Sevdigim Adamin merhametine hasretim?

Merhaba, sevgilimle kavga ettim ve hic bir sözü beni bugün ki kadar canimi yakmadi, sana ihtiyacim var dedim. Ben onu hic bir zaman yanliz birakmamisken. Öfkesinden ve sinirden beni yanliz birakti. Bana öfkem sevgimden Büyük dedi. Aramizda ne olursa olsun Ben ne olsa her kosulda ona gelirdim ve hep geldim. Hic mi icinde vicdanin sevgin yok diyorum. Ama öfkeliyim diyor. Cok koyuyuor.. birsey yapmasina bile gerek yoktu kavgalida olsak yanimda olmasi yeterdi. Ve nedeni bende onu bi gün imali yardim cagrisini anlamamisim nasil bi his olsun diye aynisini yasatmak istemis. Nasil bi zihniyet bu? Ben onu hic bile istegi yanliz birakmadim hep yanindayim. Ne kadar kizgin öfkeli de olsa bana anlattigi bana karsi o Büyük sevgisinden böyle zamanlarda süpe ediyorum yanimda olmicaksan ne anlami var o kadar seviyorsan bana nasil böyle kiyarsin?
Icimi dökmek geldi Siz ne diyorsunuz bu duruma. Seni sevdigimi biliyorsun diyor evet biliyorum ama asil sevgi bu durumlarda cikar ortaya beni bu Halde yanliz biraka biliyorsa
Sevdigim Adamin merhametine hasretim?