Sevgilim bana mesafeli davranıyor?

kızlar merhaba 1 aylık ilişkim var 1 aydır hiç kavga etmedik aramız iyiydi ama bir kaç gündür sevgilim mesajlarıma geç bakmaya benimle hiç sohbet etmemeye başladı zaten başlarda görüldü atma huyu vardı son zamanlarda daha fazla olmaya başladı dayanamadım dün söyledim benden sıkılıysan veya başka bir şey varsa söyle diye o da bana aynı şu şekilde ‘ mevsimsel boşluklara düşebiliyorum bazen. dönemsel oluyor sebepsiz , sen her iki günlük benim mod düşüklüğümde bu konulara bağlamazsın dimi. seni seviyorum ve seni sevmemem için bi sebep yok ortada kendimle alakalı’ bana böyle dedi bende anlatmak istersen dinlerim gibi şeyler söyledim o da anlatmayı sevmediğini kendi içinde şey yapmayı sevdigini söyledi. yarın konuşalım yüz yüze dedi bugün buluştuk uzun uzun sarıldık öptü iyiydi ama yorgun gözüküyordu dedim neden böylesin üzülüyorum ne zaman düzeleceksin falan dedim farkındayım bende sakinlediğimin falan dedi bilmiyorum dedi öyle yani sizce sorun onun dediği gibi mi yoksa benden ayrılır mı aldatma gibi bir şey yok o ihtimali eleyin :(
Güncellemeler
7 ay
arkadaslar ayrildim en sonunda megersem exini unutamamıs aq
Sevgilim bana mesafeli davranıyor?