Başımdan bir evlilik geçti, 18yaşında bir kızım var. Çevre ne der korkusu var. Aslında çok fazla dikkat çeken biriyim, kolay kolay bir şeyler hissetmem ama işin aslı bende ona karşı boş değilim.
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Yastan ziyade duygulari fikirleri tutarli ise... belirli bir cizgiye oturdugunu goruyorsan sende ondan ve kendinden eminsen... ben bir problem goremiyorum. Bu doganin turun cinslerine bir lutfudur. Sadece emin olmak kismini aciyim. Burada onemli olan ruhun coskusu ile flulasan bolgeleri en kotuyle doldurdugunda bile pisan olmiyacaginiza kavillesmektir. Manuple etmeden... Hersey gibi buda birgun bitecek. Bunu bildigine emin ol. Belki 1 veya 10 belki 20 yil sonra... Bunu o simdi, sen ileride kabullenebileceksen emin olup devam edin ve mutlu olun. Zamanin ve toplumun... anin ve bireylerin uzerinde ki etkisine de gucunuz oraninda kacacak ya da katlanacaksiniz artik.
30 Yorumla
+1 yılTabi kız genç ve güzelse ister istemez bir nefsin uyanır. Sonuçta gidip sen sürtünmemişsin o gelip sana ilanı aşk etmiş. Ama dikkat ! Duygularını iyi tart. Dediğin gibi sen de ona karşı boş değil misin? Yoksa senin ki sadece taze ete olan bir açlık mı? Bunu iyi ayırt et. İş bu kadarla da bitmiyor. Karşındaki ne kadar yirmi yaşında genç kız da olsa iddia ederim kafa yapısı bildiğin çocuktur. Dur bakalım o duygularından emin mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız ergen ve doğru bir karar vermemiş geçici bir duyguyla yapmış bunu ve yaş farkınız çok fazla cicim aylarından sonra çok fazla sıkıntı yaşayacağınız ortada bu yüzden pek akıl karı değil, yol yakınken vazgeç...
56 Yorumla
Soran+1 yılÇok bağlandı bana, kendimi aşk meşk işlerine kapatmıştım, yaş farkı kuşak olarak korkutuyor beni, yoksa dışarıdan bakıldığında baba kız değil de, 20 li yaşlarda bir çift olarak görünüyoruz. Yaşımı 30 diyen çıkmadı daha.
Cevap sahibi+1 yılBak yaşın 42 ve kız henüz 20 yaşında sen 10'ar yaş koy üstüne her 10 yılda bir daha da belirgin olacak yaş farkınız ayrıca kızın aklı başına gelecek illaki ve yaşıtlarından biriyle olmak isteyecek haklı olarak bunları düşünmüş olman gerekiyor zaten 🤷🏻♀️
Cevap sahibi+1 yıl@Berkan25 teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Bu en doğru yorum olmuş
Cevap sahibi+1 yıl@yenilerden80s teşekkür ederim 😊
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
35Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. unut onu kizin yasinda kadinlami evleniceksin? valla kizin bunu ogrenirse bidaha asla yuzune bakmama ihtimali cok yuksek ama haklida yani ben olsam bende hos karsilamazdim. ayrica paraniz falan var mı belkide onun icin sizle yakinlasmaya calisiyo olabilir cunku 20 yasinda bir kizin 42 yasinda bir adama ilani ask etmesi hic normal degil. size tavsiyem evlenmeyin niyeti kotu bile olmasa yinede evlenmeyin unutun gitsin.
22 Yorumla
Soran+1 yılOnun ailesi çok zengin, tam tersi
Ilk defa senden yaş olarak bu kadar küçük birinin ilgisinin etkisinde kalmışsın. Maddi durumunu bilmiyorum o yüzden bu konuda bir açıklama yapamıyacağım. Eğer maddi olarak durumun iyiyse kız buna geliyor olma ihtimali çok yüksek. Ama ben arada bu kadar yaş farkı olmasına karşıyım özellikle çocuğun yaşındaysa. Zaten anlasamayacaginizda kesin.
15 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa değil kesinlikle, etrafça çok beğenilen bir insanım, ondan daha küçük hayranlarım bile var
- +1 yıl
Seni anliyorum bende 42 yasindayim 25 yasinda kizim var ve surekli cok génc erkekler tanismak istiyor. Ben cocugumun yasina yakin bir erkegi asla dusunmem. Cunku cocugunun yasinda olmaz. Igreti bir durum bu. Kendimi kotu hissettirir. Ne kadarda yakisikli olursa olsun ilgisi olursa olsun onlar senin cocugun yerinde bitti. Ona o tavizi bile vermemen gerekir. Hadi genc sevgili istiyorsun aranizda 10 yas olsun bende oyle yapiyorum. Inanki onunla bile anlasabilme ihtimalin cok zor. Ama en azindan yas arasindaki mesafe daha az, uyum daha iyi olur digerine kiyasla, toplum tarafindanda kabuledilebilirligi var. Soyle dusun o kiz kizinla birlikte evine gelseydi hosgeldin kizim derdin. Bakisi degisincemi sevgili olarak gormek istiyorsun o daha ergen döneminden bile çıkmamış. coook yanlis uzgunum. Bir sen degilsin yasini gostermeyen bende oyleyim ama dedigim gibi gidip yirmili yasinda teklif edenlere gitmiyorum mantikli dusun. O kizi cevrenden uzaklastir gordukce seni bastan cikarmasin
Soran+1 yılBence kadın erkekten küçük olmalı, ben en az 5 en fazla 10 yaşı uygun görüyordum. Ama sevince iş değişiyormuş
- +1 yıl
Sen erkeksin diye mi kadin erkekten kucuk olmali diyorsun. Senin yasadigin iliskiden farki yok. Erkek aradigini oyle bir kadindan buluyor. Etrafinda yasayan arkadaslarin varsa sor ogretsinler sana. Ama senin ki normal bir durum değil. Altta bir yorum vardı. Yolda Baba kız yurursunuz diye hakli.
Soran+1 yılYolda baba kız gibi durmuyoruz en fazla aramızda 3-4 yaş varmış gibi duruyoruz. Çevre böyle diyor. Ben küçük o biraz olgun gösterince
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. O 35 olduğunda sen 52 olacaksın :) Bu yönüyle baksan da kafi. Başıma geldi benim çünkü, bir giyim mağazasında birinin kız arkadaşını kızı sanıp kızınız için mi bakmıştınız demiştim. Hoş değil sanki.
Her şeyi geçtim kızın var 18 yaşında? Aralarında ay farkı mı var gün farkı mı var? Hangisi büyük?20 Yorumla
+1 yılseviyomusun sen bu kızı eyer cevabın evetse olay bitmiştir evlen çevre laf ederse edsin milletin ağzı torba deyilki büzesin
50 YorumlaBenzer olay benimde başımda benimde bir kızım var 11 yaşında arkadaşım ise 22 ben 40 yaşındayım. Sürekli armızdaki yaş farkını söylememe , hatırlatma rağmen umursamıyor. olması Turk olmaması bir nevi avantaj ama genrasyon farkı biraz soğutuyor Desem ki kendi jenarasyonumuzdan bir arkadaş edinsek 30 -35 yaşındaki kadınlar 50-60 yaşında görünüyor. Kadınlar gerçekten ülkemizde erken çöküyor.
015 Yorumla- +1 yıl
@Anravell @Anravell senin için yorum yapmadım görmediğim için zaten yapamam. ister inan ister inanma ama doğru. Bu cilt sorunu değil bakımsızlik sorunu. özellikle aşırı kilolar kadını oldukça fazla yaşlı gösteriyor. Tamam kimse mükemmel değil elbette ama inan yasitlarimi özellikle arkadaşlarımı okul arkadaslarimi görünce şok oluyorum.34 yaşında saçları beyazlamış.160 boyunda ama aşırı kilo ve bakımsızlık hiç de yaşını göstermiyor. Turkiye gerçeği.
- +1 yıl
kadin gozu mu? sirf kadinim diye kendi hemcinslerimi savunacagimi dusunme sakın. 40 veya 45 yasinin ustindekiler oldukca yasli olabilir ama o yasin altindakilerin oldugu yastan daha yasli gozukmesi cok dusuk bir ihtimal sen oyle kac tane insan gordun acaba 1 2 3 4 veya biraz daha fazlasini gormus olabilirsin ama illaki yasindan daha genc gosteren bir kadin gormussundur ya da sen gormemissen ben soyliyim 3 yengem ücude has ve has turk biri 45 digeri 38 digeri 41 yaslarini gosteriyorlarmi hayir daha genc gosteriyorlar peki bu nasi bir ornek bide boyle bakarak konussak konu hakkinda? o zaman sonuc olarak ulkemizdeki kadinlarin cogunun sizin anlattiginiz gibi olmadigina sadece bazi kadinlarin oyle oldugunun sonucuna varmiyor muyuz sizce? yani demek istedigim şu konularda genelleme yapmasaniz artik bizim ulkemizde bakimli veya bakimsiz kadin olmasina ragmen diger ulkelerdede bu tarz kadinlarin oldugunu unutmasak hem zaten yorumunun basinda "senin icin yorum yapmadim gormedigim icin zaten yapamam" demissin şunu diyecem zaten ben 20 yasindayim bakim yaparim iyice bakarim kendime buraya zaten kendi ustume alindigim icin gelmedim sizin sadece kendi gordukleinizle genelleme yapmaniz zoruma gitti o yuzden buradayim yani kendi agzinizla bana karsi seni gormeden yorum yapamam diyosun ama o kadinlar icin gormeden yorum yapabiliyosunuz onlarin durumunu soylemek icin o yas araligindaki ulkemizdeki butun kadinlari gorupte yorum yapmaniz gerekmiyormu? laf baya baya uzadi anlatmak istediklerimi en ince detayina kadar anlattigimi dusunuyorum umarim sizde anlatmak istediklerimi anlamissinizdir.
- +1 yıl
@a-r-sline Tam tersi Türk kadınları yaşlarından küçük görünür. Yabancı kadınlar yaşlı görünür çünkü onla r çok alkol alıyor ciltleri mahvoluyor. Bir sürü Rus ve Alman kadın gördüm çökmüşlerdi alkolden
- +1 yıl
@a-r-sline Ruslar ve Alman kadınlar neredeyse hepsi her akşam yemeğinde içki içer. İçmeyen onlarda istisnadır. Bende bu yüzden söyledim.
- +1 yıl
@Anravell Ya bırak 30-35 yaşında 25 yaşında gibi görünen bir sürü tanıdığım var. Bazı erkekler yabancı kadın övme sevdasına tutuluyor. Afedersin s. çsalar b. kları parfüm kokuyor der bunlar. Nataşalar da bu saftirikleri yolup postalıyor.
- +1 yıl
@Gamzeliii625 Erkekleri tamam da kadınri senin düşündüğün gibi değil sadece özel günlerde içerler ya da benim yanımda icmiyorilar!! Ben alkol kullanmadığım için belki çekiniyor da olabilirler !! Ama 40 yaşında olupda çağla Şikel gibi olan binlerce örnek var yabancılarda bizde ancak bir kaç kişi.
- +1 yıl
@a-r-sline 5 yıl Almanyada yaşadım,2 yıl Antalyada yaşadım. Sünger gibi içiyordu hepsi ve30 yaş üstü obez gibi kilolu olmuştu çünkü düzgün beslenmiyorlar
- +1 yıl
@a-r-sline Sizin anneniz Türk kadını değil sanırım yabancı?
- +1 yıl
@Gamzeliii625 Türk.2020 yılında hale 45 sene öncesi kişiliğe ve benliği , duruşa sahip ben bir kadın görmüyorum. Türkleri çok seviyorum çünkü bende türküm. Annemde türk babamda. Sadece türk kadınlarını sevmiyorum. Hepsi bu. Geçmişte yaşanan bir olay maalesef beni böyle yaptı. Bunda yadırganacak bişey yok.
- +1 yıl
@a-r-sline Türk kadınlarıda size meraklı değil :)
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılDavul bıle dengı dengine bosu bosuna dememısler. 22 yas ask mesk için cok fazla bir yas o 35 yasında oldugunda kadınlıgının en ateslı zamanlarında olacaz siz ise 57 yasında birbirinizi ne kadar sevsenizde yürümez ayrıcada kızınız ı bir dusunum 2 yas buyuk bir üvey anne nasıl bır psıkolojısı olur ve size nasıl bakar.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılSende hoşlandıysan neden olmasın. Bende her zaman benden büyük erkeklerden hoşlanmışımdır. Olgun davranışları tavırları daha etkileyici bence
41 Yorumla- +1 yıl
Vay be
+1 yılGüzel abicim genç kız sevdana yenik düşüp sonra adnan ziyagil vakası yaşama da... Hayır anlamadığım şey nasıl o gözle bakabiliyorsunuz kız daha çok genç çocuk sizin için için ya... yapmayın böyle şeyler
22 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah, güçlü bir insanım, popüler bir kişiyim, hayranlarım bol, 1 kişiye muhtacım gibi bakma pencereden
- +1 yıl
1 kişiye muhtaç olduğunu düşünmedim ki genel ileri yaşlarda yaşanan bir duygu bu bence ve biraz ürkütücü...
Gizli Üye(25-29)+1 yılbak 10 yaş olabilir.
18 yaşındaki kızın duyguları gelip geçicidir onla evlenip saglıklı bir yuva kuramazsın berabermi yaşlanmayı planlıyorsun şurda 8 sene sonra 50yaşında olucaksın, büyük ihtimal kıza ilgili davrandın o da saf birşey oldugu için kandı aşık oldugunu sanıyor bırak bu işleri hacı10 Yorumla
+1 yılGerçekten aşık olduğunu düşünüyorsan (kızında seninde) kimseyi kafana takmamalısın elalem bir gün konuşur iki gün konuşur üçüncü de susar bu hayata bir kere geliyoruz onu da insanların dediklerine göre yaşayacak değiliz kesinlikle hislerine güveniyorsan ilişkin de ciddi olacaksa birlikte olmanızı çok isterim.
10 Yorumla
+1 yılmillet için yaşamıyorsunuz. siz ikiniz anlaştıktan sonra başkaları neder ne eder ben söyleyeyim poh yesinler. hayırlısı olur inşallah
20 Yorumla
+1 yılBence bir engel yok ama sen yaslandiginda çılgın zamanlarında olacak bu durumu çok iyi düşün değerlendir derim.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 555 cevap paylaştı.
+1 yılDayı bunu senin bize anlatman gerekiyor
Bizim sana akıl vermemiz ne haddimize20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Ben bu konuda ne laf söyleyecek yaşa ne de tecrübeye sahibim fakat bu başıma gelseydi tek düşüneceğim kızım olurdu. İlk önce onun için yapılması gerekenleri yapardım. Başka bir evliliğin benimle kızımın ilişkisine neler yapabileceğini düşünürdüm.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 730 cevap paylaştı.
+1 yılolmaz yaş farkı farklı jenerasyon ve kafa yapısının uymamasını sağlıyor mesela sen yan gelip yatıp dinlenmek isterken o sürekli hareket halinde bir yerlere gitme gezme isteğinde olacak uymayacak yani
00 Yorumla
+1 yılReis espri mi bu esprisi bile komik değil düşün 30 yaşında babayla 10 yaşındaki kızının sevgili olması gibi Anormal saçma bir şey saçmalamayın ergen duygularıyla heves yapmış sende büyük olarak hayır diyip konuşacaksın olmaz böyle bir şey diyeceksin
00 YorumlaDuygularinizi yaslariniz ve toplum baskisi yuzunden ezdirme derim.
20 YorumlaEvlenmeyi düsünüyorsan, cicim aylari bittikten sonra hayatinizi mahvedirsiniz, yas farki cok. Ama sevgili olacak, egleneceksen, kizda istiyorsa, uygunsa neden olmasin, birkac yol, tadni cikartin.
10 Yorumla
+1 yılSadece saçmalıyorsun o kız senin kızının arkadaşı olabilir en fazla. Herkes kendine layık denk birini bulmalı
61 Yorumla
+1 yılHaddim değil ama yorum yapacağım. Çünkü nasıl bir his olduğunu biliyorum. Sen belki evet mutlu olabilirsin. Ama kızın hiçbir zaman seni baba olarak sevemeyecek, irkilecek. Gözleri baba-kız ilişkilerinde kalmamalı. Bunu hak edecek bir şey yapmadık...
20 Yorumla
+1 yılErkekle kadın arasındaki yaş farkı her zaman olmalı evet fakat 22 yaş çok fazla. Toplumun görüşleri bir yana bir süre sonra istekleriniz birbirine karşılık veremeyecek. Sen çok yaşlı değilsin fakat kızın yaşı sana göre küçük diye düşünüyorum. İyisimi vazgeç bu sevdadan..
00 Yorumla
+1 yılBana sorarsan kız ve senin için tamamen tecrübe odaklı bir ilişki olur. En azından genç güruhlar olayı böyle değerlendiriyorlar. Sonunda üzülmeyeceksen ya da bağlanmayacaksan dene derim. Ama unutma 18 yaşında kızın var olay senin adına tatsız olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılYaşına yakışanı yapıp mesafe koyman icab eder. Kızının 45 yaşında biriyle ilişkide olması gibi bir durum!
10 Yorumla Yaş sorun değilde yani bir şekilde gerçekten atlatılır ama sorun kızın sana ne amaçla yaklaştığı önemli Ve son olarak insanlar hakkımda ne söyler diye çok düşünme sen mutlu olacaksan gerisini boşver
22 Yorumla- +1 yıl
Yaş önemli degilmi bence çok önemli
Gizli Üye(30-35)+1 yılO cahil diye sende onun cahilliğini kullanmak istiyosun bide el ne dermiş ulan el bişey demese normal mi oluyo kardeşim..
21 Yorumla
Soran+1 yılKullanmak neden isteyim, çevremde benden hoşlanan 17-30 aralığında birçok kız var. Allahtan korkum var şükür , ben yaş farkını çok dert ediyorum, ama fikirlerimiz ve hayat görüşlerimiz uyumlu, yaşına göre olgun biri de
+1 yılİlerde senden keyif almayabilir.10 yıl Sonra 52 olacaksın o 30 olacak. Kadınlığnın zirvesindeyken sen yaşlanacaksın bu ilişki yürümez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Onu da kızın sanarlar. Baba kız dolanırsınız işte
35 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka ki?
Soran+1 yılÇok genç gösteriyorum, HAKAN Pekerin oğlumusun derler. Dışardan bakan en fazla 30 diyor bana
Soran+1 yılGenelde 27derler
Soran+1 yılHahahah, vallaha ya, sonradan tanıyan bir kız bu çocuğun hep yaşlı erkek arkadaşları var, hep kendinden yaşça büyük insanlarla neden takılıyor diye düşünüyordum demişliği var
+1 yılAdamlığına yakıştıriyorsan evlen. Ali ağaoğlu ibnesi gibi
10 Yorumla
+1 yılkız reşit olduğuna göre ve kendi rızası da varsa çevre umrunda olmasın olursunuz siz
40 YorumlaÇok seviyorsan, güveniyorsan ve onu koruyup kollayabileceksen bence bırakma. Onunla endişelerini paylaş. Onun da olgun biri olduğuna ve böyle bir birlikteliği sürdürebilecek güçte olduğuna inanırsan, bence mutlu olabilirsiniz.
10 Yorumlaiğrençsiniz ya ne bu böyle herkes herkesten hoşlanır olmuş. onunki gençlik heyecanı da sendeki ne bilemedim. ayıp..
41 Yorumla- +1 yıl
+1 haklısın
+1 yılhmm, tabiki çevre bu konuda çok katı olabliyor kızın nasıl karşılayacak falan, ama sana aşık olan kı 20 yaşında ve tecrübesiz bri sanırım ve gelip geçici bir durum olabliir, emin olmadan hareket etmeyin
01 Yorumla- +1 yıl
ilanı aşk etmesi nasıl oldu
+1 yıl20 yasinda bir kizin saglikli dusunebilecegini sanmiyorum. Bence ilerde o da hata yaptigini dusunebilir. Hayatta bazen isteklerimize mani olmak daha dogru bir karardir.
10 Yorumla
+1 yılhiç tasvir etmem aranızda dağlar fark var kızın ona anne bile diyemez naber kanka der anca
10 Yorumla
+1 yılAllah bu kizlari bildiği gibi etsin.
40 Yorumla
+1 yılSonra adnan ziyagil gibi ortada kalmayında. Gerçi onuda matmazel aldı ama siz şimdiden matmazelinizi bulun bence.
20 Yorumla
+1 yılkimsenin düşüncesini önemseme onlar mutlu olmicak sen mutlu olucaksın, senin hayatını onlar yaşamicak sen yaşicaksın takma kafana sende açıl
10 Yorumlayav bırak bu işleri evlisin bu kıza yanaş sonra aşık et kendine ondan sonra ne yapacagım de kızın hayatını yakma derim
00 Yorumla
+1 yılÇevre ne der diye korkacağına Allah'tan kork.
31 Yorumla
Soran+1 yılAllah tan neden korkuyum, Allah böyle bir ilişkiyi yasaklamamış
- Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılEveeett bir Acun Ilıcalı vakası dahaaaa
11 Yorumla- +1 yıl
yok adnan ziyagil bence
Sakın sakın yapma kızın daha yüzüne bile bakmaz
10 Yorumla
+1 yılSadece başına sıkıntı alırsın, millet başındaki den kurtulmaya çalışıyor sen başına dert istiyorsun.
00 YorumlaAşkın yaşı yok derler ama bana pek etik gelmiyor böyle şeyler
00 Yorumla
+1 yılboş değilsen tam gazz
10 Yorumla
+1 yılYattıysa balık doğrultmaya çalışmak faydasız
10 YorumlaKadınlar daha çabuk yaslanır devam çok iyi olmuş
00 Yorumla
+1 yılçocugun yaşındaki kişiyle nasıl ilişki kuracaksın
00 Yorumla
+1 yılçok yaş farkı var yaw, bence bu iş olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzenginmisin onun için ilgileniyordur senle
01 Yorumla
Soran+1 yılAilesi benden daha varlıklı
+1 yılKız güzelse al kanka
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsan birakma
10 YorumlaUzak dur bence
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli ki seni istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılManyakmısın sen boşver
00 Yorumla
+1 yılLütfen uzak dur onunki heves sadece
10 Yorumla
+1 yılOooo bulmuşssun lolitayı hadi iyisin çakaalll
10 Yorumlaarada çapkınlık iyi olur abi gerekeni yap
00 Yorumla
+1 yılparan için seviyor seni
00 Yorumla
+1 yılyuh be
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. cocugun yaşında
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 42 yaşındayım, 20 yaşında bir kız ilanı aşk ilan etti ne yapmam gerek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Aynı yaşta olan kadın ve erkekler birbiri ile kıyaslandığında kadınların erkeklerden daha çabuk olgunlaştığını görüyoruz. O yüzden aynı yaşta ki erkekler kadınlar için daha az olgun geliyor. Bu yüzden de arada yaş farkı olsun istiyorlar ve yaş farkı olduğunda daha iyi anlaşıyorlar.
Bu yaş farkı 5 yaştan 10 yaşa kadar normal iken bazen 12-13 yaşa kadar uzayabiliyor. Bundan 15-20 sene önce bu kadar yaş farkı çok problem yaratmazken artık aileler kızlarının kendisinden çok büyük erkeklerle evlenmesine sıcak bakmıyorlar. Böyle olunca da bir erkek için kendinden yaşça bayağı küçük bir genç kızın ilgi ve beğenisi gurur okşayıcı olurken, kendinden yaşça bayağı büyük bir erkeğin yaşantısında olması da bir genç kız için güven duygusu ve anlaşılmışlık hissi yaratabilir.
Bu durum başlangıçta güzel giderken bir süre sonra ikisinin arkadaş gruplarının birbirinden çok farkı olması bu ilişkiyi bir çift olarak götürmelerini engelleyebilir, sorunlar artabilir. Bu sorunlarla baş etmek her zaman kolay olmayabilir. Sonuç olarak yaş farkı başlangıçta sorun yaratmasa da ileriki dönemlerde her iki tarafın aileleri ve arkadaşları işin içine girdiğinde sorunlar yaşanmasına neden olabilir.