Üniversiteye gideceğim yaz pc almak için garsonluk yaparken tanıştım.
Beraber büyüdük , hayallerim, hırslarım , bana destek oluşları...
O gittikten sonra hiç bir kadınla konuşamıyorum iki kelimeden sonra sıkılıyorum. 4 yıl oldu , hiç bir kadın ufacık bile beni heyecanlandırmıyor.
Sizce benim bir yerlerde ruh eşim var mıdır? yoksa ben ruh eşimi çoktan kaybettim mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Takinti mi yaptin ki gözünde onu ck büyütmüsn gibi?
Güzel sevmeyene adam denir mi? elbette büyüttüm.
Orasi öyle ama sende gelmisin 23 yasina artik vazgec bu sevdadan derim
4 yıl dile kolay
Soruyu tam anlamamışsın gibi 6 yıl sevgili olduk. 23 yaşımdayken ayrıldık. 4 yıl oldu şu an 27 yaşındayım
Yanlış okumuşim baya da olmuş 6 yil sevgili kalmısınızda bu kiz senden nasil koptu? Hic bi kiz kolay kolay unutmaz böyle uzun bi iliskiyi
Burçlara inanmam ama kafaya taktım ve araştırdım bu kızdan sonra kendisi oğlak burcu. Baya ketum, soğul birisiydi. Hiç bir zaman hayatında beni ön plana koymadı. Ben bu durumlara çok üzüldüm ona anlatıp bir sürükez kavga ettik bu konuda. En sonunda ben sana zarar veriyorum dedi ve ağlayarak beni terk etti.
Kız baska birinimi seviyordu seninle sevgili iken,
Kizi bul simdi gire konusmaya bi hal hatır sor napiyormus ne ediyormuş..
İmkansız ben asosyaldim o bendende asosyaldi 6 yılda 4 kez kız arkadaşlarıyla buluştu. Sormam ben o gurursuzluğu hayatımda 1 kere yaptım.
Abartiyorsun gurur yapma bu gurur zaten mahv ediyor..
Belkit seni bekliyor senin yazmani bekliyor kizlar farkli düsünür
Gururslk değil böyle acı çekmene değiyor mu peki daha aklin onda
Ben gururlu inatçı ve kindar bir insanım. Geri de dönse birbirimizi kıracağız. Bu benim karakterim laf sokmadan duramayacağım ve bu 4 yılda çektiğim acıyı ona da çektirmeye çalışacağım. Bunları ön görmek için yaşamaya gerek yok. Beni şaşırtan 4 yıldır başka hiç bir kadının bana çekici gelmemesi.
Ohh baya zor ya senin iş en iyisi sen bu kadini unut…
Baska kadinlara kafa yormuyorsn cünkü aklin onda oldu için etrafindaki kadinlari görmüyn
tamam o zaman unutayım bakalım kaç yıl daha geçice k. d
Inan hersey kafada bitiyor ne dersen de kafada bitirince hersey bitmis oluyor Allaha sığın.. senin yerinde olsam evlenmeye bakarim 27 yaşındasın bide evkenmk için tam yaşın
Evlendiğim kadına yazık. Sevmeden evlenmem
Yani ama bi ömürde bu kadini düsünüp kinlenme.. başka şeylere odaklan hayat güzel devam ediyor zehir etme kendine
Ömür çok uzun değil ki 60 yıl desen geldik 30 a zaten bişey kalmadı
Sendeki ne bu negatiflik?
o konfor alanından cık bi fikirlerin değişsin çık dolaş boş ver bazi seylere kafanda bitirmeye çalış düsünme anıları sıl gitsin fotosu varsa sil gitsin yeni insanlarla tanışma vaktin gelmiş senin
Öyle bi dertlisinki … Allah yardimcin olsun
Konfor alanı tespitin doğru ama nasihatlar sağırlarda işe yaramaz. Yine de teşekkürler , iyi geceler.
Yazik edeceksin kendine… konusmak istersen yaz ekle beni ama pisman olma sonradan hersey senin elinde yapabilirsin inan Allah’a sığın dua et düzelir hersey insallah iyi geceler
Yanlış anlamazsan her hangi birseyler kullanıyor musun
Sormamın sebebi yakın çevremde tanıdığım birisi var oda eski sevgilisini unutamadı ama normal gündelik hayatta aklına gelmiyor ama biseyler kullandığı zaman elinde sürekli telefonla eski sevgilisini stalklıyor onlar ayrılalı 3 sene oluyor sanırım
@Gulaytn Alkol sigara bile kullanmam
Noldu şu an gorusmuyormusunuzki kötüsün git ona
4 yıl oldu sesini duymayalı bir tane fotosu var yüzünün gözükmediği sadece ona bakıyorum ara ara
Bul kızı konuş
O beni sevmiyor ne anlamı var ki
Anladım
Merak etme bu da geçecek allahın izniyle
Daha çok kadını seversin
Bende öyle düşünmüştüm ama 4 yıldır hiç bir kadınla konuşmak istememem normal mi?
Normal ama zamanla hiç hafızanda bile kalmayacak hale gelir
When baba when 1. yılda zamanla dedik 2. de zaman dedik 3- 4 oldu be
Seninki aşk halen şansın varken onu bul
4 yıl oldu giderken ben ona yapma dedim. Sevseydi dönerdi
Bence yinede dene ilerde en azından çabaladım da olmadı dersin
Tek taraflı aşkla hiç bisey olmuyor işte sıkıntı orada
Bana sorarsan yazıpda kendini küçük düşürme derim