Kızlar öyle ağa çok kaslı bı arkadaşım var talep goruyo kızlardan baya kız buna sarhoşum gel beni al diyo çocukta müsait değilim dio sonra engelliyo çocuğu. Kızın istediğini yapmazsan böyle oluyolar çoğu boyle
Sen bu kişiye bağlanmışsın.. senin verdiğin kadar ilgi vermemiş sana. Yapma üzülürsün abicim. Uyku önemli kendine ilk önce değer vermen lazım.. mesela sikdir et kızı de ki ben uyuyorum sabahlama onla mesela.
Şimdi ben konuşmadan kızı görmeden yorum yapamam herkesin tecrübesi farklıdır.. Ben daha çok realist bir adamım. Bana kız şarjım yok takayım sonra konuşalım dese sorun yok der geçerim.😀
Reis kızın evinde uzatma kablosu olduğunu biliyorum yattığı odada. Kız eskisi gibi çok konuşmak isteseydi derdi ki 20 dk şarjda dursun arayım. Veya sarjta takip sarjstayken konuşayım... Bide şarj 10 da dedi yuzde 10 Luk şarj ne kadar sürede biter? 15 dk de biter demi. Daha 3 dk bitmeden kapatın mi diyo. Bana göre bahaneydi
Ben beni aldatıyor aldatıyor mevzusunda değilim reis ztn sevgilisi değilimki aldatsin... Zaten sevgilisi hasta mi neymiş beraber uyuyalım mi ne demişti buna geçen büyük ihtimal onunla ilgilendiği için bize olan ilgi azaldi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O degile bro geçen hatunun teki şarjım yok varsa bana getirirmisin dedi gitmemiştim uykum var diye şimdide telefonumu açmıyor neden olabilir
Kızın amacı belalti. Kız seni belaleti amaçla davet eder sende terslersen engeller
Terslemedim. bilader çok uykum vardı hatta biraz uzanıyorum bı saate getircem dedim uyumuş kalmışım
Kızlar öyle ağa çok kaslı bı arkadaşım var talep goruyo kızlardan baya kız buna sarhoşum gel beni al diyo çocukta müsait değilim dio sonra engelliyo çocuğu. Kızın istediğini yapmazsan böyle oluyolar çoğu boyle
Ozmn s. et kanka
Aynen koy popona
Popoma niye koyim olm
Aynen koy gtune yazdım mk uygulamasi öyle çevirmiş 😅
Bende diyom adam şarji bize takmaya niyetlendi galiba
🤣🤣🤣
Usengeclik ve umursamazlik birleşimi bir şey bu ya... Hafiften rad flag de olabilir ama net bir şey söyleyemem
Bunu defalarca tecrübe ettim bahane, muhtemelen aktif bile olur ama sana değil
Bebeğim seven insan şarj başında bekler ve yazışır
bahanedir çünkü şarjda da konuşulabiliyor
Aynen öyle. Ztn bı insanın ilgisinin düştüğü 299 km den belli ediyo kendini
Sen ne düşündün?:D ne hissettin yani?
Bişey düşünmedim reis
İyi ozaman. Ben olsam o öyle söyledikten sonra benimde uykum geldi uyucaktım zaten der uydurdum.😀
Sen uyucan mi diye sordu. Her gece arardı benim sesimi duymadan uyuyamazdi. Bugün baya geç cevap verdi mesajıma ilgisi düşüyor heralde
Sen bu kişiye bağlanmışsın.. senin verdiğin kadar ilgi vermemiş sana. Yapma üzülürsün abicim.
Uyku önemli kendine ilk önce değer vermen lazım.. mesela sikdir et kızı de ki ben uyuyorum sabahlama onla mesela.
Anladım reis eyw bu şarj konusunda sen bahane olduğunu mu dusunuyosun peki
Ben sana onu sordum sen bir şey düşünmedim dedin..
Şimdi ben konuşmadan kızı görmeden yorum yapamam herkesin tecrübesi farklıdır..
Ben daha çok realist bir adamım. Bana kız şarjım yok takayım sonra konuşalım dese sorun yok der geçerim.😀
Reis kızın evinde uzatma kablosu olduğunu biliyorum yattığı odada. Kız eskisi gibi çok konuşmak isteseydi derdi ki 20 dk şarjda dursun arayım. Veya sarjta takip sarjstayken konuşayım... Bide şarj 10 da dedi yuzde 10 Luk şarj ne kadar sürede biter? 15 dk de biter demi. Daha 3 dk bitmeden kapatın mi diyo. Bana göre bahaneydi
Ozaman geçmiş olsun başka biri pompalıyor onu
🤣🤣🤣1.5 yıllık sevgilisi var sevgilisini zaten benimle aldatıyor.
La olum sevgilisini aldatan seni niye aldatmasın e benim canım 😀
Ben beni aldatıyor aldatıyor mevzusunda değilim reis ztn sevgilisi değilimki aldatsin... Zaten sevgilisi hasta mi neymiş beraber uyuyalım mi ne demişti buna geçen büyük ihtimal onunla ilgilendiği için bize olan ilgi azaldi
Sigara yaktım bak ak😀 yav bu kız sevgilin değilse hadi diyelim vurduğun kız.. niye kafana taktın ozaman duygusal mısın cano
Yok dayı duygusalda değilim olayı çözmeye çalıştım bahanemiydi diye
Dedektif gibisin ak 😂😂
Takma bu kadar kafaya
Doğru Dion usta koy gtüne gitsin
Koydum gitti hala daha ağlıyor bak 😂😂
Bahane
Yatak odasinda uzatma kablosu olduğunu biliyorum. Yani konuşmak isteyen her türlü yolunu bulur. Takım sonra konuşalım der bişey uydurur bence de
Bence de öyle. Konuşmak istese komşuya gidip şarja bile takar konuşur.
Benimle konuşmak istemiyorsan söyle dedim konuşmak istemesem hiç açmam zaten diyor
İki ihtimallidir