Arkadaşlar babam benden nefret ediyor?

Ben babama ne kadar sevgimi göstersemde her şeyimden nefret ediyor bana sürekli küfür ediyor. Ben farklı şehirde yaşıyorum bazen eve gidiyorum sözünü hiç dinlemediğimi söylüyor en basitinden öğlene kadar uyudum bugün uyandığımda yanına gittim senin yüzünü bile görmek istemiyorum s.. tir git o.. pu falan dedi. erkekle münasebetim yoktur sevgilim oldu ama o.. pu olacak bir insan değilim. Erken uyanmadığım için tonla küfür yedim. Sustum yinede bir şey demedim ona. Küçüklükten beri böyle bana hep küfür edip sözünü dinlememi istiyo. Ama ben böyle olunca burd a kalmak istemiyorum gidiyorum baska sehirde kalıyorum çalışıyorum bana senden bi bk olmaz falan diyor. Ben bu kdr les bi insan değilim küçükken erkek olmadım diye aglsmış üzülmüş zaten şimdi 25 yaşımdayım hiç sevmedi. Susuyorum diye bazen sever gibi oluyor 1 saat sonra yine baslıyor. Nolucak bizim halimiz? Tecrübeli olanlar lütfen cevap versn

Güncellemeler
+1 yıl
Küçükken de döverdi hep. Otobus paramı düşürdüm diye kaç saat dayak yediğimi hatırlarım. Sinirli bir insan
Güncellemeler
+1 yıl
Belli bi süre sonra da ağladı bugün çok üzüldüm hem küfür ediyor ben uyanmadım söz dinlemedim diye ağlıyor ben ne yaptım bu kdr hem kufur yiyorum hem onu üzüyorum öleyşm mi ben
Arkadaşlar babam benden nefret ediyor?