4 senedir beraberiz.22 23 yaşındayız. Benim arkadaş çevrem yok psikolojik sorunlarım olduğu için senelerdir depresyondayım ve evden sadece sevgilimle buluştuğumda çıkıyorum. Sürekli onunla görüşmek istiyorum ama o istemiyor. Ve bunu bana açıkça söylüyor.4 lü arkadaş gurubumuz var onlarda sevgili bizde. Gezmeye gittiğimizde çocuk kıza o kadar yakın ilgili davranıyorki normalde bir sevgilinin yürürken kolunu kızın omuzuna atması kadar normal bişey yok. Ama benim sevgilim o kadar uzak ki bu bile beni üzüyor. Bana yakın davranmıyor. Sevgilime sürekli güzellikle eksik bıraktığını anlatmaya çalışıyorum fakat sonunda hep küfür ediyor bağırıyor kavga ediyor ve engelliyor. Sevgilim hergün sabahtan geceye kadar arkadaşıyla buluşuyor. Benimle neden görüşmüyorsun dediğimde istemedim diyor. Arkadaşı sevgilisi ben ve o buluştuğumuzda akşam oluyor arkadaşı benimkine diyorki biz biraz sevgilimle yanlız kalalım sizi bırakalım diyor. Sizde bi kafeye falan gidin diyor sonra bende evet bi kahve içelim diyorum ama sevgilim hayır diyo. Zaten tüm gün beraberdik diyor bana. arkadaşıyla da beraberdi hatta hepimiz vardık ama arkadaşının işi bittiğinde tekrar onun yanına gidiyor. Ondan sıkılmıyor. Benden sıkılıyor ne yapıcaz zaten beraberdik diyor. Aramız iyiyken bile buluşmak istemiyor. Buluşalım dediğimde cevap dahi vermiyor ve açıkca istemedim diyor. ve arkadşıyla oluyor hergün. Seninle ne yapıcaz ben arkadaşımla kahveye gidiyorum okey oynuyorum diyor. istesen benimlede yapacak bişeyler bulursun diyorum. Sonra sinirlenip konuyu kapattırıyor. Bilmiyorum ama bana göre arkadaşınla eğlenirsin gezer tozarsın ama sevgilinle hiç bişey yapmasanda onunla olmak istersin zaman geçirmek istersin. Kısacası bana olması gerektiği gibi değilde arkadşıyla sevgili gibi. Çok anlatmaya çalıştım zaman ayırmıyosun özen göstermiyosun önceliğin ben değilim diye. Fakat hep kavga ve küfür duyuyorum. Arkadaşını kıskanmıyorum o öyle sanıyor. Arkadaşıyla sevgili gibi. Sürekli onunla hergün. Ondan sıkılmıyor. Bana seninle ne yapıcaz zaten beraberdik diyor ya da hiç buluşmuyor ve istemedim diyor. Her Buluştuğumuzda 1 2 saat geçiyor ve beni bırakıyor. Hiç tüm gün arkadaşıyla olduğu gibi benimle olmuyor. kıskanmıyorum eksik bırakılıyorum ve idare etmesi gerektiğini banada zaman ayırması gerektiğini düşünüyorum söylüyorum. sonu hep kavga küfür ve sorun oluyor. Bana göre sevgilinle hep beraber olmak istersin hiç bişey yapmasanda hergün görmek istersin zaman geçirmek istersin. Bana karşı asla tahammülü yok güzellikle bişey söylediğimde bile küfür hakaret bağrış çağrış ve azar işitiyorum. önceliği ben değilim sinirli saygısız zaman geçirmek istemiyor. Bunları ona söylediğimde sana öyle geliyor kafanda kuruyorsun diyor. bana karşı olan tutumu davranışları bunlar değilimi. Bunlara ek olarak dışarı çıkarken haber vermiyor. Haber verseydin ya diyorum sana herşeyi haber vermek söylemek zorundamıyım diyor.
Güncellemeler
+1 yıl
hislerimi ona anlatmaya çalıştığımda beni uzaklaştırıyorsun kendinden diyor. bende zaten uzaksın diyorum ve bana cevap olarak daha çok uzaklaştırıyorsun diyor. Sürekli ona iyi yaklaşmaya çalışıyorum fakat hep kavga ettiğimi sanıyor. Bana çok uzak kendini ifade bile etmiyor. Engelliyor küfür hakaret ediyor. Oysa ben ona güzelce yaklaşıp hislerimi söylüyorum. Belki değişir diye konuşmaya çalışıyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer