Merhaba Eşim de ben de bazen ayrı zamanlar geçiriyoruz. Bunun süresi o an için değişiyor. Bu zamanların bize daha sağlıklı bir ilişki sunduğuna inanıyoruz. Bazen onun kendi başına bir şeyler izlemesi bazen benim kişisel işlerimi yaparken ayrı olmamız birbirimizi özlememize sebep oluyor. O ayrı geçirdiğimiz anın sonunda birbirimize sıkı sıkı sarılıyoruz. Bu sarılmanın diğerinden farklı olduğunu çok net hissediyorum. Onun da benim işimle meşgul olduğum anda gelip öpüp sonra beni işimle baş başa bırakmasından bu zamanların bize birbirimiz için değerli olduğumuzu hatırlattığından eminim. Sözün özü bu zamanlar değerli ve bu alan tanınmalı. 🧡🫶
Tanınmalı değil İster istemez tanınıyor zaten Kendi alanı gerekiyor insana bir zorunluluk olarak yapılmamalı Yoksa bir tarafta psikolojik baskı olabilir takıntılı ise İki tarafta aynı anda istemeyebilir Aynı şeyleri O yüzden sabırda önemli burada Ve yine aynı konuya geliyoruz bu yüzden iyi bir iletişim şart Farkında olmadan bir şeyler gizleniyorsa karşı taraf bunu hissediyor ve baskı kurmaya çalışıyor Birlikte vakit geçirebilmek için Mutlu bir beraberlik için Ev içinde hiçbir negatif enerji olmamalı Konu saptı ama Tartışma yapmanız gerektiğinde bile tartışma alanı yaratmak gerek dışarıda bir yerde sevdiğiniz yerler dışında Eve sorun iş kafa takıntısı getirmemek gerek Tartışma alanında her şeyi çözüp öyle girmek gerek eve Ev hep iyi hissettirmeli İyi anılar biriktirilmeli Hele yatak odası başka bir enerjide olmalı sadece sevişme ve uyku için kullanılmalı
Benim nasıl kendime ait bir alanım varsa hobilerim ile zaman geçirmek istiyorsam, biraz yalnızlığa ihtiyaçım varsa onun da olabilir. Sürekli bir şeyleri birlikte yapmak sıkar diye düşünüyorum
Merhaba Eşim de ben de bazen ayrı zamanlar geçiriyoruz. Bunun süresi o an için değişiyor. Bu zamanların bize daha sağlıklı bir ilişki sunduğuna inanıyoruz. Bazen onun kendi başına bir şeyler izlemesi bazen benim kişisel işlerimi yaparken ayrı olmamız birbirimizi özlememize sebep oluyor. O ayrı geçirdiğimiz anın sonunda birbirimize sıkı sıkı sarılıyoruz. Bu sarılmanın diğerinden farklı olduğunu çok net hissediyorum. Onun da benim işimle meşgul olduğum anda gelip öpüp sonra beni işimle baş başa bırakmasından bu zamanların bize birbirimiz için değerli olduğumuzu hatırlattığından eminim. Sözün özü bu zamanlar değerli ve bu alan tanınmalı. 🧡🫶
bazen insanların kendini dinleyebilmesi için uzaklaşması ve kendi kendilerine vakit geçirmeleri gerekebilir, bunu mesele haline getirmeyin, ama tabii sıklığı çok fazla oluyorsa o başka...
Herkesin kendine ait alanı olmalı. Bu evli de olsan olmasan da gecerli. Bazen insan yalnız kalmak istiyor. Peşimde dolaşan biri görsem daha sinir olurum.