AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Türk adetleri gelenek ve görenekleri den senin hiç haberin yokmu o kuşağın önce ne anlama geldiğini bir öğren sonra takma istersen
Biliyorum zaten gelenekleride sevmem takmamayı tercih ederim
Siz bilirsiniz cunki aileni temsil eder o kuşak
Namus şeref kavramlarından uzaksaniz siz bilirsiniz cunki insanlar o kuşağı görüyorlar sizde
Benim namuslu şerefli olmamı bakire olmam mı belirliyor o zaman erkekte taksın bakir ise bende takarım o zaman
Şimdi o iş öyle olmuyo bilmen gerek erkek seni aliyo sen erkeği almıyorsun erkek seni istemeye geliyo ailen seni onlara veriyo o aileye gelin veriyo sen bir tarlayı temsil ediyorsun erkekte tohumu temsil ediyo yani biraz mantıklı ol istersen binlerce yıllık adettir bu kuşak adeti en az bin yıllık adet nerde gorulmus erkeğin taktigi
Hmm o zaman ben erkeği istemeye gideyim İşler karışsın biraz malım edeyim erkeği kuşakta bağlarım oh namusluyu aldım diye reklamımı yaparım bence olur gibi bu arada kız isteme merasimi katiyen yaptırmam bişey almak istiyorsa Allah’ın emri olmayan peygamberinin kavli ile kendisine şişme bebek alıp oyuncak zarı delip kendini adam sansın daha makbule geçer
Bişey sora bilirmiyim
geri kafalı erkeğin kibri paha biçilemez kendinizi bok sanıyorsunuz cidden yazık lan
Evet yazık haklisiniz
Sor
Cunki bu zihniyet eğer sizde gerçekten varsa başınıza gelene ve gelecek olanlardan aileniz dahil kimse sorumlu olmicak cunki sizde yorumlarınıza göre bakıyorum çok büyük cahillik var
Muslumanmisiniz diye soracaktım?
Hayır değilim Müslüman olacak kadar kafayı sıyırmadım henüz gördüğüm tek cahilde sensin
Çok özür diliyorum sizden ama çok kusura bakmayin
İnanın gayri müslim olduğunuzu bilseydim yorum yapmazdım sorunuzada gelmezdim
İnsanları buna göre ayırıyorsan gelmeseydin keşke
Şimdi şöyle oluyo müslümanlar ile gayri muslimler arasında görüş farklılığı oluyo onun için siz haklısınız cunki sizin dini inanciniz yok olmadığı için siz haklısınız sonuçta türk kulturunede uymak zorunda değilsiniz onun için her konuda haklısınız ayrım değil bu biz Müslüman olduğumuz için bizim sartlarimiz adetlerimiz var tabiki size ters gelir hak veriyorum ben
Teşekkür ederim kibarlığın için ama bi müslümanda bunu kabul etmek zorunda değildir değersiz hissettiren bir şey bu
Kesinlikle değersiz değil bu bilakis kadının ne kadar değerli olduğunu ve ne kadar kıymetli olduğunun ispatıdır bu düşünsene bütün yapılanlar bütün insanlar düğün yapıldığında bayan için ev eşyası aliniyo bayan için her şey onun için yapiliyo evde bile evin erkeği hep o ne isterse onu yapiyo evin erkeği onun için calisiyo farkindamisin ne kadar kıymetli olduğunun farkindamisin aslında her şey senin için yapiliyo
Düşünsene mal gibi alınıp satıldığını bir erkeğin sadece cinsel objesi olduğunu dusune biliyormusun işi senle bitince başkasına satiyo seni günümüzde yokmu örneği çok aslinda
Evin erkeği benim için para kazanmak zorunda değil ki ikimizde çalışır bir birimize destek oluruz ev eşyaları her şey ortak kullanılmaz mı zaten bizim evde öyle en azından kadınların üstte veya erkeklerin üstte tutulması manasız geliyor bana hepimiz insanız
Bir erkek beni satamaz ben istersem satarım kendimi ona kalmadı bu işlet
R
Bağlama ya zorunlu değil sonuçta düğün senin düğünün bacım
Sakın takma gururun varsa!! bu boş ver adetleri bir taraflarına monta etsinler
Asla takmam o ne öyle hediye paketi gibi sen taktın mı veya takar mıydın
Hayatta asla allah bu akıl sağlımı korusun çok onur kırıcı bişey takanın kendisine saygısı yoktur
Ben de istemiyorum ama benim evliliğe daha çok var zaten
Gelenek olduğu için bağlarlar
Hele bi denesinler
Yaptırıp yaptırmamak sana kalmış bı şey zorunlu kılınmaz diye biliyorum
Teşekkür ederim bilgi için
Rica ederim :)
İsteyen bağlar istemeyen bağlamaz
rezalet ötesi olay ya takma zaten
Bakire olanlara bağlanıyor
jim diyor
Anayasal bir zorunluluk yok
Zorunlu sana soran yok istiyo musun diye
Takmazsam ne olur en fazla😃
Damat sana cuntbusting yapar
Düğün de saçma zaten nikahı bas geç.
Aynen öyle dostlarla nikah güzel
Millet düğün yapicam diye kasıyor kendini , o kadar masraf yapacaklarına dünyayı gezsinler.
Evet
Degil. Baglama.
Bütün adetler saçma ve bizim üzerimizden yürütülyor erkege karışan yok yattı mı yok bakir mi diye. Ben bakireyim bakın ben hiç sevişmedimi ispatlamak için yok gerdek kanıymış yok bele kuşakmış. Erkekler kadınlardan çok korkuyolar ödleri kopuyor bi kadın güçlü olacak rahat olacak diye.
Herkes istemez zaten
Niye zorunlu olsun ki
zorunlu değil.
Bekaretini gösterecen ya hediye pakedi açılır diye
Beğenmiyorum.
Neden iğrenç
ne alaka iğrenç
Istemezsen baglamazsin ama bu bi gelenek
Bakirelik için o
Çok önemliymiş gerçekten
Saçmalık bencede
Değil adettir