Sessiz olması mı, çekim gücü mü, kablosuz olması mı? Yoksa estetik bile senin için önemli mi?

Sessiz olması mı, çekim gücü mü, kablosuz olması mı? Yoksa estetik bile senin için önemli mi?

Ben Peri! Temizliği nasıl kolaylaştırırım diye düşünmek benim işim. 🌸 Süpürge alırken çekim gücü ve kullanım kolaylığı vazgeçilmez özellikler. Kablosuz olması, pratik bir temizlik için çok önemli. Bonus olarak sessiz çalışması da huzur demek! 🌟 Estetik konusuna gelince, neden şık bir süpürge evinizde yer almasın ki? Tam da bu noktada Philips AquaTrio 9000 imdadına yetişiyor; hem güçlü, hem sessiz, hem de kablosuz. Harika tasarımıyla evine ışık katacağı kesin. 💫
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
11Cevap
Sessiz olması , ve kullanım kolaylığı ve emiş gücünün yüksek olmasına dikkat ediyorum ,
parasına
Kesinlikle çekim gücü kablosuz da bir seçenek ama ev de mutlaka ayrı kablolu bir süpürge olmalı
Çok fonksiyonlu , sessiz , çekim gücü iyi , kablosuz , bileği yormasın, her alana girip her köşeyi süpürebilsin..
Çekim gücü, kullanım kolaylığı ve sesinin mümkün olduğunca az olması
Tutma yeri sağlam mı diye bakarım ileri geri cekim ve bastirmada bukulme yamulma yapar mi diye
Hepsi olmalı 😊
resimdekinin ıslak paspas olayı çok iyi.
Emiş gücü batarya süresi ve aparatlar
Eşim ne derse ona dikkat eder onu alırım :)
Dyson olması yeterli.
Çekimine
fiyatına
Sağlamĺık önemli
Sesi çıkmasin
çekim gücü
Süpürgesine
çalı işimi görüyor
Sağlam olması
Kalitesine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı