Nisan istemeyen sevgili?

Sevgilimle 7 aydir beraberiz ama daha onceden birbirimizi taniyoruz lisede sinif arkadasiydik Şu an ikimiz de islerimizi aldik 24 25 yasindayiz, o polis oldu zor bi kavga yasadik ayriliyoduk ben vazgectim o da bitmesin istemiyosan dedi, aramizda mesafeler var cunku baska sehire atandigi icin konusmakta zorlaniyoruz. Aile problemleri de var onlar da ayni sehirde. Kendisi en basindan beri ben ciddi dusunuyorum diyen biri, ama kavgadan sonra ben yazin Nisan yapalim mi diye sordum bilmiyorum dedi, ne demek bu dedim hazir degilim musait bi zamanda konusalim dedi. Babasi da cok despot biri ondan cekinir hep. Biz zaten uzaktan iliski yurutuyoruz anca Nisan yaparsak ben gidip gelebilirim yanina onun izni yok gelmeye. Sonra mesaj attim ben hayatimi kurmak istiyorum senin gonlun yoksa karar ver uzatmayalim ben iki sene daha bu sekilde devam edemem dedim. Sabah uyaninca gorur muhtemelen. Benim de bi annem var laf soz olmadan gorusmemi istiyo sonuc olarak. Bunu soylemedim tabiki. Nasil yaklasmam gerek bu durumda tavsiyesi olan var mi?

Nisan istemeyen sevgili?