Bir adam baştan beri canımı yakacak davranışlarda bulunuyor artık olay o kadar ilerlediki bi düşmanlığa dönüştü ben onu püskürtüyorum sürekli ve yazarsa engellemeyi karşıma çıkarsa yüzüne tükürmeyi düşünüyorum ama kardeşim öyle yapmayacaksın diyor?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sarılacakmışsın gibi bir halin var! Kardeşin de maşallah müneccimbaşı
Nasıl yani?
Aslaaaa sakın
Sakın derken?
Asla sarılmam ölürüm daha iyi
Ne yapmıştı sana?
boş ver ama düşmanlıkta birisi güç veriyor başka bi adam
Anlamadım? Açar mısın?
Yani başka bi adamla daha tanıştım ve kendisi evlenip beni yurtdışına götürmek istiyor üzülmemem için teselli veriyor işte
Hemen evlen neden sana düşmanlık yapanla uğraşıyosun hâlâ?
Evet ama daha zamanı var da o benle uğraşıyor
Gitmen için mi zaman var? Seninle neden uğraşıyor?
Ne bileyim canımı yakmaya çalışıyor bilerek? Canı yandığından mıdır acaba
Aranızda ne geçti? Kısaca bahsedersen anlayabilirim belki!
Kendisi beni çok üzdü o kızın kolyesini takmalar sürekli fotoğrafları çıktı yan yana el ele öyle işte beni ayağına çağırıyordu ben de sürekli hakaret ettim şimdi kıza kalp yollamış arkadaşları da yengem diyor
Nezli mi? Nezliha mı? Lütfen artık bir ilişkiye başlasınlar! Muhteşem sonlarını izleriz biz de
Yoksa Ebru mu demeliyim? O kadar çok kız var ki hangisi?
Sonları kötü mü olacak? Evet ilişkiye başladılar
Mutlu olamayacak, olursa sende kurtulmuş olursun. Yaşadıklarını anlıyorum ancak zerre sevgini haketmeyen biri, diğeriyle evlen
Diğeri nasıl biri sence
Evet olamıyo gibi
Nezliha mı? Hani şu alt mekanizmayı inceleyen kız! Kızdan etkilenmiyor. Cinsel olarak sıkıntılı olacaklar, kız onu hayal kırıklığına uğratıcak. Ebru ise yaşlı ondan büyük ama nedir durum bilemiyorum
Diğer erkekten bahsediyosun sanırım, diğeri çok iyi biri. Oluru var gibi
Evet öyle
Peki bu kadar işkenceyi bana neden yaptı
Tebrikler doğru karar
Seni yatağa atamadı sanırım
Yatağa atabildiği kişiyle ilişkiye başlamış, umarım kurtulmuşsundur
Bu Nezliha, bu sarı kafaya büyü ritüel işlerinde yardımcı oldu. Bir numaralı ortağı. Bir de kız sınırsız beden sergileme özelliğine sahip, seni ne yapsın?
Herkese karşı öyle ama?
Ben ona karşı kötüydüm ama sebepleri vardı
Diğeri neden beni kimseye ezdirmiyor olabilir
Çok daha fazla güce sahip olmasına rağmen
Herkese karşı öyle derken? Bu kısmı açar mısın
Yani aşağılayıcı kendini yüksekte görüyor
İkinci çocuk seni kimseye karşı ezdirmiyor, birinci hergele kendini bir şey sanıyor, insanları aşağılıyor. İkinci çocuk seni koruyan daha üst konumda biri onu mu anlatmaya çalışıyosun?
Evet öyle demek istedim
İlk çocuk çevresine de ezdirdi beni
Alıp veremediği nedir seninle?
Bence önce bu kısmı açıklamalısın
Kendisi benle evlenecek dışarıda ise sefasını sürecekti ama ben istemedim çünkü başından beri hep beni aşağıladı ben de ayağına gitmedim şimdi böyle bu kızı övüyor
Hangisini Nezliha yı mı?
Evet
Övsün, onu övüyorsa neden seninle uğraşıyor. Sevgilisine zaman ayırsa daha iyi olmaz mı? O kızın nesini övüyor , kız tam bir kukla ve beyin olmayan bir görgüsüz
Evet haklısın fala inanıyor musun
Kızda beyin yok, zaten onu yönetmesi parmağında oynatması daha kolay. Oldukça basit bir lokma, övdüğü kısımlar neler çok merak ettim
Kızın benden haberi var mıdır
Fala inanmam! Astrolojiye inanırım. Kızı övdüğü noktaları bir söylesene alla sen? Bakış açısını çok merak ediyorum😉
boş ver. Kızın benden haberi var mıdır
Kızın senden haberi olmasa sana büyü yapılmasına aracı olur mu? Özürlü bir görgüsüz bu kadar akılsız bir insan hayatımda görmedim ben. Bu kızda zerre beyin yok
Çocuğa büyü yapma hususunda yardımcı oluyor, çocuğun gözüne girmek için. Tam bir karaktersiz
Daha neler söylemek isterdim ama gerçekten kendimi aşağıya çekmek istemiyorum
Peki sence diğer adam büyü yapacak mı bana ve diğer adamla geleceğimiz ne olacak?
Ama çocuk büyüsünde tam bi başarısızlık abidesi di mi
Bir daha büyü yaparsa onu ellerimle boğarım, buna emin olabilir ve ayrıca iki adam aynı kişi mi? Büyüler boşa çıktı diyebiliriz
Hayır değil öbürü daha güçlü olan öbürü ile ne olacak sence
Orada mısınız
Daha güçlü olan derken hangi anlamda? Diğeri hangi konuda güçlü?
Para makam mevki insanlık? Onla ne olacak sence
İnsanlığın önemli olduğunu, şu yaşadığın olaylar neticesinde daha iyi anlamış olman gerekmiyor mu? O kadar önemliki, diğer her şeyin üzerinde
Bence onunla evlenmelisin
Peki ama o büyü yapmaya kalkışır mı sizce
Neden büyü yapsın? Büyü yapmanın amacı nedir? Çok istediğin bir şeyi elde etmek. Bu adam sana neden büyü yapsın?
O da evlenmek istiyor da?
Ne yani öbürü çok mu istiyodu beni?
Sanırım öyle, eğer öyle olmasaydı kültürlü ve aydın olduğunu iddia eden biri nasıl böyle bir şeyden medet ummaya kalkar?
Neden adam gibi karşıma çıkmadı?
Diğeri ile geleceğimiz var mı kardeşim dört vakte kadar ayrılacaksınız dedi
Ve üzerine kültürlü ve güzelim diye ortada dolaşan, boydan ibaret olan vücut sergileme ustası bir sal ak kız da ona yardım ederken hiç mi sorgulamaz!!! İkisi aynı kafadan, ancak çocuk daha anlaşılabilir, sebepleri var ancak o kadın gerçekten bir şeytan ve aptal bir şeytan. O kadını anlamak mümkün değil
Diğer adam peki?
Ya da sana gıcık oluyordu, onun gizli olan bilgilerine sahip olduğun için
Hayır değilim
Ya çok istiyordu seni ya da sana düşman olduğu için bunları yaptı. Sanki ikincisi benim mantığıma daha yatıyor. Yoksa senin Nezliha denilen kadından uzak durmasını söylemene rağmen, o kadını bir gün mutlaka açık edeceğini söylemene rağmen nasıl o kadınla bir şeyler yaşar, demek ki seni takmıyor ve sana düşman
Öbür adam?
Evet haklısın öbür adam hakkında ne düşünüyorsunuz
Sahipsin, bence her türlü pis işlerini biliyosun adamın
Pis iş derken ne demek bu?
Öbür adam, nereden çıktı peki? Bu adamla tanışıklığı nedir
Tanışıklığı yok da öbür adama benim hakkımda iftira attı bi şey yaşadık diye ama sanırım inanmadı ona ve diyorumki bu da onun gibi büyü mü yapacak,
?
Neden sana büyü yapsın? Öbür adama bir şeyler yaşadık diye mi anlatmış? Hiç sanmıyorum birilerinin eğer seni gerçekten tanıyolarsa buna inanacağını. Ayrıca bu adam sana neden büyü yapsın? Bence ikisi de aynı karakter
Evet öyleler peki sence bu adamla nolacak
İkisi de aynı karakter ise psikolojik bir sıkıntı var. Aynı kişi farklı davranışlarda bulunuyosa , çoklu kişilik bozukluğu !!! Bu adamla ne olacak? Bu adam seni seviyor mu evladım?
Takip atan benim yazamıyorum
Ne yaptı mesela
boş ver ama çok kinliyim kendisine ne düşünüyorsunuz?
Olayları bilmeden yorum yapamam
Kendisi onla ilgilendiğimin başından beri bi kızı gözüme sokuyor sbhdhd canımı yakıyor bilerek ayağına çağırıyor gözümde yara çıktı ağlamaktan bilerek yine canımı yakmaya devam ediyo arkadaşları aşağılıyor falan öyle işte
İletişimi kes, yokmuş gibi davran onu görünce
Evet öyle yapacağım iblis di mi kendisi
Bilemem
Konunun detayı ne
Kendisi onla ilgilendiğimin başından beri bi kızı gözüme sokuyor sbhdhd canımı yakıyor bilerek ayağına çağırıyor gözümde yara çıktı ağlamaktan bilerek yine canımı yakmaya devam ediyo arkadaşları aşağılıyor falan öyle işte
Sende umursama
Evet kesinlikle
Kendini üzdüğünle kalırsın
Fala inanıyor musun
Asla