Mesafe ilişkilerinde verimli zaman geçirmek benim için zor çünkü benim hiç ilişkim olmadı maalesef yani hiç sevgilim olmadı bu yüzden de pek fazla fikrim yok. ama zaten uzak mesafe ilişkilerini ben tercih etmiyorum çünkü uzak mesafe ilişkilerinde genelde sürekli ayrılma ya da tartışmalar olabiliyor. ama buluştuktan sonra bence çiftler film izleyebilirler birlikte evde veya sinema da izlemek güzel bir fikir olacaktır. ben çünkü film izlemeyi seviyorum. bunların dışında birlikte yemek yiyebilirler yani kafelere gidebilirler böylece kahve içebilirsin sohbet eşliğinde, sonra birlikte dışarıda gezebilirler eğlence mekanlarına gidebilirler. ya da yalnız kalıp yıldızları seyredebilirler ya da birlikte sarılarak şarkı dinleyebilirler. aslında uzak mesafe ilişkisinde çok fazla özlem ve duygu olacağı için bence daha çok baş başa kalınsa iyi olur yani kalabalık ortamlar yerine bence parka gitmek ya da bu tarz yalnız kalabilecekleri yere gitmek çok daha fazla mantıklı olacaktır. bu yüzden de piknik yapabilirler, birlikte alışveriş merkezini gezebilirler araba ile gezebilir fotoğraf veya video çekebilirler ve sosyal medyada paylaşabilirler. aslında bu kişiler kalmış bir şey yani ortak ilgi alanları neyse onu yapmaları daha güzel zaman geçirmeleri için güzel olacaktır diye düşünüyorum, yani en azından benim sevgilim olsaydı ben bu şekilde zaman geçirirdim diye düşünüyorum. ama tabi ki herkesin kendi kararı bence kişiler nasıl mutlu oluyorlarsa o şekilde zaman geçirmeliler diye düşünüyorum ben.
Yalnız kalınabilecek bir yer olmalı, beraber çay, kahve içip beraber Menemen yapılabilecek bir yer olmalı. Beraber uzun uzun kimsenin olmadığı bir yerde bakışıp öpüşebilmek sarılabilmek mümkün olmalı. Hava güzelse el ele gezmek hatta ona sarılarak kokusunu içine çekerek yürümek harika olur.
Bir de deniz kenarına gidip onun göğsüne yaslanıp denizi izlemek aradan başını kaldırıp gözlerinin içine bakıp dudaklarını öpmek lazım.
Günlük bir ev ya da otel tutarsın. Sarıla sarıla, öpüşe koklaşa zaman geçirirsin. Uzak mesafede gelip sokaktan aylak aylak dolaşacak halim yok. Sevdiğime doymak isterim.