Nasıl söylemeliyim? Çok rahatsızım artık bu durumdan. Sabah günaydın gece iyi geceler yok. Direkt söylenir mi?
Ne zaman demeli?
Nasıl söylemeliyim? Çok rahatsızım artık bu durumdan. Sabah günaydın gece iyi geceler yok. Direkt söylenir mi?
Ne zaman demeli?
Direkt söylersen muhtemelen reddeder ama kafasında soru işareti bırakırsın düşünceli biriyse anlar ama %90 anlamaz o nedenle kaçan kovalanır taktiğiyle biraz kaçmayı dene
Onu yapıyorum ve aslında hep onu yaptım. İlişkinin başından beri yazan o oldu. Ben arada.
Şimdi de bazı tartışmalardan sonra biraz toparlar gibi olmuştuk ama son zamanlarda böyle olduk
O zaman şöyle bir şey deneyebilirsin 2 gün samimi konuş üstüne düş 3. Gün ilgisiz kal sonra tekrar samimi ilgisiz bu sefer verdiğin ilgiyi net bi şekilde görür ona göre davranmaya çalışır
Olabilir
Teşekkürler bu arada.
Cevap
5Cevap
Ah be aşkm. O demiyorsa sen dedirtemezsin. Az umursamaz ol. Biraz şüphelendir. Seviyorsa üstüne titricektr
Zaten öyleyim şu an hep o yazıyor ama 2-3 günde bir
Sevgiliyiz.
Eskiden böyle değildik. Bir ara bazı tartışmalar yaşadık ondan sonra böyleyiz
Evet sarsıldı.
Kendi bilir beni kaybeder :) ben biraz duygusalım üzülürüm ama anlarım onun benim için uygun olmadığını. Umarım pişman olur
Canın yanınca da pişman olsun istiyorsun
rahatsızsan neden konuşmuyorsun
Sanki ilgi dileniyorum gibi olucak. Ondan konuşamıyorum ne denir ki. Benle ilgilenmiyorsun mu
yanlış yorumlarda bulunduğun için bu halde olabilirsin. sorunlarınız nedir
Bi ara sürekli tartıştık ilk sevgilim olduğundan dolayı ben biraz abarttım bazı şeyleri.
ayrı şehirlerde misiniz
Doğrudan söyle nolacak
Nasıl başlamalıyım konuşmaya? İlgi dileniyorum gibi olmaz mı?
hep böylmiydi. yoksa sonradan mı oldu?
Sonradan oldu
o zaman direk gir. hayatım kusura bakma ama dikkatimi çkti. son zamanlarda eskisi gibi değilsin. de o da sana nasıl yani diycek. ordan gir koonuya
Olabilir
olur olur. dene... içinde bişey kalmasın. ne varsa her zaman konuşun.
Eee nasıl başlıyorsunuz konuşmaya
Artık son zamanalrda konuşmuyıruz gibi bi ara 2 günde bir seni çok seviyorum ve özledim diye yazıyordu.
Şimdi ise ben foto paylaşırsam durumda öyle yazıyor. Arada bi görüşürsek felan
Yaa bir şey diyecem kendinizi artık susmaya konuşmamaya başlayınca tamam ya artık bitti bu ilişki diyor musunuz? Yoksa karşı taraf ilgisizlesti olarak mi düşünüyorsunuz.
şu an bitmedi ama kafanda bitmiş gibi garip duygu. İlgisiz diyorum şu an sevmiyor mu diyorum
Evet bitmiş gibi hissetmen çok normal kaç aydır birlikteydiniz?
9 aydır
Aslında daha fazla olmamiş sen açık açık yaz niye böyle olduk ben seninle konuşmak istiyorum falan filan...
Söylemeyeceksin birni bulduğunu söyleyeceksin
O kötü olur
Harika olur kıymetini anlasın
Şimdi söyle
Nasıl söyleyim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?