Biriyle ilişki yoluna girme kararı aldığınızda en çok dikkat ettiğiniz şey nedir?

Ben en çok aslında kafa yapımızın uymasına dikkat ediyorum. yani akıllı zeki ve gerçekten de beni seviyor olmalı. çünkü günümüz ilişkilerinde en büyük sorunlar zaten genelde zıt insanların evlenmesi ile oluyor yani bakıyorsun ortak ilgi alanları bile yok böyle bir ilişki de sevgi eğlence mutluluk heyecan olmaz çünkü çok farklı dünyaların insanları oluyorlar. bu yüzden de genel olarak eğlenceli kızları severim.
Sert ya da ağır başlı kızı sevmem pek erkek gibi olurlar genelde. bu yüzden de biraz eğlenceli narin olmalıdır ev duygusal olmalıdır.
Bir tek şeye dikkat etmiyorum birkaç tane şeye dikkat ediyorum. Öncelikle kendi aklını kullanan birisi olmalı başkalarının aklıyla hareket etmemeli. Cesur ve korkusuz birisi olmalı korkak ezik pısırık erkeklerden haz etmem. Özgüvenli biri olmalı dediğim gibi ezik pısırık erkeklerden hoşlanmıyorum özgüveni yerinde duruş sahibi olmalı.
Zira aksi olsaydı karşında bir çocuk varmış gibi hissederdin. Sen, sana bir şeyler katacak birini istiyorsun, doğru bir karar. Yorum için teşekkür ederim 👏
Pek çok şeye dikkat ederim aslında ama bir tık öne çıkan durum, o kişi için kalbimin atış hızının değişip değişmediği, yani bana heyecan veriyor olup olmadığı olabilir. Çünkü bu benim için çok özel bir durum. Ayağımı yere değdirmeyecek bir detay.
Zeki olmalı güvenilir olmalı merhametli olmalı sadakatli olmalı sevecen olmalı dürüst doğrucu olmalı bunun haricinde yakışıklı olmalı zengin olmalı hem kaslı hem tatlış göbekli olmalı bütün güzel olan özellikler olmalı 🙄 var mı?
Cevap
4Cevap
Aslında en çok diye bi şeyi ayıramam… hepsi bi bütün sanki biri eksik kalınca içime sinmiyor… özetle hem gönlüme sinmeli hem aklıma…
En önemli şey düşünceleri, beraber yol alabilmeliyiz alabilirsek. Boşuna yaşamak istemiyorum.
Doğru bir şey
Dış görünüşü elbette. Sonra karakter, huy, çalışkanlık falan. Ama önce dış görünüş sanırım.
hal ve hareketi, düşünceleri
Aklıma costa concordia yı getirdi ismin. Teşekkürler yorumun için
aahah :) rica ederiiim
Karakterli ve olgun biri olması
👏👏
Dürüstlük.
kadin olmasi 😁
Dini ilk baktığım
Vicdanlı olması
Bimiyom
Söylediğin kişiye mesaj attım konuşmak istemediğini söyledi nedenini söylemedi bilgin olsun
Bir fikrim yok, seninle konuşmak istemiyormuş.
Ricanı yerine getirdim, insanları daha fazla rahatsız edemem üzgünüm gerçekten. Başka birinden rica edebilirsiniz
😊 Bu güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?