakarsan olgunluk, zeka daha iyi. Elbet ayrıca sanada hitap etmeli ama ana karakteri zeka olmalı. olgunluk, nezaket, saygı olduktan sonra o ilişki her gün bir miktar üzerine eklenip çiçek açmaya meyve vermeye daha yatkın.
Kesinlikle normal olup olmadığı aklında sorun olup olmadığı zekası... yani aşırı kıskançlık, şiddet eğilimi , istediği olmadığında gösterilen saçma sapan davranışlar, insanları görünüş ve fiziksel gevşek gevşek yargılayan istediği gibi atıp tutan, ilk başlarda iyi gözüküp daha sonralarında içindeki iğrenç tarafı yansıtan ve kaygıları çok yüksek beni aldatır mı beni bırakır mı korkusu taşıyan, yılışık ve ben merkezli olmaması önemli insanda. O kadar ilkel yetiştiriliyor ki çocuklar ben normal insan göremiyorumm ve geleceğe sorunlu gelişmemiş beyinler bırakılıyor ve bu kişilikler ürüyor. Ürkütücü bir distopik hikaye gibi ama gerçek
Zeka ve kafa dengi olan kişiler ilgimi çekiyor. Diğer türlü sadece fiziği olan veya dış görünüşü 10/10 kişiler belki ilk bakışta dikkatimi çekebilir ama tam anlamıyla ilgimi çekmez. İçleri boşsa ve kafa dengi değillerse uzaklaşırım hemen 🙃
Cevap
57Cevap
Çirkin gördüğün insana baka baka alışırsın, tıpkı güzel bulduğun insana baka baka alışacağın ve zamanla güzelliğinden eskisi kadar etkilenmeyeceğin gibi. Ancak aptal bir insana alışamazsın, yaptığı her yeni canım sizi tekrar tekrar şaşırtabilir.
Fiziği güzel olup da zekası olmayan bir insanla bir dakika bile geçmez her şey içinse benim için zeka daha önemlidir ama onun dışında gözler ve gülümseme de çok dikkatimi çeker konuşma tarzı üslubu tavırları benim için oldukça önemlidir.
Doğruyu söylemek gerekirse öncelikle görsellik sonrada sıcakkanlı olmasına bakıyoruz ama aslında bunların ikisi de değil dinine bağlı dindar olmasını istedim.
Bir gün karşı cinsten biriyle konuşmak istersem benim için içinin güzelliği önemli. Çok güzel olupta üzülmek istemiyorum. Soruna ise zeka diyorum.
Fizik önplandadır ve ilk dikkati o çeker... Zeka düzeyi ise ya beni O kadına müptela eder ya da bir gece için zevk bal kutusu buldugumu düşündürür ;)
zekası daha önemli fizik en sonunda kayboluyor yaşlanıyorsun gidiyor güzellik
ama zeka bakidir

Zeka..
Yani fiziksiz olmaz. Ama çok güzel lakin zeki olmayan bir kadın mı yoksa orta güzelllikte ama zeki birimi derseniz. Zeka vazgeçilmez derim.
Her şey önemli. Birinin zekası, yakışıklı olması, kültürlü olması yetersiz. Bir insanın aile travmaları bile önemli.
İkiside
Napayı güzel ama aptalı napayım zeki ama güzel olmayanı her ikiside olsun ki herşeyi ben halletmek zorunda kalmıyım
İkiside önemli önce zekâ tabiki fizik yapılır bir şekilde
Beğendiğim kişilerin fiziğinden çok zekası merhameti sıcakkanlı hareketleri hoşuma gidiyor.
İkisi de önemli zeka yoksa pek bir çekiciliği de kalmıyor
Kesinlikle zeka, zihinsel olarak tatmin digerleri ile karsilasirilamaz
İkisi de önemli. Seçemedim ama benim için erkek dediğin gösterişli olur aklı çalışır yani.
Önce vücut göze çarpar oturup konusunca zekayı anlayabilirsin
İnce fizik sonra zeka. Önce begenio sonra konusurya insan
Düşüncem sadece sohbet ve muhabbet olduğu için bir özelliğinde yoğunlaşmam.
Zeka severim ve erkekte zeka acayip zeksi bişey lakin zeki birini tipsiz ama sırf zeki diye istemem. Düzgün tipte birinide zeka yoksa istemem, Dengelesin bir birini napiyim zeki ama çirkini🙄
Orantılı olmalı. Çok güzel olupta zeki olmayan biriyle kısa süreli bir birliktelikten bile mutluluk duyamam.
İkiside tabi
Birde şartlar
İlk görüş ise dış görünüş
Sonra zeka
Ama zaten tanıyorsam ya da direk ortamda tanışmış ve konuşmuşsak zeka
İkisi de önemli diyelim ama zeka biraz daha önemli tabi
Ne için birlikte olduğuna bağlı. Sadece cinsellik içinse fizik yeterli uzun süreli bir iliskiyse ikiside önemli.
Ya zeki biri de ilgimi çeker ama dış görünüşü iyi olan biri de ilgimi çeker.
Eller ve ince bel önemli benim için sonra sohbeti uyumu
Kesinlikle zeka ön planda zeka yoksa geri kalan özelliklerini görmem bile
Beyni olmadan bedenini ne yapıcam. Vitrine koymak için kimseyle olmam. Keyifli günler.
ikisi de önemli gargamelde üstün zeka olsa ne işe yarar.
Zeki kadını NASA 30 yıldır arıyor ama hala bulamadılar.
Fiziki önemli ama zekasıyla deli etsin beni
2 side önemli ama zamanla zeka olabilir çünkü güzellik gelip geçici sevdigin kisi zaten sen seviyorsun diye güzeldir ama zeka önemli
Kesinlikle zeka
Fizik geçici zeka baki
Zeka, extra bonus candır ❤️
Zeka, fizik sonradan da elde edilebilir bir şey.
Kapağını beğenmediğin bir kitabın içeriğini merak etmezsin.
Kısa dönem ilişki için fizik, üstüne bir de zeka varsa uzun dönem ilişkiye geçebilirim
Halay çekmesine bakarım
Benden akıllı olmasın kafi
İlk fizik sonra zeka ve karakter
Önce fizik sonra zeka gelir.
Akıllı kadınlara hayranım
üzgünüm ama ben bir sapyoseksüelim
Zekası birkaç adım önde
ikiside ama en çok duyguları ve merhameti
kesinlikle zeka önemlidir
Her İkiside önemlidir
Zeki, merhametli ve cömert olması
Fizik demeyen yalan söyler inanmam